Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2009 Χθες το βράδυ που βγήκα για παρατήρηση επειδή δεν είχα κάποια πρίζα κοντά μου, σκέφτηκα να βάλω μπαταρίες στο Goto. Το αποτέλεσμα όμως ήταν απρόσμενο! Οι μπαταρίες έσκασαν μέσα στη μηχανή και έτρεξε αυτό το χημικό που έχουν μέσα πάνω στους αγωγούς. Τι να κάνω? Φοβάμαι να το βάλω στην πρίζα μήπως προκαλέσω χειρότερο πρόβλημα! Ευχαριστώ,Ελένη Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
tsaousis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2009 Παρε τηλεφωνο το καταστημα απο το οποιο το αγορασες κατι θα ξερουν παραπανω να σου πουν.
μαρκετος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2009 καταρχάς πρέπει κα καθαρίσεις τα πάντα απο το υγρό(προσοχή μην το ακουμπήσεις) και τι είδους μπαταρίες έβαλες μέσα επαναφορτιζόμενες αλκαλικές ή απλές ?
Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2009 Μου πρότειναν απλό απιονισμένο νερό και μου είπαν να αποφύγω όσο μπορώ την επαφή με τους αγωγούς. Ελαφρύ σκούπισμα και καθάρισμα του υγρού αυτού με νερό με ένα πανάκι που να μην αφήνει χνούδι. Μπαταρίες απλές είχα βάλει. Το πρόβλημα λύθηκε ευτυχώς και το Goto λειτουργεί άψογα. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
μαρκετος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2009 μπράβώ και καλές παρατηρήσεις
Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2009 Ευχαριστώ και σε εσάς όλους καθαρούς ουρανούς! Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα