Jump to content

GMAR

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

του/της GMAR Επιτεύγματα

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Eνδιαφέρομαι για το φίλτρο,ενημέρωσε με,για τρόπο επικοινωνίας
  2. Μπά ήταν προβοκάτσια, οι δικοί του τον μεταμόρφωσαν σε κούκλα και τον έκαψαν,για να ενοχοποιήσουν στο υπερσυμπαντιακό δικαστήριο έναν άλλον εξωγήινο,μέλος μιας εχθρικής προς τους πρώτους φυλής,αλλά επενέβει μια τρίτη φυλή εξωγήινων που μισούσε τις άλλες δύο,πιο προηγμένη και εξαφάνισε τις δύο πρώτες φυλές μαζί με το υπερσυμπαντιακό δικαστήριο.
  3. Στέφανε σε μια τόσο τεκμηριωμένη απάντηση δεν έχω λόγους αμφισβήτησης,συγχαρητήρια για τις γνώσεις σου και την υπομονή σου, όντως ήταν σχετικά κοντά στο ζενίθ.Πάντως το αίσθημα που σου αφήνει μια τέτοια παρατήρηση (Αυτό το αναπάντεχο πέρασμα ενός αντικειμένου μέσα στο οπτικό πεδίο)είναι εξίσου όμορφο με το κυνήγι DSO!
  4. Ωχ δεν το είχα προσέξει sorry Χρήστο.
  5. Στέφανε και εγώ προς εκεί προσανατολίζομαι,αεροπλανο δεν ήταν, αλλα δεν αποκλείεται να ήταν κάποιο έντομο ή πουλί φωτισμένο τυχαία, με τον Μαρίνο δεν υπάρχει πρόβλημα,άλλωστε παρακολουθώ τις απαντήσεις του και είναι πάντα προσεκτικές και μελετημένες. Ευχαριστώ που ασχολήθηκες.
  6. Mαρίνο διακρίνω μια ειρωνία στην απάντηση σου?? Μπορεί να ήταν δορυφόρος δεν διαφωνώ,αλλά επειδή έχω δει και στο παρελθόν τεχνητούς δορυφόρους,η κίνηση του ήταν διαφοροποιημένη και πολυ πιο γρήγορη.
  7. Επιτέλους καθαρός ουρανός μετά απο αρκετες βδομάδες,νύχτα Παρασκευής με το φτωχικό μου 8'' dobsonian skywatcher,περιοχή Αλεποχώρι,μετά απο τα κλασσικά (Δίας,Κρόνος,Νεφέλωμα Ορίωνα,Κυψέλη) κυνήγι DSO,με τον προβολέα του γείτονα( Προβολέας ανίχνευσης εγκληματιών που προσφέρει αίσθημα ασφαλείας στον κλασσικό νεοέλληνα)να παίζει τον ρόλο του,νεφέλωμα μοναχικού αστέρα που αργοπεθαίνει,εκπληκτικό σμήνος στα πόδια του Ορίωνα,sobrero galaxy, μαγική βραδιά!,το ίδιο και το Σάββατο,την Κυριακή 3 η ώρα μου ήρθε να δώ τον γνωστό αστέρα της μεγάλης Άρκτου τον mizar,απ'τους πιο όμορφους διπλούς κατα την γνώμη μου,και τότε είδα κάτι παράξενο! Ενα μικρό ,μάλλον τριγωνικό στίγμα εμφανίστηκε με μεγάλη ταχύτητα στο προσοφθάλμιο μου!το προσοφθάλμιο ήταν των 32mm το τηλεσκόπιο είναι 1200 mm,μέσα σε περίπου 1 δευτερόλεπτο (μπορεί και λιγότερο), πέρασε απ'το ένα άκρο του προσοφθαλμίου στο άλλο?Υπάρχει κάποια εξήγηση? Μπορεί να ήταν διάτοντας ή κάτι άλλο?Δεν είμαι UFO maniac,υπάρχει κάποια λογική εξήγηση?
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης