Jump to content

akisgr

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με akisgr

  • Γενέθλια 07/14/1989

Πρόσφατοι επισκέπτες προφίλ

Ο αποκλεισμός πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένος και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

του/της akisgr Επιτεύγματα

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη

  1. 'Αμα σου πω οτι κι εγώ το ίδιο ακριβώς είμαι θα το πιστέψεις...??? Πραγματικά δεν ξέρω τίποτα κατα τύχη έπεσε το τηλεσκόπιο στα χέρια μου!
  2. Γειά σας αγαπητοί συμφορουμίτες ! Πουλάω το τηλεσκόπιο Bresser Skylux πιο συγκεκριμένα αναφέρω κάποια στοιχεία που γράφει πάνω του το τηλεσκόπιο: Bresser Linsenteleskop Refractor Telescope Art. No. 96-18800 Version 2006 F=700mm/D 70mm Δίνω δώρο όλους του τους φακούς + έναν φακό που είχα αγοράσει, σας δίνω ακριβώς την ονομασία του 0.5x Focal Reducer. Όλα αυτα στην μοναδική τιμή τον 50 Ε Στέλνω παντού! Σε όλη την Ελλάδα! Έχω υπόψιν μου έναν φθηνό και ασφαλή τρόπο μέσω Κ.Τ.Ε.Λ, θα βγεί λογικά γύρω στα 5-8 Ε. Αν θέλετε όμως στέλνω και με Courrier κανένα πρόβλημα! Είμαι απο Λάρισα. Στείλτε μου μήνυμα!
  3. Φίλε dkef, Θα προσπαθήσω να απαντήσω, αν και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν άλλοι με περισσότερες γνώσεις που μπορούν να το κάνουν καλύτερα. Καταρχήν, πρέπει να ξέρεις πως αυτό που περιγράφεις,ουσιαστικά είναι ένα ανοιχτό πρόβλημα που δεν έχει λυθεί! Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Η Γενική θεωρία της Σχετικότητας, ασχολείται με το μακρόκοσμο, και συνεπώς με τη βαρύτητα όπως εκδηλώνεται σε μεγάλες κλίμακες. Όταν όμως ερχόμαστε στο μικρόκοσμο, οι υπάρχουσες θεωρίες όπως η GTR και η QED δεν μπορούν να μας βοηθήσουν και αυτό γιατί η βαρύτητα είναι κατα πολύ ασθενέστερη των άλλων αλληλεπιδράσεων.Χρειαζόμαστε μια νέα ενοποιημένη θεωρία που να μπορεί να χειριστεί τη βαρύτητα στις μικροσκοπικές διαστάσεις.Αυτό είναι και το μεγάλο στοίχημα της Φυσικής! Στην QED ,κάθε πεδίο δυνάμεων χωρίζεται σε μικρά "πακέτα" (κβάντα) πεδίων που το καθένα πέρνει ένα όνομα, ανάλογα με τη δύναμη που αντιπροσωπεύει (πχ φωτόνιο για την ηλεκτρομαγνητική δύναμη).Η αλληλεπίδραση ανάμεσα σε δύο σώματα, αντιμετωπίζεται ως ανταλλαγή τέτοιων κβάντων-φορέων του δυναμικού. Σημειωτέον, ότι η QED είναι η πιό ακριβής θεωρία που έχουμε, συνεπώς αντιλαμβάνεσαι πως είναι λογικό να υποθέσουμε πως τα αξιώματά της είναι πετυχημένα. Και τώρα κάποιος μπορεί να ρωτήσει: Μα καλά βρε φίλε, αφού κβάντωσες τα πεδία των 3ων δυνάμεων, γιατί δεν κάνεις το ίδιο και για την βαρύτητα ? (Τώρα βουτάμε.......) Να κβαντώσουμε τη βαρύτητα οκ....εύκολο ακούγεται....Ας πάρουμε τις θεωρίες που έχουμε....τι ιδιότητες πρέπει να έχουν τα κβάντα της βαρύτητας? Πρέπει να είναι μποζόνια κ να μην έχουν μάζα....να είναι πολύυυυυ μικρότερα * των άλλων μποζονίων....να τα πούμε γκραβιτόνια...ΓΙΟΥΠΙ!!!!το λύσαμε το πρόβλημα.........ΩΧ! Σε αυτό το σημείο οι φυσικοί καρφώνουν μια αφήσα του Einstein στον τοίχο και αρχίζουν να της πετάνε βελάκια !!!!! Και εξηγούμαι: Ο θείος Αλβέρτος λέει: Αν εφαρμόσουμε την έννοια της στρέβλωσης του χωρόχρονου στα σωματίδια θα πρέπει να τα θεωρήσουμε ως μικρά πακέτα στρεβλωμένου χωροχρόνου....Πώς λοιπόν τα μποζόνια θα μεταφέρουν αυτή τη στρέβλωση αφού δεν έχουν μάζα ???? Όσα αστέρια έχει το σύμπαν, τόσες θεωρίες έχουν προταθεί από τότε.... οι επικρατέστερες είναι η θεωρία της υπερσυμμετρίας και οι θεωρίες χορδών. Και η ιστορία συνεχίζεται !!!!!!! Μάλλον δε σου έλυσα την απορία, αλλά όπως είπα και πιο πάνω, αν το κάνω, το πιο σίγουρο είναι ότι θα πάρω και το Νομπέλ Γιάννης *Τα γκραβιτόνια, δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως καθιερωμένα σωμάτια, αλλά ώς κβάντα πεδίου . Τα κβάντα αυτά θα πρέπει να είναι κατα πολύ μικρότερα των κβάντων των άλλων δυνάμεων λόγω του ότι η βαρύτητα είναι κατα πολύ ασθενέστερη των άλλων δυνάμεων! Κορυφαίο ύφος και τεχνοτροπία έκφρασης. Τα συγχαρητήριά μου...
  4. ευχαριστω κ.Γιωργο τη επομενη φορα θα με δεχτητε κι εμενα????
  5. Προς κ.Antony: 1120 τα km!!! Γυρισε πανευτυχης
  6. Συγνωμη ξεχασα να συστηθω ειμαι ο μαθητης τoυ MaxPlanck και ταυτοχρονος το νεο μελλος του astrovox Καλημεριζω τους παντες!!!!!!!
  7. και η Coca-Cola το ιδιο!!! μαθητης του .... Max
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης