Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα παιδιά θελω τα φώτα σας σε μια απορία μου,τα φιλτρα πλανητων θα κανουν δουλεία στο τηλεσκόπιο μου?

θα έχω καλύτερα αποτελέσματα στους πλανητες όσο αφορά πάντα το χρώμα τον πλανητών?.ναστε καλα ευχαριστώ εκ τον πρότερον

:cheesy:
Δημοσιεύτηκε

Ποιο τηλεκσοπιο ακριβως εχεις ?

Τα φιλτρα βοηθανε πολυ .

Αναλογως με το χαρακτηριστικο που θες να παρατηρησεις στον καθε πλανητη θα επιλεξεις και το αναλογο φιλτρο .

Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Δημοσιεύτηκε
Εγώ έχω 8ιντσο νευτώνιο και παρατηρώντας τον Δία χωρείς φίλτρο τον βλέπω φωτεινό.Είναι φυσικό ;

Ναι, στις μικρες μεγενθυνσεις το ειδωλο ειναι πιο φωτεινο, ενω αντιθετα οταν χρησιμοποιεις μεγαλες μεγεθυνσεις το ειδωλο γινεται ολο και πιο σκοτεινο.

φιλικα Βαγγελης
Δημοσιεύτηκε
Ποιο τηλεκσοπιο ακριβως εχεις ?

Τα φιλτρα βοηθανε πολυ .

Αναλογως με το χαρακτηριστικο που θες να παρατηρησεις στον καθε πλανητη θα επιλεξεις και το αναλογο φιλτρο .

εχω το 6ιντο zeus από astro-professional,έχει καμία σιμασιά αυτο;;;

και αν ναι ποια ειναι?..τώρα οσο αφορά τα φιλτρα το ξερω οτι βαηθανε πολυ,εχω φίλτρο για την σελήνη και ειναι φοβερό!,ρωτάω για τα πλανητικά φιλτρα γιατί μου είπανε οτι δεν θα μου κανει και πολυ καλη δουλεία γιατι είναι σχετικά μικρο το τηλεσκόπιο μου!,ειναι για 8ιντα και πάνω...για αυτο εκανα το θεμα αυτο για να παρω της γνώμες σας επί του θέματος!!.

σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου!

Δημοσιεύτηκε

Υπαρχουν φιλτρα τα οποια βγαινουν για διαφορες διαμετρους , ωστε να μη κοβουν παραπανω φως απο ο,τι χρειαζεται .

Κατσε να δω αν βρω καποιο link .

Σε διαφορες διαφημισεις λενε για ποια διαμτερο ειναι το καθε φιλτρο .

Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Δημοσιεύτηκε

καλα σε όλο το forum μόνο εγώ έχω 6ιντσο τηλεσκόπιο;;;;

δεν έχει βάλει κανένας άλλος φίλος σε 6ιντσο τηλεσκόπιο φίλτρα πλανητών;;;ελεος!...

Δημοσιεύτηκε
Τα φίλτρα πλανητών είναι ψιλοπάχρηστα.Ισως γι αυτό να μην σου απαντάει κανείς.Γιατί πολύ απλά δεν τα χρησιμοποιούν.
Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Δημοσιεύτηκε
Τα φίλτρα πλανητών είναι ψιλοπάχρηστα.Ισως γι αυτό να μην σου απαντάει κανείς.Γιατί πολύ απλά δεν τα χρησιμοποιούν.

να είσαι καλα φίλε μου σε ευχαριστώ! :)

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης