ASTRONOMOS1 0 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2008 oh my god!!!!!!!!!!!!!it is unbelieveable..wraios gvidos!!!
Bi2L 32 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2008 Οταν Μεγαλωσω Θελω Να Γινω Γ.Βίδος ! ! ! Απιστευτος....το NGC604 φοβερο! Το ιδιο και το NGC592 (open cluster)και το NGC588! ΥΣΜα καλα το Hubble ειχεις?? Δεν φτιαχνεις ενα Thret με το πως βγαζεις τοσο Απιστευτες Φωτογραφιες???
Στέφανος Σοφολόγης 151 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2008 Χαρά των ματιών! Υπέροχη! Όχι, δεν έχει το Hubble αλλά κάτι καλύτερο! Ένα αποχρωματικό TEC 180 χιλιοστών!
Dimitriskor 0 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2008 Τελικά για να καταλάβουμε. Την φωτογραφία την βγάζεις μέσα ή έξω από το διαστημόπλοιο ????. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΤΕΛΕΙΟΑΠΙΘΑΝΗ Μ Π Ρ Α Β Ο !!!!
SAKIS 0 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2008 Mπραβο Γιωργο!επιτελους τα καταφερες με το Focus,πιστευω να δουμε καλητερα αποτελεσματα τωρα!!!!!!!!!!!!Sakis Veroia.
planetman 26 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2008 Παρόλο που ο συγκεκριμένος γαλαξίας δεν έχει φωτογένεια εσύ τον κατέγραψες πολύ ωραία...
raxxla 18 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2008 Καταπληκτική δουλειά Γιώργο!Το μάτι δεν ξέρει που να πρωτοπέσει..! Στην ομορφιά των χρωμάτων, στα σμήνη και τα νεφελώματα που είναι διάσπαρτα στις σπείρες, στον διαυγέστατο πυρήνα!Συγχαρητήρια!
gvidos 0 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2008 Ευχαριστώ φίλοι μου για τα καλά σας λόγια. Νομίζω ότι ακόμα δεν τα ξέρω όλα τα κόλπαγια να ανοίξω Thret. Ακόμα μαθαίνω και δοκιμάζω.Παρόλα αυτά, αν κάποιος χρειάζετε την γνώμη μου,ή την βοήθεια μου για κάτι, μπορεί να με βρει ή μεemail ή στο τηλέφωνο. Γιώργο για τα tips δεν έχω βρει το χρόνο να τα φτιάξω(μη νομίζεις ότι θα είναι κάτι τρομέρο, είναι απλά πραγματάκιαπου με βοηθησαν πολύ).
hgg 0 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2008 gvidos, τό ξέρω ότι δέν θά είναι κάτι τρομερό, αλλά μπορεί νά κάνει τήν διαφορά. π.χ. τό νά μάθης νάρυθμίζης τίς παραμέτρους τής βάσεώς σου γιά οδήγησηδέν είναι σπουδαίο όταν καταλάβης τί γίνεται, αλλά κάνει τήν διαφορά από μιά φωτογραφία πού τά αστέριαείναι οβάλ σέ μιά μέ μικρές ολοστρόγγυλες τελείες... Στείλε την πάντως καί στό Sky & Telescope. Ό M33 είναι πολύ ζόρικος καί αυτή πού έβγαλεςείναι μοναδική.
ΣΤΕΛΙΟΣ 0 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2008 Εγω θα το πω και ας τα ακουσω (μαλλον διαβασω) απο ολο το astrovox...Ειναι πολυ καλη φωτογραφια αλλα σε συγκριση με αλλες που εχεις κανει καμια σχεση.Ουυυφφφφ το ειπα. Δηλαδη εκεινο το ngc 4565 που εκανες τι σχεση μπορει να εχει με αυτην την φωτο.Δεν συζηταω ποιος στοχος ειναι πιο δυσκολος κλπ κλπ.Για το τελικο αποτελεσμα μιλαω.Αυτο που βλεπω. Απο αλλους (και εμενα μεσα) θα ελεγα "πω πω τι ειναι αυτο κλπ".Αλλα εχοντας δει δουλειες σου...Υπεροχη φωτο αλλα οχι για τα δικα σου level.Δεν ξερω τι εχω να ακουσω αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου φιλε.Αν θες να μην ξανασχολιασω φωτο σου θα το σεβαστω. Υ.Γ. Φορεσα το αστροκρανος μου... Οσοι θελουν να βαρεσουν ας αρχισουν.
gvidos 0 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2008 Φίλε Στέλιο όλες οι κριτικές (και οι απόψεις) είναι δεκτές. Να σου πω τηναλήθεια για τέτοιες κριτικές ανεβάζω τις φωτογραφίες μου στοforum. Θα ήθελα όμως να μου πεις τι σε χαλάει.... Εντάξη όλα είναι και θέμα αισθητικής, αν η φωτογραφίαείναι καλή τεχνικά (focus, tracking, color balance κτλ), τοτελικό αποτέλεσμα είναι σχετικό αν θα αρέσει στον καθένα Το ngc4565 που ανέφερες δεν το θεωρώ από τις καλές μου... Προσωπικά (μετά από αυτό που ετοιμάζω τώρα) νομίζω ότιείναι η καλύτερη μέχρι στιγμής (καλύτερο focus).
ΣΤΕΛΙΟΣ 0 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2008 Αγαπητε gvidos.Βλεπωντας τον M51 και τον ΝGC4565 που εκανες βλεπω μια απαλοτητα στην εικονα.Μια εντονη και πολυ καλα αποτυπωμενη πληροφορια ( του dso ) αλλα ηρεμα αποτυπωμενη στην φωτο.Επισης το background.Eκει υπαρχει με μια τετοια φωτεινοτητα που ειναι ενα με το αντικειμενο σου.Και ολα αυτα γλυκα και μαλακα αποτυπωμενα στην φωτο.Σαν να εβγαλες μια ημερησια φωτο ενα τοπιο.Ετσι απλα.Σε αυτην βλεπω ζορισμα.Βλεπω προσπαθεια να βγαλουμε πληροφορια προς τα εξω.Βλεπω πως να το πω κατι σαγρε πανω στην φωτο και οχι αυτην την απαλοτητα που ειχαν οι αλλες.Και το μαυρο καταμαυρο background.Που οταν βγαινει ετσι ειναι παντα αποτελεσμα των στενων αποστασεων των levels.H πληροφορια του background παντα υπαρχει στην επεξεργασια πολλες φορες το ριχνουμε ομως για να αναδειξουμε το dso.Θα μου πεις ολοι οι στοχοι ειναι της ιδιας ευκολιας ? Οχι βεβαια !Eπαναλαμβανω οτι ειναι μια πολυ καλη φωτο.Απλα πιστευω οτι εχεις κανει καλυτερες κατα την γνωμη μου. Φιλικα και με εκτιμηση προς την καταπληκτικη δουλεια που κανεις.
Προτεινόμενα σχόλια
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα