Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

θέλω να παρω την canon 450d και έχω προβληματιστεί με την Τιμή της.

Ο κατερέλος την δίνει 589 με φακο 18-55

Το Αδόραμα 529 το σώμα και 99 ο φακός 18-55=628

Το e-shop 549 το σώμα και με φακό 573.

Την Θέλω με τον φακό 18-55

Καθως και με μία τσάντα και ντεκλασερ και κάρτα αν χρειάζεται αν δεν έχει.

Τι να κάνω να την Πάρω απο e-shop.Γιατί εδώ σε κατάαστημα εκξπερτ μου ζητάνε 650Ευρώ.Οι πιο Ακριβοί

Παρακαλώ Περιληπτικά. ](*,)

Δημοσιεύτηκε
Εγώ θα προτιμούσα από Κατερέλο μιας και αν γίνει κάτι με την εγγύηση θα ξέρω με ποιόν μιλάω. Και από προσωπική εμπειρία με αγορά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση.

Sequence Generator Pro v2.3, Pixinsight 1.8

1089626400_27_1_EUR_3_default.png

Δημοσιεύτηκε

Canon EOS 450 D w/ EF-S 18-55 mm IS KIT 585.00 € ADORAMA

Kata DC 445 KATA 57.00 € στο Adorama ,πολύ καλή ,με πολλες θήκες για το μέλον (φακοι ,φλας κλπ).

Sandisk 4 GB SD EXTREME III SD CARDS 27.00 € στο Adorama

Remote Control RC1 24.00€ Adorama

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΙΣΜΑΝΗΣ

Ομάδα Αστροπαρατήρησης Θράκης - Ο.Α.Θ.

Δημοσιεύτηκε
Αν την θέλεις για αστροφωτογράφηση να έχεις υπόψιν σου ότι το φίλτρο που έχει από τη μαμά της, της κόβει πολύ το κόκκινο. Κατά τα άλλα είναι μιά θαυμάσια μηχανή με την εξυπηρετικότατη δυνατότητα της ανοικτης λήψης με άμμεση προβολή στην LCD με την οποία κάνεις πολύ ωραία εστίαση σε μηδέν χρόνο. Αν μπορούσα στη δική μου θα έβγαζα το φίλτρο αλλα εδώ που είμαι δεν γίνεται. Κατά τα λοιπά από όπου σε συμφέρει την παίρνεις. Τα φωτογραφικά καταστήματα υποτίθεται ότι λόγω εξιδείκευσης έχουν καλίτερο σέρβις σε περίπτωση βλάβης η εγγύησης. ελπίζω να βοήθησα
Δημοσιεύτηκε
Εγώ θα προτιμούσα από Κατερέλο μιας και αν γίνει κάτι με την εγγύηση θα ξέρω με ποιόν μιλάω.

Πάντως ούτε το συγκεκριμένο κατάστημα συνεργάζεται με την επίσημη αντιπροσωπεία Intersys.

Όταν αγόρασα την 400D δεν περιείχε καν manual στα Αγγλικά (αλλά σε 3 άλλες γλώσσες) και δεν με ενημέρωσαν.

Δημοσιεύτηκε
Εγώ θα προτιμούσα από Κατερέλο μιας και αν γίνει κάτι με την εγγύηση θα ξέρω με ποιόν μιλάω.

Πάντως ούτε το συγκεκριμένο κατάστημα συνεργάζεται με την επίσημη αντιπροσωπεία Intersys.

Όταν αγόρασα την 400D δεν περιείχε καν manual στα Αγγλικά (αλλά σε 3 άλλες γλώσσες) και δεν με ενημέρωσαν.

οχ....τι λες τωρα :-s :?:

Δηλαδη τι ειχε μεσα Japanish, Polish & Romanian;;;

Ελα βρε Ηλια μπορει να σε περασαν για... Κινεζο ](*,)

<κανονικα απαγορευεται η πωληση οποιοδήποτε ηλ/κου χωρις manual στα Ελληνικα>

Εγω παντως που πηρα την 40D απο το Adorama ειχε το Manual σε αρκετες γλωσσες (Αγγλικα, Ιταλικα, Γαλλικα κ.α) αλλα ειχε και στα Ελληνικα.

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε

Χρήστο,

εάν σκέφτεαι και για μεταχειρισμένη σκέφτομαι να πουλήσω την δική μου και να πάρω την καινούργια 500 D.

Την έχω 8 μήνες , είναι σε άριστη κατάσταση και την έχω πάρει απο το adorama ( έχω και το ελληνικό manual ) Tην δίνω 500 € με το φακό 18-55 EF IS και μία μπαταρία extra.

Δημοσιεύτηκε

Ευχαρηστω Για την Βοήθεια σας ,για την Canon 450.

Προτιμώ να την πάρω καινούρια φίλε.

Όσο Για τη Σελίδα σου μου άρεσε και σε Συνχέρω Για την Προσπάθεια σου που έφιαξες και το αστεροσκοπίο σου

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης