vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 Δεν ξέρω αν επιτρέπεται η δημοσίευση, αλλά σε αυτό το forum υπάρχουν links για πολλά αστρονομικά (και όχι μόνο) βιβλία και χάρτες. Καλά downloads ΥΓ. Θεωρώ πως δεν είναι παράνομο το thread, παρόλα αυτά ας διαγραφούν τα links αν παραβαίνουν τους κανονισμούς.
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 Αχεμ, επίσης δεν ξέρω πως σε σλοβένικο site βρέθηκε ο τρίτος τόμος Uranometria να λέει μέσα το rar "by Themis"..... Μεγάλη σου η χάρη αν είσαι ο "γνωστός" Θέμης..!
lunar Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 παλιο αλλα καλο το εχω στειλει και εγω σε μερικους φιλους αλλα σε π.μ. Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
themis_kart Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 Ναι παιδιά δικά μου είναι τα βιβλία δεν σας το είχα πει ότι τα σκάναρα.Δηλαδή έγινα διάσημος? Gazing at the universe through the ΄Eyes΄ of an astrophotographer...!!! http://www.astrothemis.gr Greek Astrophotography Discord Chat! https://discord.gg/2DUPacrNfM
astrovox Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 Παιδιά, με πμ κάντε ό,τι θέλετε, αλλά δημόσια μη δίνετε links για να είμαστε καλυμμένοι ως site. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 ΟΚ Ανδρέα, δεν ήξερα αν μπορώ να το βάλω, μιας και είναι από άλλο site και όχι απευθείας από εδώ. Σβήστο αν είναι. Ο βασικός υπεύθυνος είναι ο Θέμης πάντως!
astrovox Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 Απευθείας download links εννοώ! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα