sheliak 2 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2008 Ηλια πολυ ωραια!Αυτο που μου κανει ιδιαιτερη αντυπωση ειναι η λεπτομερια στον πυρηνα!
raxxla 18 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2008 Σταμάτη, ότι έχες πει. Για σμήνη οι μικρές εκθέσεις είναι καλύτερες γιατί δεν 'καίνε' τον πυρήνα. Πρέπει να πάρω όμως πολλά καρέ (>30) για να μειώσω το θορυβο.
raxxla 18 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2008 Σ'ευχαριστώ Ηλία! Το εργαλείο έχει όντως ευκρίνεια και ταχύτητα που δεν την περίμενα. Υπόσχομαι καλύτερες προσπάθειες!
sevax 40 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2008 Καλή αρχή Ηλία, η λίγο "μπλεδίλα" είναι λόγο χρωματικούσφάλματος; διορθώνεται; Θά περιμένω τέστ διαφορών με τό 100άρι.
raxxla 18 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2008 Σας ευχαριστώ!Οι δυο γαλαξίες φάνηκαν καλύτερα αυτή τη φορά (NGC6207 και IC4617).Δημήτρη, τη μπλεδίλα την αφαίρεσα όσο μπορούσα με την επεξεργασία, πιθανώς ο στόχος να έχει κάποια τέτοια απόχρωση (τη σύγκρινα με αυτή που υποτίθεται δεν έχει χρωματικό σφάλμα http://www.whirlpoolgalaxy.com/m13_intro.html
planetman 26 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2008 Παιδιά, το Μ13 είναι όντως μπλε. Όπως και το Μ22 για παράδειγμα είναι κίτρινο! Και στη φώτο που είχα βγάλει με το αποχρωματικό ed80 φαινόταν μπλε κι εκεί.
raxxla 18 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2008 Planetman, χαίρομαι ιδιαίτερα, η επεξεργασία μου δεν πήγε χαμένη!
Draco 0 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2008 Το σμήνος του Ηρακλή είναι μπλέ. Ειναί μπλέ είναι μπλέ εε.. Μπράβο Ηλία. Να δω εμένα ποιός θα με μάθει να φωτογραφίζω όταν με το καλό πάρω την στήριξη και τη φωτογραφική..Ελπίζω να φιλοτιμηθείς έτσι?? Congratulations!!!!!
KOSTAKIS 1 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2008 Υπεροχη φωτογραφια.Μπραβο Ηλια,και μπραβο στο κοντο αχρωματικο για τη διαυγεστατη εικονα.Βαθυς ουρανος+ μεγαλο γρηγορο διοπτρικο= επιτυχια.(τωρα αν αντι για αχρωματικο,εγραφες πχ "5ιντσο αποχρωματικο",δεν ξερω αν θα καταλαβαιναμε την διαφορα ευκολα).Ξανα συγχαρητηρια.
raxxla 18 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2008 Σας ευχαριστώ πολύ!Κώστα (draco), όπως σου ξαναείπα, μεγάλη μου χαρά να σου πω τα λίγα πράγματα που έχω μάθει στο σύντομο καιρό που ασχολούμαι. Είμαι σίγουρος πως θα τα πας μια χαρά.Κώστα(kostakis), τελικά οι κριτικές σου βγήκαν 100% ακριβείς! Οι παρατηρήσεις εσένα και του Ηλία με οδήγησαν στην επιλογή την οποία δεν έχω μετανιώσει στο παραμικρό.Όντως η ευκρίνεια είναι εντυπωσιακή.
Προτεινόμενα σχόλια
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα