Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά ύστερα από τα πολλά mail που τους στείλαμε είδαμε φως :

http://tvradio.ert.gr/tv/details.asp?pid=3154343&chid=9

http://tvradio.ert.gr/tv/details.asp?pid=3154344&chid=9

Ας πούμε ένα μπράβο στη ΝΕΤ , άρχισε το ντοκυμαντέρ για την ιστορία της NASA και είναι ΤΈΛΕΙΟ !

Είμαστε ταξιδιώτες που πάνω στη Γη διασχίζουν το διάστημα, σαν επιβάτες πάνω σε πλοίο, και πολλοί

από εμάς δε νογάμε κανένα μέρος του σκάφους πέρα από την καμπίνα όπου καταλύουμε.

S.P. Langley

Δημοσιεύτηκε

Οντως 1 μπραβο θα το πω για την Ερτ!!!=D> Εγω παντως προτιμησα να κανω αστροπαρατηρηση απο την ταρατσα του σπιτιου μου παρα να στηθω στην τηλεοραση!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Θα μπορουσε η ωρα προβολης να ηταν καλυτερη... να μη χανουμε και τις καλοκαιρινες βραδιες μας!!!

Φιλικά,

Πέτρος

Δημοσιεύτηκε
Ναι, όντως η ΕΡΤ έβαλε στο πρόγραμμα της 2 ντοκυμαντέρ την ημέρα και σε όχι τόσο εξωφρενική ώρα.Μπράβο της πάντως. :) Ευτυχώς μπόρεσα να δω τα περισσότερα από αυτά.

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημοσιεύτηκε
Mπράβο στην ΕΡΤ που τα έβαλε!!Εντάξει η ώρα ήταν κάπως περασμένη αλλά ευτύχως τα είδα όλα!!! :cheesy: :cheesy:

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δημοσιεύτηκε

εγω δυστηχως δεν μπορεσα να τα δω γιατι με ξεχαστηκα και δεν τα ειδα

](*,) ](*,) ](*,)

Αν και πιστευω πως ηταν πολυ ωραια ντοκιμαντερ αο οτι διαβασα στο internet

Δημοσιεύτηκε
Ναι όντως γίνονται θετικά βήματα στην κρατική τηλεόραση και γενικά στην ελληνική τηλεόραση ιδιαίτερα με τον Σκαι...

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης