Nompi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2009 Παιδιά έχω την δυνατότητα να αγοράσω μόνο απο Ελλάδα,και εδώ και ένα μήνα ψάχνω για χαρτη κατά προτίμηση Pocket sky atlas αλλα έχει εξαντληθεί και το καλοκαίρι τελειώνει.Ζητείται λοιπόν ο συγκεκριμένος σε καλή κατάσταση και προσιτή τιμή.Άν μπορώ να τον αγοράσω απο κατάστημα στην Ελλάδα πείτε μου. Ευχαριστώ,
sportikus Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2009 Δες εδω μηπως σε βοηθησουν μεχρι να βρεις αυτο που ψαχνεις ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
DeepBlue Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2009 Το BookDepository τον έχει 12 Ευρω και δωρεάν τα μεταφορικά (σε 5 μέρες ήρθε στο σπίτι μου). Έιναι κρίμα να δώσεις τα διπλά που ζατάνε εδώ. Βρες κάποιον με prepay καρτα και κάνε την αγορά. Aut dosce, aut disce, aut discede(Ή δίδαξε, ή μάθε, ή φύγε...)
kookoo_gr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2009 εχεις πμ Φιλικά Κώστας http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/
Nompi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2009 Σας ευχαριστώ παιδιά όλους με βοηθήσατε πολύ.Απλώς ήθελα να πάρωκατι χειροπιαστώ και έτοιμο χωρίς να μπλέκω με εκτυπώσεις.Πάντως και έτσι βολεύτηκα μια χαρά να στε καλά. Ζητάω ακόμα πάντως POCKET SKY ATLAS,SKY ATLAS 2000.0
titi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2009 Το BookDepository τον έχει 12 Ευρω και δωρεάν τα μεταφορικά (σε 5 μέρες ήρθε στο σπίτι μου). Έιναι κρίμα να δώσεις τα διπλά που ζατάνε εδώ. Βρες κάποιον με prepay καρτα και κάνε την αγορά.επειδη και εμενα με ενδιαφερει μια τετοια αγορα, εψαξα και βρηκα αυτο http://www.bookdepository.com/book/9780540087921/The-Philips-Pocket-Star-Atlas αυτο εννοουσες μαλλον , ετσι? " αν θελεις να γινεις πραγματικος επιστημονας πρεπει να σκεφτεσαι τουλαχιστον μιση ωρα την ημερα με τροπο αντιθετο απο τους συναδελφους σου "Albert Einstein
planetman Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2009 titi, αυτό είναι http://www.bookdepository.com/book/9781931559317/Sky-and-Telescopes-Pocket-Sky-Atlas ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
titi Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2009 ειναι το ιδιο με το SKY ATLAS 2000 DESK αλλα σε εκδοση βιβλιου η καμια σχεση?επειδη ειμαι ετοιμη να το παραγγειλω, και η διαφορα σε χρηματα ειναι αρκετα μεγαλη (12 με 38 ευρω) ποιο να προτιμησω?βασικα εχω το dob8' και θελω εναν καλο χαρτη για ξεκινημα.θα με βοηθησει τι pocket sky atlas? η ειναι για αλλη χρηση? " αν θελεις να γινεις πραγματικος επιστημονας πρεπει να σκεφτεσαι τουλαχιστον μιση ωρα την ημερα με τροπο αντιθετο απο τους συναδελφους σου "Albert Einstein
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2009 Είναι άλλος ο Pocket Sky Atlas και άλλος ο Sky Atlas 2000.O 1os είναι μικρός και φορητός και θα σε καλύψει αρκετά για αρχή, εκτός και βρίσκεσαι σε πάρα πολύ σκοτεινό ουρανό.Ο 2ος φτάνει σε περισσότερα mag σε αντικείμενα και αστέρια και είναι πιο μεγάλος. Κατά την γνώμη μου ξεκίνα με Pocket Sky Atlas και μετά βλέπεις ποιον άλλο χάρτη θα χρειαστείς. Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
koulosb Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2009 Pocket Sky Atlas ..... πολυ πρακτικος και μικρος..!!! ''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
Nompi Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2009 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά τελικά pocket sky atlas πήρα.
titi Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2009 και εγω μολις τωρα καταφερα να τον παραγγειλω απο το BookDepository.ευχαριστω πολυ για την προταση, συμφερει πραγματι... " αν θελεις να γινεις πραγματικος επιστημονας πρεπει να σκεφτεσαι τουλαχιστον μιση ωρα την ημερα με τροπο αντιθετο απο τους συναδελφους σου "Albert Einstein
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα