Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Μας ενδιαφέρει, αλλά για δες το εξής:

Αναφέρει σε κάποιο σημείο του βίντεο μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου, ότι πλέον ο κόσμος "έχει ανοίξει τα αυτιά του" και είναι έτοιμος να ακούσει κάτι τέτοιο και γι'αυτό μπόρεσε και βγήκε και ο ίδιος ΑΦΟΒΑ να τα πει.

Τότε ρε kapoie γιατί δεν βγαίνουν και όλοι οι άλλοι που κρατούν τα μυστικά του Σύμπαντος, και γιατί χρειάζεται ακόμη φουσκωτούς ο Έλληνας της ΝΑΣΑ?

Επιπλέον και κλείνω εδώ:

krisgym, αν ανέβαζα βιντεάκι που ακούγομαι να παίρνω συνέντευξη απ'το Θεό, θα με πίστευες?

Η συγκεκριμένη συνέντευξη είτε αληθινή, είτε fake ,είναι "τρύπια" από παντού.

Y.Γ. Kapoios, μόνος σου μπαίνεις στο φόρουμ και γράφεις, και δεν βλέπω να σε αναζήτησε και κανείς, οπότε αυτό περί πολύτιμου χρόνου σου είναι τουλάχιστον προσβλητικό για όλους τους υπόλοιπους.

Άγγελος Μακρής

www.aggelosmakris.com

www.facebook.com/aggelosmakrisnightscapes

www.instagram.com/aggelos_makris

Δημοσιεύτηκε
Η αλήθεια είναι ότι οι πλειοψηφία εδώ είμαστε με τα ονόματα μας. kapoios θα είχε περισσότερο κύρος ο λόγος σου εάν ξέραμε ποιος είσαι.
Φιλικα Χρηστοs.
Δημοσιεύτηκε
αλλά σας έχω μπει φαίνεται στο μάτι με τις αποκαλύψεις μου.. και δεν μπορείτε να το ξεπεράσετε.. λυπάμαι αλλά αυτός είμαι.

Φίλε μου να είσαι καλά, μου έφτιαξες μια δύσκολη μέρα.

Αυτή η έπαρση πάντως είναι κοινό στοιχείο όλων των kapoiwn.

Καλή μέρα σε όλους.

Άγγελος Μακρής

www.aggelosmakris.com

Δημοσιεύτηκε

Πότε πρόσβαλα κάποιον από εσάς πες μου!

Ενώ εσείς δεν με προσβάλατε στο θέμα με τον Σιμόπουλο με όλες αυτές τις ύβρεις και συκοφαντίες στο πρόσωπο μου;;; Είσαι ανώνυμος απρόσωπος είσαι τζαμπα μαγκας και λοιπες συκοφαντίες..

Και ο Σιμόπουλος είναι δημόσιο πρόσωπο δεν είναι υπεράνω κριτικής. Εντάξει;; Ούτε είναι ο Πάπας ούτε διεκδικεί το αλάθητο του Πάπα. Κριτική του έκανα δεν τον πρόσβαλα ούτε έχω κάτι προσωπικό μαζί του, αλλά εσείς σπεύσατε αμέσως προς δικηγορική υπεράσπιση λες και σας είχε ανάγκη! Εντάξει... δηλαδή ο Σιμόπουλος δεν σας έχει ανάγκη!

Δημοσιεύτηκε
οπότε κάντε μου τη χάρη και κλειδώστε το από τώρα προληπτικά και μην ξοδεύετε άλλο από τον πολύτιμο χρόνο μου και τον χρόνο άλλων ανθρώπων που μελετούν τέτοια ζητήματα.

Δεν το καταλαβαίνεις ότι αυτό που γράφεις είναι προσβλητικό?

Άγγελος Μακρής

www.aggelosmakris.com

Δημοσιεύτηκε
καλο μεσημερη παιδια.

Τελικα καληνυχτα ή καλο μεσημερι?

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
οπότε κάντε μου τη χάρη και κλειδώστε το από τώρα προληπτικά και μην ξοδεύετε άλλο από τον πολύτιμο χρόνο μου και τον χρόνο άλλων ανθρώπων που μελετούν τέτοια ζητήματα.

Εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι προσβλητικό;

Ναι,μου τα ειπαν και μενα ολα αυτα,κατι φιλαρακια που με επισκεπτικαν προχθες απο το Nibiru

Δίχως να σας προκαλέσω μου γράφετε τετοιες χαζομάρες, για να μη πω και τιποτα χειρότερο,... και να πιστευα στις βλακείες περι νιμπιρού να λέγα ότι αξίζω τη χλεύη έλα όμως που δεν πιστεύω!

Λοιπόν μάγκες δεν έχω άλλο χρόνο για σπατάλη ώστε να παίζω και να ξεκατινιάζομαι μαζί σας.. σας ξέρω καλά ... αντίο σας και τα ξαναλέμε ίσως σε κάποια άλλη χωροχρονική διάσταση...

Δημοσιεύτηκε
Γιατι ορισμενες γελειες καταστασεις ειναι καλυτερο να αντιμετωπιζοται με χιουμορ.....

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

kapoios, είσαι προκλητικός και εκτός πνεύματος κανόνων όπως σωστά σου επισήμαναν. Έχεις σχετικό πμ.

Οι υπόλοιποι, συνεχίστε την κουβέντα αν θέλετε, μην ασχολείστε άλλο με τις σχετικές προκλήσεις.

«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε
sorry λαθος !

Θελω να ζητησω συγνωμη απο τους ανθρωπους ,γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει θεος

Θελω να ζητησω συγνωμη απο τον θεο γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι

Δημοσιεύτηκε

Εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι προσβλητικό;

Ναι,μου τα ειπαν και μενα ολα αυτα,κατι φιλαρακια που με επισκεπτικαν προχθες απο το Nibiru

Δίχως να σας προκαλέσω μου γράφετε τετοιες χαζομάρες, για να μη πω και τιποτα χειρότερο,... και να πιστευα στις βλακείες περι νιμπιρού να λέγα ότι αξίζω τη χλεύη έλα όμως που δεν πιστεύω!

Λοιπόν μάγκες δεν έχω άλλο χρόνο για σπατάλη ώστε να παίζω και να ξεκατινιάζομαι μαζί σας.. σας ξέρω καλά ... αντίο σας και τα ξαναλέμε ίσως σε κάποια άλλη χωροχρονική διάσταση...

Η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν ότι θα λάβει τέτοιες διαστάσεις το θέμα.Αγαπητέ kapoie ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράσει τις απόψεις και τα πιστεύω του σε αυτό το φόρουμ.Αλλά λογικό είναι να σου απαντούν με χλευασμό όπως λές διότι έσυ ξεκίνησες να μιλάς με αυτόν τον τρόπο, ειρωνεύοντας με ένα τρόπο άκρως προκλητικό.

Σίγουρα θα υπάρχουν αντίθετες απόψεις αλλά εσύ ξεπερνάς το όριο.Και τα ξεκατινιάσματα και τα παιχνίδια όπως αναφέρεις έσυ τα ξεκίνησες κανένας άλλος και παρόλο που σου ανέφεραν ευγενικά να σταματήσεις, συνέχισες.Αυτό δεν είναι προσβλητικό???

Δεν το συνεχίζω το θέμα.Νομίζω ο κ.Ανδρέας ήταν σαφέσαστος.

Και τώρα στο θέμα. :D Έχω δει αρκετά βίντεο που μιλούν αστροναύτες και άλλοι που υποστηρίζουν ότι υπάρχουν UFO.Βέβαια κρατώ τις επιφυλάξεις μου διότι αρκετά από αυτά αποδεικνύονται μοντάζ.Και εάν όντως υπήρχαν τέτοιες δηλώσεις, γιατί δεν ανακοινώθηκαν ποτέ επισήμα?

Τόσο καιρό που σαρώνουν οι αστρονόμοι των ουρανό με κάθε είδους επίγεια τηλεσκόπια, γιατί ποτέ να μην έχουν εντοπίσει ούτε ένα ΑΤΙΑ, αλλά τυχαίνει να τα βλέπει ο μπακάλης, ο μανάβης ακόμη και ο γείτονας?? :mrgreen:

Σίγουρα η ΝΑΣΑ έχει να υποστηρίξει αρκετά συμφέροντα ως οργανισμός αφού συνεργάζεται με τον στρατό της Αμερικής για την ασφάλεια της και την διασφάλιση της παγκόσμιας ειρήνης.Λογικό και επόμενο να υπάρχουν κάποια απόρρητα αρχεία. Όμως, δεν είμαι η ειδική σε αυτό το θέμα όποτε δεν θα επεκταθώ περαιτέρω.

off topic: Όσο αναφορά για τον κ.Σιμόπουλο κάνεις δεν ειπε ότι είναι αλάθητος και ότι δεν μπορεί να μην επιδέχεται κριτική.Αλλά σε ένα σοβαρό φόρουμ όπως αυτό που προσπαθεί να προάγει την αστρόνομια θεωρώ πώς πρέπει να υπάρχει και ένας α'σεβασμός σε πρόσωπα που έχουν προσφέρει σε αυτόν τον τομέα όταν κάνουμε την κριτική μας με επιχειρήματα, χωρίς πικρόσχολα σχόλια και ειρωνίες. =;

Ζητώ συγνώμη εάν έφυγα εκτός θέματος.Απλώς να ξεκαθαριστούν κάποια σημεία. 8)

Ας επιστρέψουμε στο θέμα. :D

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημοσιεύτηκε

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι ίσως κάποια πράγματα τα βαστάνε κάποιο χρόνο για να τα επεξεργαστούν κ.τ.λ. και δεν βγάζουν απευθείας επίσημες ανακοινώσεις, με καλό σκοπό πιο πολύ.

Πάντως αυτά που γράφονται κάποιες φορές είναι μάλλον λόγω επιρροών από τους Χαρδαβέλες και άλλα media που για ακροαματικότητα βγάζουν αυτές της φήμες.

:-k

Αυτό έγραψε ο Αλέξανδρος στην αρχή της πρώτης σελίδας, και κάπου εκεί θα έπρεπε να σταματήσει η συζήτηση και η ανάλυση...

Δημοσιεύτηκε

Αν δει κανείς προσεκτικά το βιντεάκι με τον Νιλ Άρμστρονγκ, θα καγχάσει με τη βλακεία του σχολιαστή που ούτε το χιούμορ αντιλήφθηκε, ούτε το κλείσιμο της ομιλίας, (θα έλεγε κανείς ότι ήταν κουφός!), το οποίο στη συνέχεια παραποίησε τραγικά για να καταλήξει στα δικά του συμπεράσματα (αυτά στα οποία ήθελε να καταλήξει). Αλλά η ευθύνη δεν είναι μόνο του σχολιαστή αλλά καθενός που αναπαράγει την ασυνάρτητη σκέψη και τα καταρρέοντα, παιδαριώδη επιχειρήματα των συνομωσιολόγων, τα οποία είναι φτιαγμένα από ημιμαθείς για αμαθείς.

(Όσο για το Ρόζγουελ που αναφέρθηκε, οι ίδιοι οι συντελεστές του αρχικού βίντεο με την ...εγχείρηση του ταλαίπωρου «εξωγήινου», αποκάλυψαν τηλεοπτικά πριν λίγα χρόνια τη φάρσα και εξήγησαν λεπτομερώς τη μέθοδο και τα υλικά που χρησιμοποίησαν για να εγχειρήσουν τον υποτιθέμενο ...Ε.Τ.! Φυσικά, καναλάρχες και εκδότες στεναχωρήθηκαν που έχασαν μιά σημαντική πηγή εσόδων, αλλά όχι για πολύ! Το ψέμα, ψέμα έμεινε και συνεχίζει να πουλάει σε αφελείς και σε όσους έτυχε να μην πάρουν χαμπάρι την αποκάλυψη της φάρσας. Αυτά, έτσι για να μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Και για να θυμόμαστε που και που τον μπάρμπα-Άλμπερτ και την καυστική του ρήση για τα δύο πράγματα που θεωρούσε άπειρα...)

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Δημοσιεύτηκε

Θα αυμφωνήσω απόλυτα με τον αγαπητό Στέφανο Σοφολόγη.Παλαιότερα μου είχαν στείλει ένα βίντεο σχετικά με τα ΑΤΙΑ.Μιλούσε ένας επιστήμονας πάνω σε αυτό σε μια εκπομπή.Προσπαθώντας να εξήγησει κάποιες θεωρίες σχετικά με την εξωγηίνη ζωή και τις προυποθέσεις που πρέπει να υπάρχουν ο παρουσιαστής προσπαθούσε να κατευθύνει τον επιστήμονα λέγοντας συνεχώς:άρα υπάρχουν ΑΤΙΑ και μας επισκέπτονται και μάλιστα επειδή ήταν σε τηλεφωνική επικοινωνία πριν πάει να μιλήσει ο επιστήμονας και να του εξηγήσει του είπε ένα ευχαριστώ πολύ ο παρουσιαστής και έκλεισαν την γραμμή. :lol :lol: ](*,)

Πόλλες φόρες οι δημοσιογράφοι παραλλάζουν κάποια γεγονότα προς όφελος των καναλιών για περισσότερα έσοδα και κέρδη.Όπως ανέφερα παραπάνω κρατώ αρκετά τις επιφυλάξεις μου πάνω σε τέτοια βίντεο γιατί μερικά αποτελούν μοντάζ κομμένα και ραμμένα στα μέτρα των δημοσιογράφων για να προκαλέσουν ένα πανδαιμόνιο ώστε να κάνουν περισσότερη τηλεθέαση. ](*,)

Πάντως φίλε draculas θεωρώ πώς δεν είναι κάκο να διατυπώνουμε την άποψη μας ακόμη και εάν υπάρχουν αντιπαραθέσεις. :D Βέβαια πάντα στα πλαίσια του θέματος. :D

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημοσιεύτηκε
Πάντως φίλε draculas θεωρώ πώς δεν είναι κάκο να διατυπώνουμε την άποψη μας ακόμη και εάν υπάρχουν αντιπαραθέσεις. :D Βέβαια πάντα στα πλαίσια του θέματος. :D

ακριβώς επειδή είδα οτι τα πλαίσια ξέφυγαν λιγάκι το ειπα κι εγω...

εννοείται οτι κάνουμε διάλογο εδω μεσα, αλλα αν κάποιος ειναι τόσο αποφασισμένος να μας "φωτίσει" με τα ντοκουμέντα που έμαθε απο το γείτονα του μπετζανάκη της κουνιάδας ενός γνωστού επιστήμονα που είναι μέσα στα πράγματα... ε τότε καλύτερα να ανοίξει ενα blog (οπως πολύ σωστά ειπώθηκε ηδη) και μη προσπαθει με το ζόρι να περάσει τις ιδέες του, για τις οποίες εχουν ανοίξει δεκάδες σελίδες, και εχουμε φαγωθεί ολοι μεταξύ μας εδω περα...

Εννοείται οτι δε μιλάω για τον terring, ο οποίος έκανε ερώτηση, σε αντίθεση με κάποιους άλλους που έκαναν δήλωση και κατέθεσαν "ντοκουμέντα"..

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν,από ότι είδα υπήρξε μεγάλη αντιπαράθεση σε αυτό το θέμα και δυστηχώς μερικές φορές ξέφευγε στα όρια του χλευασμού και της ειρωνίας που με λυπεί αφάνταστα..Στο φόρουμ αυτό ο κάθένας έχει δικαίωμα άποψης και λόγου,αλλιώς δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για δημοκρατία...Δεν είναι σωστό να κοροιδεύουμε τους άλλους και να χλευάζουμε από τη στιγμή που εμείς οι ίδιοι υποστηρίζουμε την άποψη της ελεύθερης γνώμης και λόγου.Φυσικά δεν πρέπει να ξεφεύγουμε από τα όρια του φόρουμ και να μην προσβάλλουμε κανέναν..Καλό είναι να έχουμε άποψη και γνώμη αλλά να την υποστηρίζουμε με λογικά επιχειρήματα...Και επίσης το χιούμορ είναι καλό!!! :mrgreen:

Γιατί τέτοια μυστικοπάθεια?Από την ΝΑΣΑ από την κυβέρνηση από που?Σίγουρα η ΝΑΣΑ κρατά τα χαρτιά της κλειστά αλλά όχι επειδή έχουν κάνει κάτι το εξωφρενικό,εξωγήινοι και τα λοιπά,απλά ξέρουν ότι άν βγούν κάτι τέτοια στη φόρα ξέρουν τι αντιδράσεις θα δεχτούν..όχι ότι δεν δέχονται...Αλλά και πάλι ότι και να κάνει η ΝΑΣΑ ή οποιοσδήποτε οργανισμός δεν είναι απαραίτητο να το ξέρει όλος ο κόσμος,αν δεν βγούν επίσημες ανακοινώσεις...Επίπλέον αν κρατά τα χαρτιά της η ΝΑΣΑ κλειστά, τα κρατά επειδή δεν θέλουν να βγαίνουν ψευδείς ειδήσεις και εικόνες ή ακόμα και εσπευσμένες ανακοινώσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε μελλοντική αποτυχία του σχεδίου..

Ένα τρανταχτό παράδειγμα,είναι όταν πήραν εικόνες από τον Άρη από τους Pathfinder και Opportunity όπου έβγαλαν βεβιασμένα συμπέρασματα σχετικά με το χρώμα του ουρανού στον άρη που ήταν γαλάζιος και τελικά έφταιγαν οι εικόνες.Υπήρξε μεγάλος ντόρος...Και φυσικά πλέον δεν θα θέλουν τα ίδια και τώρα...όποτε κρατάνε κάποιες αποστάσεις..

Επίσης θα ήθελα να συμφωνήσω με τα λεγόμενα του draculas και των όσο ειπώθηκαν παραπάνω...

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης