Jump to content

Πορτρέτο του Ουρανού πάνω απο το Πόρτο Τιμόνι


Bi2L

Πορτρέτο του Ουρανού πάνω απο το Πόρτο Τιμόνι

 

Νυχτερινό τοπίο με τον Ωρίωνα τον μέγα κυνηγό και τον Ηριδανό ποταμό πάνω απο το Πόρτο Τιμόνι στον Αφιώνα Κέρκυρας όπου ο γιος του Ποσειδώνα και της Ευρυάλης κόρης του Μίνωα βγήκε για κυνήγι πατώντας με το ημίθεο σώμα του πάνω απο την θάλασσα της Μεσογείου ενω ο σκύλος του, ο Σείριος όπου μυθολογικά συνδέετε με την Λαίλαπα όπου ο Δίας άφησε να φυλάει την Ευρώπη ενω δεν δίσταζε να του δαγκώνει και τα χέρια και κανένα θύμα δεν της ξέφευγε ανατέλλει πίσω απο το Κράτσαλο ενώ μπροστά του και κάτω απο τον Ωρίωνα ίσως κυνηγούν τον Λαγό.

 

 

Canon eos 700D

Samyung 8mm fisheye

f3.5

30sec


From the category:

Πορτρέτα του ουρανού

· 2119 images
  • 2119 images
  • 6274 σχόλια εικόνας


Προτεινόμενα σχόλια

Άλλη μια υπέροχη φωτογραφία σου.

Όχι ότι γενικά δεν είσαι παραγωγικός, αλλά τον τελευταίο καιρό κάτι τι θα πρέπει να σου συμβαίνει, και άσχετα με το όποια πειράγματα σου κάνουμε, ξεπερνάς τον εαυτόν σου. Αν είναι έτσι σου εύχομαι λοιπόν να <<Βασανίζεσαι>>ούτως ώστε εμείς να απολαμβάνουμε τις φωτογραφίες σου.

Σύνδεσμος για σχόλιο

Στάθη και Γιάννη σας ευχαριστώ πολύ!!

Γιάννη τρέχω και δεν φτάνω, γεμίζω τους δίσκους λες και είναι τι...

 

Εδω άλλη μία, μην γεμίζω όλη την γκαλερί με φωτο μου ;) :P

https://www.astrovox.gr/gallery/image/17806-%CE%AF%CF%87%CE%BD%CE%B7-%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%81%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%89-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%AF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%B1%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CF%89%CE%BD/

Σύνδεσμος για σχόλιο

Να την γεμίσεις! Όσο για την φωτορίπανση εσύ με την τέχνη σου και το μεράκι σου πρέπει το πράγμα να το απογειώσεις. Να απεγκλωβιστεί το πράγμα επιτέλους με αυτό το οποίο όλοι καταλαβαίνουν. Και αυτό που καταλαβαίνουν είναι το εξής. Φώτα= δαπάνη ενέργειας. Δαπάνη ενέργειας= φόροι. Μόνο αυτό τους νοιάζει. Άρα αν έχουμε λαμπτήρες οι οποίοι δεν δαπανούν ενέργεια δεν έχουμε φωτορύπανση. Κι ας έχουμε πλημμυρίσει όλο το νησί ή όλη τη γη με λαμπτήρες. Αμ δε! Έχουμε και παρά έχουμε.

Εδώ είναι το δύσκολο και παράλληλα το στοίχημα. Πώς γίνεται να τους πείσουμε ότι η φωτορύπανση δεν έχει να κάνει μόνο με την τσέπη μας αλλά με αυτήν κάθε αυτήν την παρουσία του υπερβολικού τεχνητού φωτισμού. Τα λόγια και ειδικά τα λογικά επιχειρήματα αποτυχαίνουν παταγωδώς. Μόνο με τέχνη κάπως μπορούμε να τους ευαισθητοποιήσουμε.

Σύνδεσμος για σχόλιο

Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ, όπως τα λες είναι αλλά ποιος ακούει;;

Ας βάλουμε όλοι τα δυνατά μας και ότι πετύχουμε, ότι καταφέρουμε να επηρεάσουμε :wink:

Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης