Jump to content

Trifid



Αποτυχημένη επεξεργασία. Θα ξαναδοκιμάσω και θα δώσω και τα στοιχεία της.

From the category:

Νεφελώματα

· 5207 images
  • 5207 images
  • 26765 σχόλια εικόνας

Photo Information


Προτεινόμενα σχόλια

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΠΛΕ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ "ΘΑΜΜΕΝΟ". ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΜΜΕΝΟ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ, ΥΠΕΡΕΞΕΘΕΣΕΣ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ; ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ PHOTOSHOPίσεις ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ

BRIGHTNESS-CONTRAST,COLOR BALANCE,SELΕCTIVE COLOR,KAI CURVES.ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ,ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΕ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΟ "ΕΓΚΑΥΜΑ" ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΝΕΦΕΛΩΜΑ.

 

ΦΙΛΙΚΑ,ΓΙΑΝΝΗΣ

Σύνδεσμος για σχόλιο

Ευχαριστώ παιδιά. Η επεξεργασία έγινε με κλειστά βλέφαρα στις 5:00 το πρωί εξ ου και τα λάθη. Μ αρέσει να με παρατηρείτε, ΔΙΟΡΘΩΝΟΜΑΙ (Σκαραβαίος του Λαζόπουλου).

Γιάννη, θα το κάνω και την ξανανεβάζω. Ευχαριστώ.

Σύνδεσμος για σχόλιο
Πολύ όμορφη φωτογραφία,μου αρέσει πολύ! Δεν θα έλεγα οτι η επεξεργασία είναι κακή.Όπως και να χει τα συγχαρητήρια μου !!!
Σύνδεσμος για σχόλιο

Με τι μέσα είναι τραβηγμένη; Έχει πολλύ θόρυβο νομίζω κ η έκθεση του μπλε είνα πολλύ λίγη. Κ κάτι όντως έκανες στην επεξεργασία στο κόκκινο που έχει καεί από το τράβηγμα του ιστογράμματός του. Κάνε κ άλλες εκθέσεις γιατί το πολλύ ακραίο photoshop δεν κάνει πάντα δουλειά.

Πάντως είναι πολλύ καλή προσπάθια για αυτόν τον στόχο. Καλή συνέχεια.

Σύνδεσμος για σχόλιο
Σόρρυ που δεν έβαλα τα στοιχεία της αλλά ήθελα να την επεξεργαστώ καλύτερα. Επειδή δεν βλέπω να γίνεται, είναι φωτογραφημένο από Τακαχάσι 60 mm με ΑΤΙΚ, οδηγούμενο με DSI από 8`` Meade και βάση SPHINX. Οι εκθέσεις είναι μικρές. Μόλις 21 λεπτά Ha, και από 2,5 λεπτά τα R, G, B. Γενικά είμαι ικανοποιημένος γιατί την τελευταία εβδομάδα κατασκευάζω ένα χώρο-παρατηρητήριο στη στέγη μιας οικοδομής και βρίσκομαι ακόμα σε αρχικό στάδιο, με πυλώνες, ρυθμίσεις, καλώδια κ.λ.π. Πιστεύω πως τα καλύτερα έρχονται.
Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης