Jump to content

mars-phobos!!!


thanasisgr

starry night pro 5

From the category:

Διάφορες αστρονομικές φωτογραφίες

· 434 images
  • 434 images
  • 883 σχόλια εικόνας

Photo Information


Προτεινόμενα σχόλια

Πολύ ωραία thanasisgr απλά θα ήταν καλύτερα να είχες τον πλανήτη και τον δορυφόρο του στρογγυλοποιήσει ποιο πολύ.

Στο Photoshop γίνετε πολύ εύκολα αυτό, Canvas size στο μενού Image βάζεις περίπου +100 στην τιμή που έχει μόνο στο Width και μετά στο μενού Edit -> free transform αφού πριν ξεκλειδώσεις το layer (με διπλό κλικ πάνω στο layer). To poster σου θα είναι τέλειο μετά.

 

Φιλικά Γιώργος

Σύνδεσμος για σχόλιο

1) Δεν ειναι αστροφωτογραφια ουτε εχει θεση εδω! Αλιμονο αν ο καθε ενας απο εμας ανεβαζε και ενα screenshot προγραμματος εδω ως αστροφωτογραφια.

2) Για τι ειδους στρογγυλοποιηση μιλας Γιωργο; Ο Φοβος δεν ειναι καν σφαιρικου σχηματος στην πραγματικοτητα και ουτε μοιαζει καθολου με το σωμα της εικονας (μαλλον προς τον Πλουτωνα φερνει αυτο στην εικονα!)

Σύνδεσμος για σχόλιο

Έχεις δίκιο να γκρινιάζεις Γιώργο απλά ο thanasisgr είναι νέος στο site μας και εγώ απλά ήθελα να του πω ένα τρικ επεξεργασίας. Εξάλλου για αυτό του είπα ότι μετά θα είναι τέλειο για πόστερ. Για το ότι δεν είναι ο Φόβος και σε αυτό έχεις δίκιο καθώς και για το σχήμα του Φόβου. Βέβαια η επεξεργασία χρειάζεται γιατί ο Άρης δεν έχει σχήμα αυγού!!!

thanasisgr μιας και σε αρέσουν οι πλανήτες ξεκίνα να τους βγάζεις και εσύ και ελπίζω μια μέρα μπορεί και πολύ σύντομα να μας χαρίζεις την χαρά να τις απολαμβάνουμε εδώ στο site.

 

Φιλικά Γιώργος

Σύνδεσμος για σχόλιο
ηρεμηστε!!!ειμαι νεος και αυτη την εποχη ασχολουμαι με starrynight.εντυπωσιαστηκα και εκανα ενα ποστερ.συμφωνω δεν ειναι οτι καλυτερο και θελει επεξεργασια.ζητω συγνωμη .....που ισως τοποθετησα σε λαθος κατηγορια το ποστερ.... αλλα σαν μελος (νεο) του astrovox εχω δει και αλλα τετοιου ειδους ποστερ wallpapers και δεν νομιζω να απαγορευεται να ανεβασει κανεις ενα scrennshot προγραμματος.οσο για το αν ειναι ο πλουτωνας η ο φοβος το starrynight λεει φοβος.ευχομαι στο μελλον να χαρισω πραγματικες φωτογραφιες!!!!
Σύνδεσμος για σχόλιο

H εικόνα μεταφέρθηκε στην κατάλληλη κατηγορία (οι υπόλοιπες κατηγορίες αναφέρονται σε φωτογραφίες που τράβηξαν οι ίδιοι οι χρήστες).

 

Θανάση καλωσήρθες και από μενα.

Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης