Jump to content

ic 443 (Nεα Επεξεργασια)


SAKIS

Title ic 443 Photo Credit: Sakis G. Date:22-11- 2008 Location: Rachia Veroias.(altitude 500m)Telescope: Fsq106 Camera: STL11000M Class1.Filters: AstroDon Filters Hydrogen-Alpha 6nm LRGB SBIG Wavelengths:Ha LRGB. Exposure Time:2hours ha 2hoursRGB Processing Software:CCD Soft,CCDStack Maxim DL, Photosnop CS3

From the category:

Νεφελώματα

· 5221 images
  • 5221 images
  • 26768 σχόλια εικόνας

Photo Information


Προτεινόμενα σχόλια

Σάκη, έχεις παρουσιάσει πολλές εξαιρετικές φωτογραφίες και είναι βέβαια αξιοθαύμαστη η συνολική προσπάθεια, δηλαδή το σχετικό υπόβαθρο γνώσεων (ας το πούμε Ουρανομετρία), τεχνικής λήψης-επεξεργασίας, αλλά και υπομονής-αφοσίωσης.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία πάντως είναι χωρίς υπερβολή ένα αριστούργημα. Το λέω αυτό γιατί πολλές φορές στις αστροφωτογραφίες που παρουσιάζονται (μη εξαιρουμένων φυσικά των δικών μου) τα σχόλια είναι από ενθουσιώδη έως λίγο υπερβολικά.

Σου εύχομαι υγεία και δύναμη για να συνεχίσεις την καταπληκτική δουλειά.

Θα είναι τέλος κρίμα αν δεν στείλεις το έργο σου προς δημοσίευση σε κάποιο από τα δημοφιλή περιοδικά Αστρονομίας (Sky and Telescope, Astronomy Now κλπ), προς έμπνευση για τους αρχάριους αλλά και τους έμπειρους "συναδέλφους" του χώρου.

Φιλικά,

Πασχάλης

Σύνδεσμος για σχόλιο
Πασχαλη! Ευχαριστω για τα πολυ καλα σου λογια,αλλα και για το σχολιο σου το οποιο ειναι πολυ ουσιαστικο και δεν θα ηθελα να το σχολιασω, γιατι θα πω πραγματα τα οποια θα θιξουν πολλους(μεγαλους αστροφωτογραφους??)εδω μεσα.Θελω να πιστευω οτι καποια στιγμη θα προσγιωθουν στην πραγματικοτητα. Sakis Veroia.
Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης