Jump to content

elias

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    87
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις δημοσιεύτηκε από elias

  1. Τελικά έθεσα το ερώτημα στην skywatcher και πήρα την παρακάτω απάντηση.

     

    Με βάση αυτού που περιγράφεται στο email σας, φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα στην μητρική πλακέτα του χειριστηρίου.Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να προχωρήσετε σε αντικατάσταση του χειριστηρίου με νέο.

    Την ίδια απάντηση μας έδωσε και ο τεχνικός της Skywatcher, στον οποίον προωθήσαμε το ερώτημα σας.

     

    :( :( :(

    Τώρα βρήκε που ετοιμάζομαι για την 13η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων.

  2. Γεια χαρά σε όλους.

    Μου παρουσιάστηκε το έξεις πρόβλημα στο Hand Control.

    Δεν αλλάζει ημερομηνία, έχει κόλληση 12/06/2099, το firmware που είχα ήταν Version 3.39.03 το οποίο το αναβάθμισα σε Version 3.39.05 και το πρόβλημα παραμένει. Επιχείρησα και ποιο παλιό firmware αλλά δεν άλλαξε κάτι. Το αποτέλεσμα αυτού του προβλήματος είναι πως στο alignment με πάει αλλού για αλλού. Καμία ιδέα κανείς.

  3. Γεια χαρά σε όλους.

    Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος κάτοχος qhy9 έχει ασχοληθεί με φωτογράφηση Wide Field προσαρμόζοντας φακούς canon ώστε να με κατατόπιση τη ανταπτορα θα χρειαστώ και από πού μπορώ να τον προμηθευτώ.

    Ευχαριστώ.

  4. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, ήταν ένα υπέροχο τριήμερο. Μπράβο και στα παιδιά από το hackerspace.gr είναι πολύ αξιοθαύμαστο αυτό που κάνουν. Τέλος να ευχαριστώ και όλους φίλους που βοήθησαν να λύσω κάποια τεχνικά θέματα με την αστροφωτογράφηση. Καλή αντάμωση του χρόνου πάλι.
  5. Πανέτοιμοι είμαστε, μόνο όσον αφορά την τροφοδοσία με ρεύμα τι θα γίνει, θα υπάρξει κάλυψη από την οργανωτική επιτροπή με κάποια γεννήτρια ή ο καθένας προβλέπει για τον δικό του εξοπλισμό.

    Όχι τίποτε άλλο είμαι οριακά στο αυτοκίνητο και η δίκια μου γεννήτρια είναι λίγο μεγαλούτσικη.

    :D :D

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης