Τουτούνης Δημήτρης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2009 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2009 Αποφάσισα να ξανα ανοίξω την αγγελία. Έχω να προσθέσω οτι το τηλεσκόπιο είναι ιδιοκατασκευή http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=7726&highlight=%E4%E9%EF%F0%F4%F1%E9%EA%EF .επειδή όμως δεν βλεπόταντο έβαψα (χρώμα Και βερνίκι αυτοκινήτου).Βέβαια φαίνεται οτι ειναι ερασιτεχνικό βάψιμο μόνο στον σωλήνα,τα υπόλοιπα είναι άριστα. Στον σωλήνα έχω βιδώσει και βάση για telrad.Μαζί δινεται φίλτρο Ηλίου απο κόντρα πλακε θαλάσσης με δυνατότητα αντικατάστασης της μεμβράνης,ερευνητής gso 7x50 άψογα βαμένος στα χρώματα του τηλεσκοπίου και η παρακάτω κάμερα lpi http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=12144&highlight=lpi Ολα μαζί μόνο 250Ε για να φύγουν.νέα τιμή 200 Ε ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Τηλ:6948278511 Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Τουτούνης Δημήτρης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2009 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2009 προστέθηκαν φωτογραφίες παρακάτω Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Galaxy 1971 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2009 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2009 SE SXESH ME THN PROINH MAS SYZITHSH... 80mm f400mm ,TA OPTIKA TOY EXOUN KAPIO ENTONO SFALMA ? FILIKANIKOS Ολα είναι ατμός ... Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Τουτούνης Δημήτρης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2009 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2009 Η αγγελία συνεχίζεται Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Galaxy 1971 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2009 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2009 AGAPHTE FILE.SOU EYXOME KATHE EPITIXHA . FILIKA NIKOS Ολα είναι ατμός ... Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Τουτούνης Δημήτρης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2009 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2009 Την δουλειά του την κάνει άψογα και δεν θα το έβαζα αγγελία αν δεν είχα το ed 80. Φιλικά Δημήτρης Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Τουτούνης Δημήτρης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2009 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2009 Νέα τιμή - 250€ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Τουτούνης Δημήτρης Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2009 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2009 up! Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dimitris M. Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2009 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2009 Φιλε Δημητρη ενδιαφερεται ενας φιλος μου για τηλεσκοπιο, αλλα μονο για επιγεια παρατηρηση-φωτογραφηση.. πως συμπεριφερεται το συγκεκριμενο?Αν εχω καταλαβει καλα στην τιμη ειναι μονο ο οπτικος σωληνας.. (χωρις τριποδα?) “Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is to not stop questioning.” ― Albert Einstein Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Τουτούνης Δημήτρης Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2009 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2009 Δημήτρη η αγγελία αφορά μόνο τον σωλήνα.Για επίγεια παρατήρηση σίγουρα είναι άψογο,για φωτογράφηση (επίγεια) δενξέρω να σου πω γιατί δεν το έχω δοκιμάσει. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dimitris M. Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2009 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2009 OK!Thanks!Θα μιλησω με το φιλο που ενδιαφερεται κι αν ειναι θα σου πω. “Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is to not stop questioning.” ― Albert Einstein Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
nalxhal Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2009 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2009 με ενδιαφέρει ένα μικρό οδηγητικό διοπτρικό τηλεσκόπειο για ευ δευτερεύουσα κάμερα μέχρι 80mm .Βλέπω δύο μικρά , αλλά δεν κατάλαβα αν κάνουν και ποιά είναι η τιμή τους ? Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
gratfriend Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2009 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2009 Εχεις pm? Ξεκίνα ότι έχεις ξεκινήσει και θα το πετύχεις... Ο Thomas Edison προσπάθησε 24.999 φορές για να κάνει την πρώτη εν λειτουργία μπαταρία, τι θα έλεγες λοιπόν εάν είχες για κάθε μπαταρία που υπάρχει από 0.1 Ευρώ? www.carbon-aramid.com Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Τουτούνης Δημήτρης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2010 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2010 Αποφάσισα να ξανα ανοίξω την αγγελία. Έχω να προσθέσω οτι το τηλεσκόπιο είναι ιδιοκατασκευή http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=7726&highlight=%E4%E9%EF%F0%F4%F1%E9%EA%EF .επειδή όμως δεν βλεπόταντο έβαψα (χρώμα Και βερνίκι αυτοκινήτου).Βέβαια φαίνεται οτι ειναι ερασιτεχνικό βάψιμο μόνο στον σωλήνα,τα υπόλοιπα είναι άριστα. Στον σωλήνα έχω βιδώσει και βάση για telrad.Μαζί δινεται φίλτρο Ηλίου απο κόντρα πλακε θαλάσσης με δυνατότητα αντικατάστασης της μεμβράνης,ερευνητής gso 7x50 άψογα βαμένος στα χρώματα του τηλεσκοπίου και η παρακάτω κάμερα lpi http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=12144&highlight=lpi Ολα μαζί μόνο 250Ε για να φύγουν.νέα τιμή 200 Ε Τηλ:6948278511 Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
billy.niotis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2010 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2010 εχουμε αστροφωτο να δουμε; Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Τουτούνης Δημήτρης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2010 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2010 Οχι.Και απο τα λίγα που ξέρω δεν κάνει για φωτογράφιση.Δεν είναι apo. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Τουτούνης Δημήτρης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2010 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2010 up Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Τουτούνης Δημήτρης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2010 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2010 up2 Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα