KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2009 Πωλειται λογω μη χρησης.(εχω παρει ενα IDAS)ORION SKY GLOW Broadband light pollution filter 2''. http://www.telescope-service.com/OrionUSA/eyepieces/eyepieces.html#Nebelfilter Ολοκαινουργιο στο κουτι του .Τιμη 60€.
Draco Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2009 Φίλε Κώστα, θα με ενδιέφερε η αγορά του γιατί το θέλω και για να προστατεύσω τον αισθητήρα της Canon απο τη σκόνη αλλά και για χρήση όταν την τροποποιήσω. Το μόνο ''κόλλημα'' που έχω είναι ότι φωτογραφίζω με το σωλήνα του dob 8'' της Skywatcher και το Τ-ring που έχω δεν έχει σπείρωμα για 2'' και το βιδώνω απ'ευθείας πάνω στον εστιαστή. Δεν γνωρίζω αν γίνεται να βάλω κάποιο αντάπτορα για χρήση με την Canon γιατί μετά μάλλον θα έχω προβλήματα εστίασης. Αν γνωρίζεις κάποιο τρόπο θα με ενδιέφερε η αγορά του. ΦιλικάΚώστας EQ6 Sky Scan Pro, Skywatcher dob 8, Skywatcher 70/500, Canon 400D, Webcam PHILIPS - SPC900NC
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2009 Κωστα, δυστυχως δεν νομιζω πως γινεται.Μονο στην περιπτωση που χρησιμοποιεις T-ring ,σε συνδιασμο με nosepiece 2''(που εχει εσωτερικο σπειρωμα για φιλτρα). Γεια σου!!!
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2009 Το ειχα ξεχασει τελειως αυτο το φιλτρο! 50 ευρω για οποιον ενδιαφερεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα