DjEvan Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2009 Δεν πιστεύω να ξεχαστήκατε για την Παρασκευή???Blaze έχεις νέα από τον σύλλογο Καστορίας?Άντε ρε παιδιά πως και πως περιμένω κάναν έμπειρο να ξεστραβώσει έναν νέοπα σαν εμένα...
nansy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2009 Εύχομαι καλές παρατηρήσεις και ελπίζω να έρθω..αν και δεν ξέρω κάνεναν... Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
nikos1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2009 Αγαπητοί γείτονες απο Κοζάνη, η Καστοριά ''λαμβάνει'' και περιμένουμε νέα για συνάντηση-παρατήρηση (επίζοντας να μας βολεύει η ημερομηνία σε σχεση με τις υποχρεώσεις μας), αναμένουμε...
Blaze Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2009 Παιδια, ατυχία: Λόγω ατυχύματος δε θα έχω αυτοκίνητο για κάποιο καιρό, δεν ξέρω ακόμα για πόσο, επομένως αδυνατώ να παρευρεθώ οπουδήποτε για κάποιοες απο τις επόμενες μέρες ή χειρότερα ίσως εβδομάδες Μόλις ξαναέχω αυτοκίνητο πάντως θα σας πώ για να συμπεριλάβετε κ μένα στη συνάντηση. Για ότι κανονιστεί πάντως εύχομαι να περάσετε τέλεια και λυπάμαι πάρα πολύ που δεν μπορώ προς το παρόν να έρθω. The Truth Is Out There...
nansy Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2009 Εράτυρα Κοζάνης, αστροβραδιά Σάββατο 22 Αυγούστου, στην Εράτυρα Κοζάνης με τα τηλεσκόπια των μελών του ΟΦΑ, σε συνεργασία με τον τοπικό πολιτιστικό Σύλλογο.. www.IYA2009.gr Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
DjEvan Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2009 Το Σάββατο έρχεται, κάνα νέο από την αστροβραδιά στην Εράτυρα????
nansy Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2009 Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ΟΦΑ πιστεύω... Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
vossinakis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2009 Στην Εράτυρα θα ειναι περιπου 6 τηλεσκόπια απο τον ΟΦΑ. Την προηγούμενη βραδυά θα μαζευτούμε στην Χρυσαυγή για παρατήρηση. Οσοι θέλετε ελάτε Βοσινάκης Ανδρέας
Blaze Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2009 Λοιπόν, εγώ αύριο Παρασκευή θα βρώ την ομάδα παρατήρησης στην Νεάπολη, απο όπου κ θα ξεκινήσω για τη Χρυσαυγή και έχω χώρο για άλλους 2-3.Αν κανείς θέλει κ μπορεί να είναι στη Νεάπολη μέχρι κατα τις 8 μπορώ να τον ανεβάσω επάνω.Αν μας βοηθήσει και ο καιρός θα είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Για την Εράτυρα ισχύουν πάνω κάτω τα ίδια για το Σάββατο όσον αφορά εμένα και τη μετακίνηση. The Truth Is Out There...
vossinakis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2009 Το τηλ μου ειναι 6974995152Ανδρεας Βοσινάκης Ανδρέας
nansy Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2009 Εγώ δυστηχώς δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ όποτε σας εύχομαι τα καλύτερα ολόψυχα!!! \ Καλές παρατηρήσεις και καθαρούς ουρανούς!!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
nansy Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2009 Νεάπολη Κοζάνης, αστροβραδιά Σάββατο 29 Αυγούστου, στην Νεάπολη Κοζάνης με τα τηλεσκόπια των μελών του ΟΦΑ, σε συνεργασία με τον τοπικό πολιτιστικό Σύλλογο Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
Blaze Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2009 Λοιπόν παίδες, στην Εράτυρα το Σάββατο, αλλα κυρίως στη Χρυσαυγή την Παρασκευή ήταν ΥΠΕΡΟΧΑ!Είστε ευπρόσδεκτοί για την τελευταία βραδιάαστρονομίας στην περιοχή μας αυτό το Σάββατο στη Νεάπολη. Σας περιμένουμε όλους.Κώστας The Truth Is Out There...
Blaze Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2010 Επαναφέρω το θέμα! Κοζανίτες, Κοζανίτισες και Δυτικομακεδόνες ερασιτέχνες: Παρασκευή 06.07.2010 Βραδιά αστρονομίας στην Εράτυρα Κοζάνης.Σάββατο 07.07.2010 Εξόρμηση με τηλεσκόπια σε τοποθεσία της Γαλατινής Κοζάνης (ειναι η πρωτη φορά που θα πάμε στη συγκεκριμένη θέση με ότι ρίσκα αυτό συνεπάγεται αλλα φαινεται πολύ καλο μέρος! ) Συμμετοχή έχει ο ΟΦΑ αλλα και ερασιτέχνες της περιοχής Περισσότερες πληροφορίες με πμ.Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι...Αντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά!!! The Truth Is Out There...
scott Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2011 Που εισασταν τοσο καιρο κρυμενοι?(ισος να ειμουν και εγω βεβαια )Ειμαι και εγω παρον !!! Ας κανονισουμε να βρεθουμε και να γνωριστουμε οι τοπικοι σιγα σιγα,να κανουμε μια μικρη ομαδα να οργανωθουμε σε καθε πολη και επειτα να αρχησουμε να γνωριζουμε και τους κοντογειτονες μας. Κων/νος Σιδηρόπουλος Το πεπρωμένο μας είναι τ''άστρα.
bellatrix Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2011 Καλησπέρα σας αγαπητέ scott, Χαίρομαι που βλέπω να υπάρχει ενδιαφέρον Μένω και εγώ στην Κοζάνη και ήδη έχω γνωρίσει μερικά άτομα που ασχολούνται και αγαπούν την αστρόνομια Μάλιστα, ήδη έχουν υπάρξει οι πρώτες κουβέντες για σύσταση συλλόγου Ελπίζω να σας έχουμε κοντά μας Με εκτίμηση,
scott Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2011 Καλημερα αγαπητη bellatrix,θα χαρω θερμα να συμετεχω σε οποιαδηποτε προσπαθεια κανετε!Συντομα θα εχουμε κοντα μας ενα ακομα φιλο μου που τελειωνει τις σπουδες του στην Κρητη.Ενημερωστε με για οποιαδηποτε εκδιλωση-συναντηση για να παραυρεθω με ολλη μου η χαρα Κων/νος Σιδηρόπουλος Το πεπρωμένο μας είναι τ''άστρα.
bellatrix Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2011 Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να ανακοινώσω ότι προγραμματίζεται συνάντηση (το πού και πότε θα ανακοινωθεί σύντομα) στην Κοζάνη..Είμαστε ήδη μια ομάδα 6-7 ατόμων που αγαπάμε και ασχολούμαστε με την αστρονομία. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει π.μ. Θα ήταν μεγάλη μας τιμή και χαρά ώστε να ξεκινήσουμε μια συλλογική και οργάνωμενη δράση για την διάδοση της Αστρονομίας εδώ στην περιοχή Με εκτίμηση, Μ.Κ.
scott Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2011 +1 Κων/νος Σιδηρόπουλος Το πεπρωμένο μας είναι τ''άστρα.
Blaze Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2011 Ωραια κίνηση παιδιά, κρατηστε μας ενημερωμένους και εμάς τους φοιτητές - μετανάστες... Για οτι χρειαστεί εδώ είμαστε...! The Truth Is Out There...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα