Jump to content

lampros87

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    17
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις δημοσιεύτηκε από lampros87

  1. Χθες ημουν εκει. Ο αρχαιολογικος χωρος δν καηκε, μονο το δασος γυρω. Απο ατομα στην περιοχη ακουσα οτι το μουσειο το σωσανε με συνεχεις ριψεις νερου απο τα εναερια μεσα, ενω στο σταδιο η φωτια περασε απο πανω του μιας και δν ειχε τιποτα στον χωρο του να καψει. Η κινητοποιηση στην περιοχη ηταν μεγαλη. Υπηρχαν οχηματα της πυροσβστικης εκει, καθως και ενα ερπυστριοφορο ,του στρατου(μάλλον).Τα εναερια μεσα, το απογευμα, ηταν πολλα. 3 καναντερ και 3 ελικοπτερα. Ενώ η φωτια έκαιγε κοντα στον αρχαιολογικο χωρο, από λοφο πανω απο το πυροσβστικο κλιμακιο ερχόταν αλλο μετωπο.
  2. Τα σφαιρωτά σμήνη βρίσκονται στο γαλαξιακό δίσκο, έτσι; Και απομακρυσμένα από το γαλαξιακό κέντρο. Αποτελούνται από μεγάλης ηλικίας αστέρια. Θα μπορούσαν λοιπόν, να αποτελούσαν πυρήνες νεαρών σε ηλικία γαλαξιών που "καταβροχθήθηκαν"(ύστερα από σύγκρουση) από τον δικό μας κατά το μακρυνό παρελθόν?
  3. Καλησπέρα. Προσπάθησα κι εγώ χθες να φωτογραφήσω το δία! Τα αποτελέσματα ήταν αποθαρρυντικά! Η οθόνη του υπολογιστή εδειχνέ μόνο τεσσερις λευκές κουκίδες! Η εικόνα που παραθέτω έχει υποστει μικρή επεξεργασία με το registax! Οφείλω να προσθέσω ότι την φωτογράφιση την έκανα πολύ χονδρικά, χωρίς πολική ευθυγράμμιση και χωρίς μοτέρ, γι αυτό και λογικά δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα(επειδή δεν ήταν σταθερό το είδωλο δν μπορούσε να παοτυπώσει χρώμα(διορθώστε με αν κάνω λάθος!))

    dias.jpg.40394275c0b353b93c5c8750b183f350.jpg

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης