Jump to content

Nompi

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    128
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με Nompi

  • Γενέθλια 01/15/1991

του/της Nompi Επιτεύγματα

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Nompi

    Βρέθηκε

    Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά τελικά pocket sky atlas πήρα.
  2. Nompi

    Νέος με απορίες

    Συμφωνώ απόλυτα.Δες πάντως και το 10'' dob νομίζω οι είναι γύρω στα 500. Δες επίσης και στις μικρές Αγγελίες μπορεί να βρείς η να ζητήσεις τηλεσκόπιο αν βέβαια θες μεταχειρισμένο.
  3. Κύριε Στέφανε φοβερά εμπνευσμένη η φώτο.Αν δεν κάνω λάθος είναι ένα είδος Graffiti κάπου είχα διαβάσει αλλά δεν θυμάμαι το όνομα air graffiti ή κάπως έτσι Φαίνεται εξαιρετικά πάντως!!!
  4. Nompi

    Μεγαλύτερη απόδοση για Newtonian

    Ourania και Fred σας ευχαριστώ πολύ.
  5. Nompi

    Μεγαλύτερη απόδοση για Newtonian

    Μπορώ να το βρώ απο το Internet?Ευχαριστώ...
  6. Κατατοπιστηκότατο το Link.Ευχαριστώ.
  7. Nompi

    Πρωτάρης

    Φίλε μου καταρχήν χρειάζεσαι ένα βιβλίο και το καλύτερο είναι το Nightwatch με το οποίο αρχίσαμε όλοι.Μέσα σ' αυτό το βιβλίο θα βρεις απάντηση σε πολλά ερωτήματα.Για να προσανατολιστείς χρειάζεται να μάθεις τους αστερισμούς μέσα στο βιβλίο θα τα βρείς όλα.Η αστροφωτογράφηση ας μην σε απασχολεί απο τώρα είναι πολύ μεγάλη ιστορία μάθε πρωτά τα βασικά και μετά θα έρθουν όλα μόνα τους.Μην περιμένεις πολλά από αυτό το τηλεσκόπιο μάθε μ'αυτό τα μονοπάτια του ουρανού δες τι σου αρέσει να παρατηρείς αν σε ενδιαφέρει μόνο η παρατήρηση πχ και σύμφωνα με αυτά τα κριτήρια θα επιλέξεις ένα τηλεσκόπιο μελλοντικά.Επίσης πολύ καλή ιδέα είναι να γραφτείς σε σύλλογο η να παραβρεθείς σε κάποιο αστροπάρτυ εκεί θα μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα και να παρακολουθήσεις διάφορων τύπων τηλεσκόπια.Α Καλωσήλθες και καλή συνέχεια
  8. Nompi

    Μεγαλύτερη απόδοση για Newtonian

    Τι υλικό χρησιμοποίησες??
  9. Πραγματικά Μαγευτική φώτο όμως....Μπράβο
  10. Όταν λέτε 11ετής κύκλος εμφανίζει διαφορά από τους προηγούμενους και παραμένει ανεξήγητο το γιατί τι εννοείτε?Που θα μπορούσα να μάθω περισσότερα? Ευχαριστώ,
  11. Nansy τι λες????Παρακολούθησες καθόλου τα λεγόμενα μας η μόνο γράφεις?? 1)Δεν υπήρχε ο θεσμός της Ιεράς εξέτασης στην Ανατολική Αυτοκρατορία 2)Όταν αναφέρθηκα στον αριστοτέλη το έκανα για να τονίσω οτι χάρη στο Βυζάντιο πολλα απο αυτά τα έργα σώθηκαν.Τι σχέση έχουν αυτά που λές?? Μάλλον έχεις μπερδευτεί.Όσον αφορά τις επιστήμες στο Βυζάντιο έγραψα πριν.
  12. Nansy τι λες????Παρακολούθησες καθόλου τα λεγόμενα μας η μόνο γράφεις?? 1)Δεν υπήρχε ο θεσμός της Ιεράς εξέτασης στην Ανατολική Αυτοκρατορία 2)Όταν αναφέρθηκα στον αριστοτέλη το έκανα για να τονίσω οτι χάρη στο Βυζάντιο πολλα απο αυτά τα έργα σώθηκαν.Τι σχέση έχουν αυτά που λές?? Μάλλον έχεις μπερδευτεί.Όσον αφορά τις επιστήμες στο Βυζάντιο έγραψα πριν.
  13. Nansy τι λες????Παρακολούθησες καθόλου τα λεγόμενα μας η μόνο γράφεις?? 1)Δεν υπήρχε ο θεσμός της Ιεράς εξέτασης στην Ανατολική Αυτοκρατορία 2)Όταν αναφέρθηκα στον αριστοτέλη το έκανα για να τονίσω οτι χάρη στο Βυζάντιο πολλα απο αυτά τα έργα σώθηκαν.Τι σχέση έχουν αυτά που λές?? Μάλλον έχεις μπερδευτεί.Όσον αφορά τις επιστήμες στο Βυζάντιο έγραψα πριν.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης