Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2009 Για τέταρτη συνεχή χρονιά συνεχίζουμε τις αστροβραδιές στη Χαλκιδική. Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που έχουν βοηθήσει κατα καιρούς (τρια προηγούμενα χρόνια) τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις που οργανώνουμε με το Σάββα στο χωριό παραλία Διονυσίου Χαλκιδικής και όχι μόνο. Θα ήθελα να τους πω και ονομαστικά με τυχαία σειρά: Απο Αθήνα: Αργύρης Γκοτσούλιας (Αργύρης) τα παιδιά απο τον ΟΦΑ: Καραβατος Παναγιωτης, Παύλος Βουλουβούτης, Ιτσιος Αντώνης, Παπαιωάνου Αντώνης, Γιαουρτσής Θόδωρος,Μποτας Αρης, Αποστολιδης Δημητρης,Σγουρός Στέλιος, Καλλίας Ιωαννίδης (DEER SKY), Τραιανού Θάλεια και Νίκος Παπαδόπουλος. τα παιδιά απο τον ΟΠΑ Σαμου: Αλεξανδρος Φιλοθοδωρος (βολιωτης), Ελενη Ταντουλου, Μαρια Καβακιωτη, Χαρης Στιλιανακης, Αργυρω Κοτζαμανη, Παναγιωτης Κουρτης και Μαιρη Χαμπιλου . Απο Θεσσαλονικη τους: Βουλγαρης Αριστειδης, Πιστικουδης Γιωργος και Στέφανος Μαύρος Απο Αθήνα, και πειραιά: Την Λαμπρινή, την Ουρανία και το Νίκο απο τον ΟΡΙΩΝΑ: το Θανάση( Ath.Kouloumvakos) και τον Μιχάλη (MIKBAK) Επιπλέον να ευχαριστήσουμε όλους τους αστροφωτογράφους που μας επέτρεψαν να χρησιμοποιήσουμε τις αστροφωτογραφίες τους για την έκθεση μας και όλους όσους ήρθαν να μας στηρίξουν και να μας πουν ένα απλό γεια.. Ελπίζω να μην ξέχασα κανένα. Πιο συγκεκριμένα λοιπόν για φέτος το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία αστροβραδιά στην παραλία Διονυσίου Χαλκιδικής, έκθεση αστροφωτογραφιών και μερικές αξιόλογες παρουσιάσεις διαφόρων αστρονομικών θεμάτων όπως κάθε χρονιά άλλωστε. Η ημερομηνία κατα πάσα πιθανότητα θα είναι η πρώτη του Αυγούστου. Είστε όλοι καλεσμένοι, και όπως γνωρίζουν οι συμμετέχοντες των προηγουμένων ετών, μετά το πρόγραμμα των αστροβραδιών.. μετά τις 2 δηλαδή, η βραδιά συνεχίζεται πάντα με κολατσιό και διάφορα χάπενινγκ στην παραλία μέχρι να δούμε τον ήλιο να ξεπροβάλλει οπότε και πάμε για μπανάκι.. Είστε όλοι καλεσμένοι... Θα παρακαλούσα παλαιότερους συμμετέχοντες να πουν δυο λόγια για τις εμπειρείες τους απο τα προηγούμενα χρόνια... και για όσους δεν ξέρουν: 1η αστροβραδιά 2006(Τηλέμαχος, Σάββας, Αργύρης) http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=3296&postdays=0&postorder=asc&highlight=%D7%E1%EB%EA%E9%E4%E9%EA%DE&start=0 5 αστροβραδιές 2007(Τηλέμαχος, Σάββας, Αργύρης,ΟΦΑ, ΟΠΑ και πολλοί άλλοι)http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=5425 2 αστροβραδιές 2008Πολλοί και διάφοροι....http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=7972&highlight=%C4%E9%EF%F1%E3%DC%ED%F9%F3%E7+%E1%F3%F4%F1%EF%E2%F1%E1%E4%E9%FE%ED
Σιδηρόπουλος Κώστας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2009 Τηλέμαχε καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Αν μπορέσω θα έρθω. ΦιλικάΚώστας Σιδηρόπουλος
nansy Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2009 Kάθε επιτυχία εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου!!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
takis63 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2009 Πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας. Εύχομαι κάθε επιτυχία. Το αδιανοητο σημερα ειναι η μονη λυση για το αυριο ! Επανάσταση δεν είναι μόνο η εξέγερση, είναι και η συνειδητοποίηση της αλήθειας... http://www.spartastronomy.gr
sithonas15 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2009 Καλή επιτυχία! Ελπίζω να έρθω...Και μια πρόταση για το 2010: Ελάτε και λίγο προς Σιθωνία ρε παιδιά... Τόσο φωτορύπανση έχουμε πια;;
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2009 Τηλέμαχε σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία.Πιθανότατα θα είμαι και εγώ εκεί. Ξέρω πόσο κόπο αφιερώνεις στις αστροβραδιές και σου εύχομαι να πάνε καλά όπως οι προηγούμενες. Φιλικά, Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
Adrianos Golemis Isilion Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2009 Πολύ καλό.Δυστυχώς θα είμαι στην Πολωνία από 1/8 πρωί.Δεν περιλαμβάνεται live streaming;!
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2009 Καλησπέρα σε όλους! Φίλε μου δε χρειάζεται να γράψουμε λόγια, απλά όσοι δεν ήρθαν έχασαν!Ίσως ανέβω για εκείνο το τριήμερο να σας δω και λιγάκι, εξάλλου τον τελευταίο καιρό ανεβαίνω συχνά πυκνά στις γειτονιές σου!! Για σίγουρα θα το κανονίσουμε στα μέσα Ιούλη! ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Altinakis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2009 Για ποια περιοχη της Χαλκιδικης μιλαμε? Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2009 Παιδιά σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια..Λοιπόν το Διονυσίου είναι 3 χιλιόμετρα έξω απ τα Νέα Μουδανιά. Απο παραλία, πας και με τα πόδια δηλαδή. Φίλε μου, το 2007 είχαμε κατέβει μέχρι Ποτίδαια, γιατί είχαμε χορηγία απ το Δήμο Μουδανιών. Είναι δύσκολο να κατέβουμε διότι κουβαλάμε την έκθεση αστροφωτογραφίας, ηχοσυστήματα και χίλια δυο άλλα τέτοια. Φίλε Αδριανέ, αν έχουμε wireless (που παίζει εκεί κοντά) κάτι θα κάνουμε!!! Σας περιμένουμε όλους!!!!!!!!!!!!
Altinakis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2009 Κατι μου λεει οτι θα ερθω!!! Ημερομηνιες? Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2009 Το λέω παραπάνω.. 1 Αυγούστου-Σάββατο με βολική σελήνη..
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2009 Παιδιά όποιος ενδιαφέρεται να έρθει στις αστροβραδιές με τηλεσκόπιο ή χωρίς, τον περιμένουμε με χαρά και μπορούμε να τον φιλοξενήσουμε κιόλας. Πείτε μου για να ξέρω αν πρόκειται να ρθείτε και να μείνετε... Είστε όλοι καλεσμένοι!!!! Με τηλεσκόπια η χωρίς, όπως κάθε χρόνο!!!
sportikus Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2009 Δηλωνω παρον απο τωρα μιας και ειμαι κοντα...τωρα για λεπτομερειες για το ακριβες σημειο που θα μαζευτουμε πως θα μαθουμε?(Θα εχει και τιποτα κλαπατζιμπαλα ,φωτιες και ρομποτικα φωτα?). ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2009 Παιδιά όποιος ενδιαφέρεται να έρθει στις αστροβραδιές με τηλεσκόπιο ή χωρίς, τον περιμένουμε με χαρά και μπορούμε να τον φιλοξενήσουμε κιόλας. Πείτε μου για να ξέρω αν πρόκειται να ρθείτε και να μείνετε... Είστε όλοι καλεσμένοι!!!! Με τηλεσκόπια η χωρίς, όπως κάθε χρόνο!!!
tasco Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2009 Το λέω παραπάνω.. 1 Αυγούστου-Σάββατο με βολική σελήνη.. δηλαδη την κυριακη γυρναμε???
ourania Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2009 δηλαδη την κυριακη γυρναμε??? Σάββατο είναι η αστροβραδιά. Κυριακή πρωί ελεύθεροι Θα έρθω λοιπόν και γω (αμάξι). Σκέφτομαι να φέρω και το μπαζούκα.
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2009 Αν φερεις και μπαζούκα.. θα κεράσω μπουγάτσα στις 4 τα ξημερώματα όπως καθε χρόνο!!!!
ourania Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2009 Να κεράσεις κάτι που δεν κερνάς κάθε χρόνο για να έχω κίνητρο
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2009 μια κουβέντα ειπα.... κατευθειαν να με εκμεταλλευτεις!!!!
dimisi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2009 Εγώ που θα είμαι Χαλκιδική 8-15 Χαλκιδική υπάρχει περίπτωση να πετύχω καμιά αστροβραδιά??????Εεεεεεεεεε?????? ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2009 Εμεις μονο μία εχουμε κανονίσει για φέτος.. Δεν ξέρω άλλα παιδιά τώρα ή κάτι απ τον οφα που δεν το εχω ακουσει ακόμα..
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2009 Τηλέμαχε, δεν θα μπορέσω τελικά να παρεβρεθώ και φέτος λόγω πολλών υποχρεώσεων.Πάντως σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και περιμένουμε φωτογραφίες από την αστροβραδιά. Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
nansy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2009 Δυστηχώς ούτε και εγώ δεν θα παραβρεθώ φέτος λόγω πολλών υποχρέωσεων.. Τηλέμαχε μου σου εύχομαι όμως τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου,να περάσετε τέλεια και να έχετε μια εξαιρετική αστροβραδιά!!! Καθαρούς ουρανούς να έχετε και καλές παρατηρήσεις!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα