Altinakis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2009 50% - 50% ειμαι , shit! Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
Dimitrisk Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2009 Τελικά θα γίνει κάτι; Υπάρχουν συμμετοχές;
ourania Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2009 Φυσικά και υπάρχουν, θα σας δούμε το Σάββατο Εμείς θα μαστε πάνω κατά τις 5 το απογευματάκι εκτός απροόπτου (με το τηλεσκόπιο) . Θα τηλεφωνηθούμε .
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2009 Όλα πήγανε θαυμάσια!!!!
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2009 και συνεχίζουμε...
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2009 ετοιμασίες....
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2009 το βραδυ....
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2009 Εγώ που θα είμαι Χαλκιδική 8-15 Χαλκιδική υπάρχει περίπτωση να πετύχω καμιά αστροβραδιά??????Εεεεεεεεεε?????? Κάτι βρήκαμε!!! Σάββατο 8 Αυγούστου - Πολύχρονο Χαλκιδικής... αστροβραδιά απο τον ΟΦΑ!!
mangelo Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2009 Ήταν όντως καταπληκτικά και υπέροχα. Ήταν η πρώτη μου αστροβραδιά και πέρασα πάρα πολύ ωραία. Πολλά συγχαρητήρια από εμένα στον Τηλέμαχο για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης γιατί πραγματικά χρειάζεται πολύ μεράκι και όρεξη για να οργανώσει κανείς κάτι τέτοιο. Άντε τώρα, θα τα ξαναπούμε στην 5η Αστροβραδιά... Το μήκος κύματος της ακτ.υποβ. έφυγε απ’την ορατή περιοχή,όταν το Σύμπαν συμπλήρωνε τα 10 εκ. χρόνια.Η ημέρα η μία τέλειωσε μέσα στην φωτοπλημμύρα του 1ου δειλινού!Κ εγένετο εσπέρα κ έγένετο πρωί,ήμερα η μία.Δεν είχε αυγή!Είχε όμως μεσημβρία και δείλι..
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2009 Ήταν όντως καταπληκτικά και υπέροχα. Ήταν η πρώτη μου αστροβραδιά και πέρασα πάρα πολύ ωραία. Πολλά συγχαρητήρια από εμένα στον Τηλέμαχο για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης γιατί πραγματικά χρειάζεται πολύ μεράκι και όρεξη για να οργανώσει κανείς κάτι τέτοιο. Άντε τώρα, θα τα ξαναπούμε στην 5η Αστροβραδιά... Ευχαριστώ και γω με τη σειρά μου όλους εσάς που ήρθατε να βοηθήσετε (και εσας φέτος και όλα τα παιδιά όπως κάθε χρόνο) και σας προσκαλώ του χρόνου να ρθειτε να γιορτάσουμε τα "5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΡΟΒΡΑΔΙΕΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ" υ.γ.Αργύρη, αυτό δεν πρέπει να το χάσεις ακούς;
dimisi Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2009 Εγώ που θα είμαι Χαλκιδική 8-15 Χαλκιδική υπάρχει περίπτωση να πετύχω καμιά αστροβραδιά??????Εεεεεεεεεε?????? Κάτι βρήκαμε!!! Σάββατο 8 Αυγούστου - Πολύχρονο Χαλκιδικής... αστροβραδιά απο τον ΟΦΑ!! Σ ευχαριστώ Τηλέμαχε ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ourania Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2009 Ευχαριστούμε !! Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες ! Σάββατο 8 Αυγούστου - Πολύχρονο Χαλκιδικής... αστροβραδιά απο τον ΟΦΑ!! Δε μας τα λεγες πιο νωρίς να μετακομίσουμε εκεί μέχρι το άλλο Σάββατο Ευχαριστούμε πολύ την υπέροχη μαμά σου για την φιλοξενία ! Ο Αλέξανδρος μετά το τέλος της αστροβραδιάς
Altinakis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2009 Τηλέμαχε συγχαρητήρια καθως και ολα τα παιδια! Δεν μπορεσα να ρθω δυστυχως λογω των υποχρεωσεων (βλεπε μπεμπα). Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
Fxristost Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2009 Χθες μόλις γύρισα απο το Πολύχρονο Χαλκιδικής οπου κάθησαγια μια βδομάδα αλλά λόγω αδυναμίας πρόσβασης στο Internetδεν έμαθα οτι διοργανώθηκε αστροβραδιά!! Το βρίσκω τόσο ειρωνικό. Anyway, ελπίζω να περάσατε καλά! ΥΓ. Οφείλω να πω οτι η Χαλκιδική έχει πολύ ωραία νυκτρινή ζωή(βλέπε club Island, Stigma, Ahoy... )
mangelo Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2009 Χθες μόλις γύρισα απο το Πολύχρονο Χαλκιδικής οπου κάθησαγια μια βδομάδα αλλά λόγω αδυναμίας πρόσβασης στο Internetδεν έμαθα οτι διοργανώθηκε αστροβραδιά!! Το βρίσκω τόσο ειρωνικό. Anyway, ελπίζω να περάσατε καλά! ΥΓ. Οφείλω να πω οτι η Χαλκιδική έχει πολύ ωραία νυκτρινή ζωή(βλέπε club Island, Stigma, Ahoy... ) Ναι, το Ahoy δεν παίζεται... Καταπληκτικό!! Δεν έχω μπει σε καλύτερο κλαμπ στη ζωή μου. Είχα περάσει πάρα πολύ ωραία όταν πήγα.... καλά, όχι όσο ωραία πέρασα στην Αστροβραδιά βέβαια.. Το μήκος κύματος της ακτ.υποβ. έφυγε απ’την ορατή περιοχή,όταν το Σύμπαν συμπλήρωνε τα 10 εκ. χρόνια.Η ημέρα η μία τέλειωσε μέσα στην φωτοπλημμύρα του 1ου δειλινού!Κ εγένετο εσπέρα κ έγένετο πρωί,ήμερα η μία.Δεν είχε αυγή!Είχε όμως μεσημβρία και δείλι..
NikolasVarveris Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 χαχα0αχα0χ0αχ0α τελια ητανε παιδια! Οσοι δεν ηρθαν εχασαν! Το celestronaki μου με πατεντα βουλγαρη σε eq1 μεζεψε πολυ κοσμο ε????χαχαχαχχα Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνειOχι για να μας απομακρύνει.....
nansy Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 Πολύ ωραίες οι περισσότερες φωτογραφίες και χαίρομαι πραγματικά που περάσατε τόσο ωραία δύστηχως και εγώ λόγω πολλών υποχρεώσεων που δεν μπορούσα να αναβάλω δεν έκαναν εφικτή την συμμετοχή μου..ελπίζω του χρόνου να τα καταφέρω!! Μπράβο στους διοργανωτές της αστροβραδιάς που έκαναν τέτοια καταπληκτική δουλειά και την έκαναν με τόσο μεράκι!!Εύχομαι κάθε χρόνο να έχει την ίδια επιτυχία!!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα