Jump to content

Σελήνη test2 Omegon ED 127-QHY-5 σε ανάλυση 1024Χ768



QHY-5 autoguider, Omegon ED 127, Televue 5Xpowermate

Δυστυχώς, είδα λίγο αργά ότι το stacking δεν έγινε σε όλη την επιφάνεια.Εξ' ού και η θαμπή λωρίδα στην αριστερη πλευρά της φωτογραφίας. Τα λάθη είναι ανθρώπινα έ ?

 

www.northstarastronomy.gr


From the category:

Σελήνη

· 2496 images
  • 2496 images
  • 5181 σχόλια εικόνας

Photo Information


Προτεινόμενα σχόλια

Το ίδιο set up με την προηγούμενη,και για άλλη μια φορά,η QHY-5 εκτός απο εκπληκτικός on board autoguider,μπορεί να βγάλει και σεληνιακές φωτογραφίες όπως αυτή με μέγιστη ανάλυση 1280Χ1024.

Δυστυχώς πρίν απο λίγο είδα ότι το stacking δεν έγινε σε όλη την φωτογραφία και έχει αφήσει ένα μέρος απο την αριστερή πλευρά.

Η συγκεκριμένη λήψη είναι σε ανάλυση 1024Χ768 εντελώς απείραχτη απο πλευρά επεξεργασίας,εκτός απο το stacking και μιά κίνηση απο το κανάλι wavelet που έγινε στο Registax.Έχουν ληφθεί πραγματικά και όχι τεχνητά dark frames απο τις επιλογές του λογισμικού της κάμερας QGVideo κατά την διάρκεια των λήψεων light frames.

Σε ότι αφορά το Omegon ED 127 είναι με εστιακή απόσταση 952mm και ο συνδυασμός με powermate 5Χ δίνει συνολική εστιακή απόσταση 4.760 mm (952Χ5).Επίσης ο εστιαστής Crayford δύο ταχυτήτων αποδεικνύεται εξαιρετικά χρήσιμος για την εστίαση σε πολύ μεγάλες εστιακές αποστάσεις σε πλανητικές φωτογραφίσεις.

Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης