Jump to content

stakaly

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    156
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις δημοσιεύτηκε από stakaly

  1. Μα και γω εβαλα 2 μηχανες που θεωρουνται στην αγορα "αδελφακια" ως προς τις δυνατοτητες και την τιμη Αλλα κακα τα ψεμματα η Νικον ειναι καλη για θεματα καθημερινοτητας σε εξωτερικους χωρους (γιαυτο και την πηρα και ειμαι υπερευχαριστημενος(φωτογραφιζω πουλια με 55-300,εχω τεραστια συλλογη απο 150 ειδη πουλιων) και η Κανον ειναι ειδικη για ατροφωτογραφια... και για να ειμαι πιο πειστικος σου λεω οτι εχω βγαλει με την Νικον 170.000 φωτογραφιες και με την Κανον 20.000 αστροφωτογραφιες καθοτι ειναι πολυ πιο προσφατα αγορασμενη..
  2. Καλημερα,

     

    Εχω εδω 2 φωτογραφιες του m42 που πηρα περσυ απο 1 καρε ειναι με τα ιδια περιπου στοιχεια και τον ιδιο ουρανο (αν και στην Canon εχω ISO 3200) δεν νομιζω να θελει περισσοτερες εξηγησεις... Μονο που απο την Canon εχει αφαιρεθει το φιλτρο υπερυθρων χωρις ομως να προστεθει καποιο αλλο στην θεση του.. Εκεινο που ειναι εμφανες ειναι η τεραστια διαφορα στον θορυβο υπερ της Canon, φυσικα... Η ληψη εγινε απο το κεντρο της Θεσσαλονικης.. Τα στοιχεια ειναι δεξια γραμμενα..

     

    canon-nikon.thumb.jpg.988daee0401b3a89e30bda10d971aac5.jpg

    Σύγκριση Nikon d3100 με Canon 1100d σε αστροφωτογραφία

  3. Και γω συμφωνω με τα παιδια...Μετρησα το ιχνος του υπο κλιση δορυφορου και ειναι περιπου το 25/300=1/12 της γραμμης που δημιουργει στην 300αρα φωτο αρα ειναι τμημα του ιχνους του δορυφορου ..Μονο που για 1 φωτο εστω και 5λεπτη ειναι πολλοι οι δορυφοροι...οχι ομως και απιθανο..Εγω εχω πιασει μεχρι 3 σε 30λεπτη ομως εκθεση !!!!!
  4. Παρακαλώ πολύ!!!! βοήθεια καλοί μου συνάνθρωποι....

    Ειχα πρόβλημα με ενα MEADE LX200 classic 10' που έπαψε να λειτουργεί στο μέσον μια παρατήρησης......

    Αγόρασα το service kit από την εδώ αντιπροσωπεία 350Euro........περίμενα 4 μήνες και....... τελικά δεν λειτουργεί ακόμη τίποτε!!!!! Να σημειωθεί ότι στο service kit περιλαμβάνονται μητρική πλακέτα, δυο motor drives........

    Δηλαδή τα άλλαξα όλα εκτός από τις μνήμες EPROM πάνω στη μητρική με το BIOS και τους καταλόγους που βρίσκονται σε βάσεις για να αλλάζουν εύκολα..... και χαρακτηρίζουν την έκδοση (version) του τηλεσκοπίου....εγώ είχα version 3.34.

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ λοιπόν ΠΟΛΥ όποιον διαθέτει κάποια παλιά version από αναβάθμιση ή μου επιτρέπει στον χώρο του πολύ εύκολα να κάνω ένα αντίγραφο για δική μου χρήση αλλά και ενα για δική του μελλοντική χρήση να απαντήσει σε αυτή την παράκληση για βοήθεια....PLEASE ](*,) ](*,)

     

    kalhmera file mou, mou einai adynato na se vohthisw sto provlhma soy alla endiaferomai gia ena set mhtrikhs plaketas kai 2 drive motors RA kai DEC an kanoyn gia to LX-200 8" classic pou exw eyxaristw!!!!!

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης