Jump to content

Σελήνη 4 ημερών



Μετά από πολλά βάσανα ήρθε η καινούργια στήριξη LXD-75, χρησιμοποίησα σ'αυτήν την φώτο την Canon EOS 350d χωρίς φακό σε 8" τηλεσκόπιο LXD-75 SC. Φωτογραφικά στοιχεία ISO 200, TV 1/160.

From the category:

Σελήνη

· 2496 images
  • 2496 images
  • 5181 σχόλια εικόνας

Photo Information


Προτεινόμενα σχόλια

Καπως σκοτεινη δεν ειναι?? Γιατι σου βγηκε ετσι.??

Κατα τα αλλα μια χαρα ειναι και με καλη λεπτομερεια!!!

Well done!!

Σύνδεσμος για σχόλιο
Έχω και άλλες Inest απλά περίμενε βέβαια το seeing ήταν χάλια επίσης προτιμώ τις σκοτεινές από τον φόβο να μην μου καεί ακόμη είμαι πολύ νέος με την Canon είναι το 2ο shoot στην Σελήνη μ'αυτήν.
Σύνδεσμος για σχόλιο

Βασίλη η βάση είναι μπόμπα, απλά άμα σας πω ότι σήμερα και πάλι δεν θα έκανα παρατήρηση γιατί ο κ. Νομικός μου το έστειλε χωρίς μια βίδα η οποία άμα σας πω πια είναι θα γελάτε (είναι εκεί που βάζεις στην στήριξη το Lat κατά την πολική ευθυγράμμιση) καλά αύριο θα τα ακούσει πάλι!!! επίσης το λαμπάκι στην πολική διόπτρα δεν δούλευε αλλά το έφτιαξα είχε ξεκολλημένο καλώδιο!!! Η βάση υπόψιν καινούργια μου έστειλε και καινούργιο Autostar. Γενικά πετάω τώρα, είδα την κούκλα και ηρέμησα!!! δοκίμασα πολλά σήμερα και κρατήρες και Afocal με το Hyperion 13mm και την Canon και Μ42 με την Canon βέβαια μόνο στα 30" ακόμη θα έλεγα πήγε καλά αν και έκανα απλό Align λόγο χρόνου.

 

Φιλικά Γιώργος

Σύνδεσμος για σχόλιο

Έβγαλα σήμερα και Petavius αλλά ήταν χάλια το seeing θα το δείτε όταν την βάλω εδώ. Θέλω να είμαι έτοιμος για 08 Μαρτίου κ. Αντώνη!!! Amgamer ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

 

Φιλικά Γιώργος

Σύνδεσμος για σχόλιο
Καιρός ήταν να ξαναβγεί η ωραία σεληνούλα μας :) Γιώργο τώρα καταλαβαίνω αυτό που είχες πεί για το οτι δεν την αλλάζεις με τίποτα...τελικά μάλλον είσαι ο μεγαλυτερός της θαυμαστής εδωπέρα...πολύ καλή δουλειά
Σύνδεσμος για σχόλιο
Σε ευχαριστώ Νίκο !!! για τα καλά σου λόγια. Σεληνίαση μπορεί να πάθει ο καθένας αν κοιτά τις θαλασσούλες τις και τους κρατήρες της με τις όμορφές Οροσειρές!!! Είναι τόσο κοντά μας που σε μαγεύει που μπορείς έστω με το μάτι σου να πατήσεις επάνω της σε ένα ουράνιο σώμα εκτός της Γής.
Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης