Jump to content

Δίας 28/05/2006


KC

From the category:

Δίας

· 1271 images
  • 1271 images
  • 3006 σχόλια εικόνας

Photo Information


Προτεινόμενα σχόλια

Κώστα, η ανεπέξεργαστη είναι καταπληκτική και απόδειξη της ανωτερότητας ακόμα και των μικρών διοπτρικών. Η τελική μου φαίνεται πολύ πιεσμένη και τα χρώματα στην οθόνη μου δείχνουν έντονα και λίγο κίτρινα. Η δεξιά είναι πιο φυσική και πιο ρεαλιστική. Βάλε στο Registax λίγα wavelets και πιστεύω θα είσαι υπέροχος. Μπράβο!
Σύνδεσμος για σχόλιο
Αυτό είναι ενα μεγάλο παράδειγμα για το πόσο σημαντικό είναι να κάνεις λήψεις με οσα περισσότερα καρέ μπορείς έτσι ώστε να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.Θα συμφωνήσω όμως με τον Φώτη στο οτι υπερέβαλλες στην επεξεργασία.Πάντως ολη η δουλειά που κάνεις τελευτέα με πλανητική είναι πολύ καλή και περιμένουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα! ;-)
Σύνδεσμος για σχόλιο

Φώτη, Νίκο και Παναγιώτη,

 

Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια και την κριτική. Πράγματι η επεξεργασία που έκανα είναι ολίγον υπερβολική κυρίως με τα χρώματα (έντονο κίτρινο). Όμως αυτό που ήθελα να δείξω δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα αλλά πώς από την ακατέργαστη πληροφορία πάμε στο τελικό αποτέλεσμα και πώς με την επεξεργασία μπορεί κάποιος να αλλοιώσει ή να βελτιώσει το αποτέλεσμα!

 

Κώστας

Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης