Jump to content

Mare Nubium



Ακόμη μια από τις εικόνες τις 10 Νοεμβρίου, εξοπλισμός : LXD-75 8" SC, focal reducere f/6.3, Toucam, IR- cut filter. Επεξεργασία στο Registax επιλογή 131 frames από 200 frames και Align-Stack μετά από επιλογή του πιο καλού frame. Τελική επεξεργασία Photoshop Levels & Curves στο auto και Unsharp mask.

From the category:

Σελήνη

· 2496 images
  • 2496 images
  • 5181 σχόλια εικόνας

Photo Information


Προτεινόμενα σχόλια

Ευχαριστώ Κώστα για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που τα ακούω από σένα, γιατί είσαι και εσύ παρά πολύ καλός και μάλιστα σε πιο πολλά είδη φωτογράφησης. Για το site που λες έχουμε σαν Σύλλογος (Σ.Ε.Α.Θ) και μάλιστα πολύ καλό!!! εάν θες δες, έχει και αλλά θέματα http://www.astrothraki.gr/index.php?option=com_content&task=section&id=9&Itemid=108

δεν θα ήταν σωστό να έχω μόνος μου. Μάλιστα υπάρχουν και άλλα παιδιά στον Σύλλογο που κάνουν σημαντική δουλειά στον τομέα τις Αστροφωτογράφισης. Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι το forum του Astrovox είναι ένα μεγάλο σχολείο για όλους μας και μάλιστα να ευχαριστήσω τον κ. Αντώνη και για τις απλόχερες συμβουλές και οδηγίες προς όλους μας, αλλά και τον Ηλία και τα άλλα παιδιά που με έκαναν να αγαπήσω πιο πολύ την αστροφωτογράφηση, βλέποντας τους να πετυχαίνουν τόσες ωραίες φωτογραφίες με λεπτομέρειες και να ζηλεύω πάντα με την καλή την έννοια τα αποτελέσματα τους.

 

Φιλικά Γιώργος

Σύνδεσμος για σχόλιο

Γιώργο σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Εγώ δεν θεωρώ τον ευατό μου πολύ καλό όμως προσπαθώ να βελτιώνομαι συνεχώς γιατί μου αρέσει πολύ η αστροφωτογραφία όπως και σε εσένα ;-)

 

Φιλικά

Κώστας

Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης