Jump to content

California Nebula "image Acquisition By Jim Misti"


DEEPSKY

Και ένα νεφελωματάκι ετσι για πρόφταση.Πειραματίστηκα με την μείξη του Ha με το Lum και του Ηα μετο Κόκκινο.

From the category:

Νεφελώματα

· 5206 images
  • 5206 images
  • 26765 σχόλια εικόνας


Προτεινόμενα σχόλια

Το κόκκινο πιστεύω δίνει ένα πολύ γλυκό και φυσικό αποτέλεσμα, επομένως, είναι η κατάλληλη επιλογή κατ΄εμέ για το συγκεκριμένο στόχο. Η μαγεία του κοσμικού αχανούς αποτυπώνεται τέλεια σε αυτήν τη φωτογραφία.
Σύνδεσμος για σχόλιο
Εχμ, δεν βρίσκω τον λόγο να βάζουμε εδώ φωτογραφίες άλλων επεξεργασμένες απο εμάς, ακόμη και άν αυτοί προσφέρουν τα fit. Καλύτερο θα ήτανε αυτά να τα χρησιμοποιούμε για δική μας εξάσκηση χωρίς να τα δημοσιεύουμε, μιάς και η gallery είναι για τις δικές μας photos.
Σύνδεσμος για σχόλιο

Λυπάμαι πολύ που το βλέπεις έτσι Στάθη. Δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλεί τέτοιου είδους προσπάθεια η οποία είναι συνήθης σε ξένα φόρουμ,αλλά και στις επιδιώξεις του ίδιου του Misti ο οποίος έχει διάφορες ξένες εκτελέσεις των θεμάτων του στο ίδιο του το site. Όπως γνωρίζεις δεν έχω ανάγκη από ξένα fits,έχω γεμισμένους πολλούς σκληρούς με αυτά. Όταν κάποιος σαν τον Misti όμως δίνει ελεύθερα τα καταπληκτικά του fits είναι ευκαιρία για όλους εμάς να βελτιωνόμαστε και να κοινοποιούμε τα αποτελέσματα για να γίνονται γνώση όλων. Αν χρειάζεται να κρίνεις κάτι,κρίνε την τελική επεξεργασία της εικόνας. Ας κοιτάμε το κουλούρι και όχι την τρύπα του.

Παναγιώτη φοβερή η προσπάθεια του φίλου απο την Γερμανία. :wink:

Σύνδεσμος για σχόλιο
Ναί, εννοώ καλύτερα να ανοίγαμε ένα παράρτημα στην gallery για επεξεργασία photo και να μην τις βάζαμε εδώ χύμα γιατί μπλέκονται με τις άλλες που είναι αποκλειστικά δικές μας. Στο cn π.χ δεν έχω δεί να το κάνουν ή δεν το έχω προσέξει, αλλά απλά θεωρώ οτι θα έπρεπε να μπαίνουν κάπου ξεχωριστά αυτές. Η ιδέα καλή είναι.
Σύνδεσμος για σχόλιο
Πάντως υπάρχει και το προσωπικό Album οπου εκει μπορούμε να ανεβάζουμε ότι θέλουμε... απλά δεν φαίνεται στις δημόσιες φωτογραφίες, αλλα μπορούμε να φτιάξουμε ένα Θέμα στο Φορουμ π.χ "Φωτογραφίες τρίτων επεξεργασμένες απο εμάς" και να βάζουμε μέσα το λινκ απο το προσωπικό μας Αλμπουμ.
Σύνδεσμος για σχόλιο
Εγώ και πάλυ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να αποκλειστουν συνεργασίες εδώ.Δεν ειναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο εδω σε αυτό το φόρουμ.Γιατί τωρα ειναι πρόβλημα,επειδή τα fits ειναι του Misti? :?: :?: :?: Ελληνικά γνωρίζουμε όλοι και διαβάζουμε ποιανού ειναι το υλικό και ποιανού ειναι η τελική επεξεργασία.Πάλυ την τρύπα κοιτάμε νομίζω. :wink:
Σύνδεσμος για σχόλιο
Καλλια, εγω δεν έχω κανένα πρόβλημα να βάλεις όσες φωτογραφίες θέλεις... αφου γράφεις το όνομα του ιδιοκτήτη είναι δικαίωμα σου να την ανεβάσεις όπου εσυ επιθυμείς. Μια πρόταση έκανα παραπάνω, χωρίς αυτό να είναι υποχρεωτικό.
Σύνδεσμος για σχόλιο
Άλλο συνεργασίες και άλλο επεξεργασίες απο fits που βρίσκουμε στο νετ. Έτσι θα γεμίσουμε την gallery με υπερτούμπιες φωτογραφίες που όμως δεν θα έχουμε βγάλει εμείς. Άν αρχίσει δηλαδή ο καθένας και ανεβάζει τις δικές του εκδοχές θα γεμίσει ο τόπος και προσωπικά μου αρέσει καλύτερα να βλέπω τις προσωπικές φωτογραφίες του καθενός εδώ. Γι αυτό είπα για παράρτημα επεξεργασίας - εκμάθησης.
Σύνδεσμος για σχόλιο
Τι ειναι υπερτούμπιες φωτογραφίες δεν το γνωρίζω.Εγώ θα εξακολουθίσω να ανεβάζω οτι νομίζω και οτι με εκφράζει στα πλαίσια τών κανόνων αυτού του φόρουμ και όποιος θέλει τις βλέπει.Πρόβλημα χωρητικότητος δεν νομίζω να έχει το site.Όσο για την εκμάθηση αυτή γίνεται καλλύτερα με παρουσιάσεις σε συγκεκριμένα θέματα στα πλαίσια της AVAT. :wink:
Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης