Jump to content

Deykalion

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα αναρτήθηκαν από Deykalion

  1. Να ευχηθώ και γω με την σειρά μου καλή χρονιά και οοοτι καλύτερο για τον καθένα. Δεν συμμετέχω σε σηζητήσεις αλλά είμαι τακτικός αναγνώστης των θεμάτων..
  2. Πραγματικά ένα πολύ αξιόλογο βιβλίο. +1
  3. Deykalion

    Power Tank στο Lidl τιμή super

    Ειχα πάρει ενα ίδιο απο το Lιdl πριν από 3-4 χρόνια και πριν 3 μηνες η μπαταρία δεν άντεξε άλλο και παρέδωσε πνευμα. Σε αναζήτηση νέας διαπίστωσα οτι δεν υπάρχει μπαταρία στις ίδιες διατστάσεις με αποτέλεσμα να έχω μείνει με το "κουφάρι" στο χέρι. Μόνο με πατέντα μπορεί να μπει άλλη. Ελπίζω να μην ισχύει το ίδιο και με αυτο.
  4. Και να φανταστεί κανεις οτι οσο κανει η ετήσια συντήρηση του "Aρίσταρχου" ξοδεύουν 1 αντε 2 βουλευτές αυτές τις μέρες για τις προεκλογικές τους εκστρατίες. Τι να πω; Αίσχος και ντροπή.
  5. Αγαπητέ matrix μου δίνεις την αφορμή να γραψω το πρωτο μου post εδω στο υπεροχο αυτό forum. Αρκετό καιρό είμαι εδω ως αναγνώστης και ομολογώ οτι έμαθα πάρα πολλα πραγματα διαβάζοντας τις γνώμες και απόψεις των ανθρώπων εδώ που γνωρίζουν παρα πολυ καλα το αντικείμενο. Θα θελα να τους ευχαριστήσω για τις σημαντικές γνώσεις που μεταφέρουν στούς αρχάριους σαν και μας. Τωρα για το θέμα αν είσαι καλα ή οχι.... ενα θα πω, θυμάμαι τον χειμωνα που μας πέρασε οταν κατάφερα να εντοπίσω και να δω τον Κρόνο με το "δικό μου" τηλεσκόπιο. ήμουν αλλού για αλλού. Απιστευτη χαρα και ικανοποίηση. Δεν περιφράφεται πιστεύω με λόγια αυτό που νιώθεις εκείνη την στιγμή. Ευχαριστώ και πάλι όλους σας και τον matrix για την φιλοξενια του πρωτου μου post.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης