Jump to content

M 8 Lagoon (την βοήθεια σας!!)


Andreas72

Πρόκειται για παλιά φωτογραφία απλά λόγω προβλήματος οθόνης εδώ και κάνα μήνα(με άφησε χρόνια!!!)και αναγκασμένος πλέον να επεξεργάζομαι σε οθόνη LCD-TFT(καταραμένη τεχνολογία!!!) θα ήθελα τα σχόλια σας κατά πόσο είμαι σωστά καλιμπραρισμένος.Όλα τα σχόλια δεκτά παιδιά αλλά αν προέρχονται και από οθόνες που έχουνε ρυθμιστεί θα ήτανε ακόμα καλύτερα για να ξέρω κι εγώ που βαδίζω.Κατά τα άλλα ο εξοπλισμός είναι ο γνωστός.

Τηλεσκόπιο:Vixen na 140ssf

EQ6 pro-Canon eos 400

Χωρίς οδήγηση-διάρκεια έκθεσης:61min


From the category:

Νεφελώματα

· 5221 images
  • 5221 images
  • 26768 σχόλια εικόνας

Photo Information


Προτεινόμενα σχόλια

Οκ μου φαίνεται Ανδρέα. Απλά θέλει λίγο να βγάλεις μώβ. Στην οθόνη μου βλέπω μώβ την κεντρική περιοχή του νεφελώματος, κανονικά είναι κόκκινο-ρόζ, με κάποιες πτυχές γαλάζιου όπως έχω δεί σε μία φωτογραφία του Gendler αλλά οκ, αυτό ίσως με μεγάλη έκθεση.
Σύνδεσμος για σχόλιο

Ανδρέα σε 2 οθόνες που την είδα δεν εντόπισα κάτι περίεργο στο χρώμα.

Εκτός απο λίγο ίσως παραπάνω μωβ όπως είπε και ο Στάθης. Βέβαια δεν γνωρίζω το πραγματικό χρώμα οπότε μην πολυβασίζεσαι στην άποψή μου.

Αν και χωρίς οδήγηση και χωρίς πειραγμένη μηχανή, η φωτογραφία σου είναι εξαιρετική.

Σύνδεσμος για σχόλιο
Στάθη και Κώστα σας ευχαριστώ.Το μωβ το είδα και εγώ παιδιά,απλά ήθελα να δώσω μπλε απόχρωση στην κεντρική περιοχή του νεφελώματος αλλά μου προέκυψε μωβ.Το είδα,μου άρεσε και απλά το άφησα(δείτε το σαν καλλιτεχνική ανησυχία :lol: :lol: ).Αν και σε μια πρόσφατη που είχα ανεβάσει(Τrifid nebula),στο laptop εγώ την έβλεπα μια χαρά και όταν την είδα σε καλιμπραρισμένη οθόνη(CRT το τονίζω!!!) μου έπεσαν τα αυτιά,ήτανε στο κόκκινο κάργα.Οπότε είπα άσε να δούμε μπορεί να μην είναι μωβ τελικά. :D :D
Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης