Jump to content

anasios

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα αναρτήθηκαν από anasios

  1. anasios

    Επισκευή τηλεσκοπείου Meade

    Γεια σας Θα ήθελα να ρωτήσω σε περίπτωση που γνωρίζει κανείς μιας και λείπω από την Ελλάδα εδώ και 8 χρόνια. Έχω ένα τηλεσκπόπιο ΕΤΧ 105 της Μeade (μοντελο 10+ χρόνων) στο οποίο δυστυχώς κάποιο γρανάζι του σερβοκινητήρα πρεπει να εχει σπάσει (δεν περιστρεφεται). Έψαξα να βρω τον αντιπρόσωπο από τον οποίο το είχα αγοράσει ( Νομικός) και ο οποίος ειναι ακομη στο επίσημο site της Meade αλλα δυστυχώς φαίνεται πως εχει κλείσει. Γνωρίζει κανείς που θα μπορούσα να το επισκευάσω; Ευχαριστώ πολύ!
  2. Αν και απ΄όσο γνωρίζω , μια τέτοια σκουληκότρυπα με είσοδο μια μαύρη τρύπα (τύπου Κερ) θα ήταν ακατάλληλη καθώς πέρα από τις τεράστιες βαρυτικές παλιρροϊκές δυνάμεις όταν θα πλησιάζει κανείς τον εσωτερικό ορίζοντα (κόσι) θα καεί από την ακτινοβολία άπειρης ενέργειας λόγω της μετατόπισης του φωτός προς το μπλε....βέβαια αυτή η πορεία θα είναι μονοδρομη και επίσης καθως θα πλησιάζει προς αυτήν ο χρόνος θα επιβραδύνεται τόσο πολύ οσπου θα "δει" το τέλος του σύμπαντος. αλλα προβλέπεται οτι αν η ταχύτητα περίστροφής της μ. τρύπας ειναι αρκετά μεγάλη ,οι δυο ορίζοντες της θα συμπεσουν και θα αφήσουν μια γυμνή ιδιομορφία!!αλλα ειναι πολύ ασταθης και αμα την περάσει κανείς θα καταρρεύσει! παρόλα αυτά μπορούμε να σταθεροποιήσουμε μια σκουληκότρυπα και να κρατήσουμε ανοιχτό τον λαιμό της(το πέρασμα) ,όπως έδειξε και ο Θόρν ,με αρνητική ενέργεια!! τώρα αν κάνω λάθος παρακαλώ να με διορθώσετε!!
  3. anasios

    Καλημέρα!!

    Ευχαριστώ και πάλι!!! ..συγνώμη για την καθυστέρηση αρα εδω και 2 βδομάδες έλειπα
  4. anasios

    Καλημέρα!!

    Αυτό εξιπακούεται!!!!!! Είμαι σίγουρος για αυτό!! Και πάλι ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα
  5. anasios

    Καλημέρα!!

    Σας ευχαριστώ όλους σας για το ευγενικό καλωσόρισμα σας
  6. Πραγματικά τρομερό..... να τι ειδα απο το σπίτι μου(Χολαργό).... και αυτά επειδή δεν θέλανε να βρέξουν τους πυλώνες... και αυτές μέσω του τηλεσκοπίου μου και βίντεο
  7. anasios

    Φεγγαρι σαν φωτια!

    όντως η Σελήνη ήταν κατακόκκινη.....από την μία πλευρά οι φλόγες και από την άλλη η Σελήνη.... οι φωτο. είναι μεσώ του τηλεσκοπίου μου (ΕΤΧ 105) από τον Χολαργό...
  8. Για σας! Με λένε Θανάση και είμαι 15 χρονών.Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρήκα αυτό το forum όπου θα μπορώ να ικανοποιήσω την δίψα μου για γνώση και την αγάπη μου για τα άστρα.Είμαι σίγουρος πως θα κερδίσω πολλά και ελπίζω να δώσω και εγώ ευχαριστώ πολύ!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης