Jump to content

Fireball Baby, Fireball!! Παντοκράτωρ Κέρκυρα - Gif


Bi2L

Fireball baby, Fireball!! Pantokrator, Corfu

 

Μετά απο αρκετές δεκάδες χιλιάδες φωτογραφίες του νυχτερινού, και αφού δεν κατάφερα να φωτογραφίσω το -10++mag με τους Διδυμίδες... επιτέλους μου χαμογέλασε λίγο η τύχη και έπιασα αυτον τον ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ Διάττοντα... συγνώμη αυτήν την ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΒΟΛΙΔΑ!!!

Η Φωτογραφία είναι απο την χθεσινοβραδινή βραδιά στο γνωστό σημείο στον Παντοκράτορα για Αστροπαρατήρηση με τον φίλο Θανάση! Πραγματικά ήταν τρελή τύχη που η βολίδα έπεσα μέσα στο κάδρο και μάλιστα ήταν τρελή τύχη γιατί δεν ήταν και πολύ ώρα που είχα βάλει την φωτογραφική να βγάζει φωτογραφίες!

Η στιγμή της λάμψης ήταν μοναδική αφού στην αρχή νομίσαμε ότι κατέβαινε κάποιο αυτοκίνητο απ'το βουνό με τα μεγάλα φωτα προς τα πάνω μας αλλά αμέσως συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν βολίδα!!!

ΤΡΕΛΑ!!! Δώστε προσοχή στο έδαφος που είναι μπλε-πράσινο αλλά και στην αντανάκλαση πάνω στα τηλεσκόπια!!! Επίσης παρατηρήστε ότι οτι ο ουρανός είναι Μπλε-Πρασινο ενω κανονικα ήταν μαυρος ;)

 

 

Canon eos 40D

ef 15mm fisheye

f/2.8

iso 800

30sec

Photoshop, Jasc Animation Studio


From the category:

Διάττοντες

· 125 images
  • 125 images
  • 294 σχόλια εικόνας


Προτεινόμενα σχόλια

...και ιδού! πύρινη ρομφαία κατέγραψε το «πλάσμα» κάνοντας όλους τους αστρόφιλους να ζηλέψουν και να αλαλάξουν «εύγε!» :D
Σύνδεσμος για σχόλιο

Απίστευτη λήψη!

Ήταν τυχερή η βολίδα που πέρασε κοντά σου και τη φωτογράφησες γιατί αν ήταν κοντά σε εμένα .... θα ήταν ακόμα μια άγνωστη! :)

Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης