Jump to content

moon puzzle


Δημητρης .Δ

Σήμερα είχε πολύ ωραία βραδιά εδώ στο καρπενήσι και έβγαλα αυτές τις φωτογραφίες με τον super εξοπλισμό μου...@!!!@#(εχουμε καιροοο..ακομα.)Ετσι είπα να τις μοιραστώ μαζί σας.Orion Optics 10 dob",6mm ortho με προβολή απευθείας σε cmos sensor απο παλιά webcam.επεξεργασία με registax,photoshop,neatimage.

From the category:

Σελήνη

· 2496 images
  • 2496 images
  • 5181 σχόλια εικόνας

Photo Information


Προτεινόμενα σχόλια

Δημήτρη καλά είναι να πάρεις ένα barlow για close up φώτος, δεν κατάλαβα πως παίρνεις το σήμα από το cmos που λες? και φυσικά καλή για αυτήν την δουλειά είναι η Toucam Pro (webcam είναι και αυτή όπως ξέρεις). Είναι δύσκολο αυτό που κάνεις χωρίς στήριξη να παίρνεις frames, από περιέργεια πόσα sec και frames rate έγιναν οι λήψεις σου.
Σύνδεσμος για σχόλιο
Φιλε Γιωργο προς το παρον προσπαθω να κανω οτι καλυτερο με αυτα που εχω.Ενοοητε οτι σιγα σιγα θα παρω και Toucam και atik,με την σειρα τους ολα.Δινω βαση τωρα στην παρατηρηση.Τις φωτο τις πηρα afocal αλλα χωρις τον φακο τις webcam.(σαν να ειναι ο προσοφθαλμιος barlow).To cmos ειναι χαμηλης ποιοτητας και οι ληψεις ειναι απλες φωτο(οχι βιντεο)περιπου 20 σε καθε θεμα οι οποιες ενωθηκαν στο registax.
Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης