Jump to content

Οταν ο καιρος ...


aristarchus

Οταν ο καιρος ειναι χαλια λογω ανεμων και κακο seeing .... προχωραμε με δοκιμαστικες εκθεσεις για μελλοντικη χρηση και αναφορα.

From the category:

Νεφελώματα

· 5206 images
  • 5206 images
  • 26765 σχόλια εικόνας

Photo Information


Προτεινόμενα σχόλια

Φανταστικό εκπαιδευτικό μωσαϊκό κ. Αντώνη μάλιστα νομίζω δεν την έχει κάνει κανείς αυτού του είδους την παρουσίαση. Επίσης μου αρέσει ο σχεδιασμός και η στρατηγική που χτυπάτε ένα αντικείμενο, ίσος μια μέρα όταν θα ασχοληθώ με τον βαθύ να έχω πάλι μια καλή πηγή για το πώς να ξεκινήσω.

Δίνετε μαθήματα και σας ευχαριστώ!!!

 

Ο καιρός και σε εμάς είναι ένα μάτσο χάλια ελπίζω τις επόμενες μέρες που γεμίζει η Σελήνη να μας δώσει μερικά καλά βράδια.

Σύνδεσμος για σχόλιο

Σακη, σε πολυ λιγο χρονο θα ειναι σε τελεια θεση για χτυπημα με συνολικο χρονο πεντε ωρων κατα την διαρκεια μιας βραδιας (50:50 μεταξυ L και RGB).

 

Γιωργη, παντα κανω μια συντομη "επισκεψη" σε καθε στοχο μου νωριτερα ωστε να επιβεβαιωσω πεδιο, ιστογραμματα κτλ. Οσον αφορα τον καιρο, χρειαστηκα περιπου τον διπλο συνολικο χρονο που βλεπεις για καθε δειγμα ωστε να εχω ημιαξιοπρεπες αρχεια για στακαρισμα και επεξεργασια. Οντως ο καιρος αυτη την εβδομαδα ηταν καπως προβληματικος λογω ανεμων και με δυο βραδιες (οπως χθες) απαραδεκτο seeing (FWHM > 4.5").

 

Καλη συνεχεια σε ολους μας.

 

Αντωνης.

Σύνδεσμος για σχόλιο
Αντωνη!εγω ποτε δεν περιμενω την τελεια θεση,γιατι οταν ερθει αυτη η στιγμη μπορει να βρεχει η να εχει πολυ χειροτερο ουρανο,εγω συνεχιζω για 5 βραδυα να τον φωτογραφιζω και δεν ξερω ποσες θα χρειαστει ακομα!!!!!!!!!!!!
Σύνδεσμος για σχόλιο

Σακη,

 

Απο Τεταρτη και μετα θα ειμαι σε καλη θεση για να τον χτυπησω κατα την διαρκεια μιας βραδιας. Ευχομαι να κανουμε μια συγκριση συντομα.

 

Αντωνης.

Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης