Jump to content

apollonios1976

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα αναρτήθηκαν από apollonios1976

  1. dimos με καλλυψες πληρως με την απαντηση που εδωσες στον φιλο nikfoe συνεπως δεν χρειαζεται να ξαναναφερθω σε αυτα. οσον αφορα την ερωτηση σου dimos προς εμενα για την επιρροη των αστρων περα απο τα γνωστα που κι εσυ ανεφερες ανηκει στο θρησκευτικο κομματι της αστρολογιας που οπως ειδες στο ντοκιμαντερ το "συμπαν που αγαπησα" συμφωνουνε κι εκεινοι με την αποψη που μολις προανεφερα.αρα αυτο το κομματι της αστρολογιας αφορα μονο οσους την βλεπουν ως θρησκεια,και αυτο ειναι κατι που σεβομαι οπως και καθε αλλη θρησκεια απολυτως. οι χαρτορικτες τα μεντιουμ και οι τηλεοπτικοι μαιντανοι ψευτοαστρολογοι δεν εχουνε καμια σχεση ουτε με την αστρολογια ως θρησκεια.οσον αφορα εμενα εγω ασχολουμαι με τις επιδρασεις που αυτην την στιγμη η επιστημη γνωριζει οτι υπαρχουν η υποθετει οτι υπαρχουν στο περιβαλλον του ανθρωπου αλλα και γενικοτερα στο συμπαν.παραλληλα ερευνω οσο μπορω σε θεωρητικο παντα επιπεδο αλλες τυχον επιδρασεις,ειναι παντως κατι που απαιτει χρονο. αρα η θρησκευτικη πλευρα της αστρολογιας απασχολει μονο οσους πιστευουν σε αυτην και οχι την επιστημη,και αυτο το γεγονος οτι ανθρωποι πιστευουν σε αρχαιοελληνικες αντιλληψεις για το συμπαν που κι εγω αγαπω με κανει να φουσκωνω απο υπερηφανεια για το πολυμηχανο εθνος μας. τωρα θα ηθελα να απαντησω στην ερωτηση του φιλου nikfoe με μια ερωτηση. αν ο προγονος του ειχε 80 διαμερισματα γνωσεις κατακτησει στην ζωη του,και ο απογονος του ειχε κληρονομησει τα 80 συν 10 που ο ιδιος(ο απογονος)ειχε κατακτησει στην διαρκεια της δικης του ζωης ποιος απο τους δυο ειχε τα περρισοττερα διαμερισματα γνωσεις? apollonios1976
  2. τι εγινε γιατρε? οπως λεει και ο συμπαθητικος λαγος. το παραπανω link το αφιερωνω σε οσους νομιζουν οτι τα ανακαλυψαμε ολα.
  3. Συμφωνω απολυτα οπως και οι αρχαιοι ημων προγονοι που κατι παραπανω γνωριζανε . Οι αστρολογια ποτε δεν λαμβανε τον πλουτωνα υποψην στις προβλεψεις. οι διαφοροι ψευτοαστρολογοι δεν εχουνε καμια σχεση με την πραγματικη αστρολογια που ειναι μια προχρηστιανικη ελληνικη παραδοση που στηριζοτανε στα μαθηματικα και την παρατηρηση. Δυστηχως επιβιωσε στις μερες μας μονο ενα μικρο μερος λογω της βιαιης επιβολης νεων θρησκειων και οτι επιβιωσε αποτελει ενα μικρο και ασαφες κομματι της αρχικης αστρολογικης θεωριας με προσμιξης απο ανατολικες παραδοσεις,εξου και το σημερινο μπαχαλο. Τα αστρα και ειδικοτερα ο ηλιος μας επηρεαζουν τις ζωες μας.Αυτο λεγανε οι αρχαιοι αστρολογοι που ητανε και αστρονομοι.Ολοι μας το ξερουμε πλεον,εκτος και αν καποιος νομιζει οτι τα φυτα μεγαλωνουνε μονα τους. Kυριοι και κυριες δεν τα ανακαλυψαμε ολα.Μην βριζουμε λοιπον εξαιτιας των σημερινων χαρτορικτων τους αρχαιους προτοπορους γιατι κινδυνευουμε να γινουμε γραφικοι για τους ανθρωπους του μελλοντος. Γιατι να ενοχλουμαστε που μια παραδοση αιωνων ελληνικη υπαρχει ακομη στις μερες μας?Δεν βλεπω τον λογο.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης