Jump to content

pasok

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα αναρτήθηκαν από pasok

  1. εβγαλα επιτελους την πρωτη φωτο και την επεξεργαστηκα χονδροειδως με registax, αλλα για να ειμαι ειλικρινης δεν ειμαι πολυ ενθουσιασμενος. (βεβαια καθε αρχη και δυσκολη) 1. η αναλυση οπωw βγηκε απο το registax ειναι αρκετα μικρη. πως μπορω να επιτυχω καλυτερη αναλυση? ρυθμισα λαθος την καμερα μηπως? 2. ειμαι μαλλον λιγο out of focus μιας και η εστιαση εγινε χειροκινητα με βαση την εικονα που εβλεπα ζωντανα στο laptop και με παιδεψε αρκετα χωρις να ειμαι πολυ ευχαριστημενος. υπαρχει τροπος για καλυτερη εστιαση και πιο σιγουρη? (skywatcher reflector 8'' eq5 , spc 900 nc , laptop) 3. δεν εχω ircut μηπως θα βοηθουσε?? και πως τοποθετειται?? ευχαριστω για την υπομονη σε ερωτησεις αρχαριου!!!!!
  2. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ AVI ΑΛΛΑ MPEG ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΣΤΟ REGISTAX ΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ??? ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ AVI ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ-ΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Υ.Γ. ΒΟΗΘΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΠΡΙΝ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΠΑΛΙ Η ....ΣΥΝΝΕΦΙΑ!!!!!
  3. pasok

    spC 900 adaptor

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ LINK. ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΜΕΣΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ Ο ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
  4. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ SPC 900 (1,25''Ή 2''). ΨΑΧΝΩ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ!!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης