Jump to content

ASTERI

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    29
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

του/της ASTERI Επιτεύγματα

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. ASTERI

    ΖΕΝΙΤ - ΕΤ

    Αυτο που λες φιλε το κανει. Εαν πατησω το κουμπι της ληψης και το στριψω αριστερα ο καθρεπτης μενει στο επανω μερος της μηχανης και δεν πεφτει μεχρι να ξαναστριψω το κουμπι ληψης παλι. Τοτε πεφτει και ο καθρεοτης. Και αυτο συμβαινει μονο οταν το βαζω στην ρυθμιση Β.
  2. ASTERI

    ΖΕΝΙΤ - ΕΤ

    Πανω στην διαβαθμιση των ISO εχει και μια θεση Β η οποια δεν γνωριζω τι ειναι. Και κατι αλλο φιλε γιωργο. Που βρισκεται αυτη η θεση Τ στην ταχυτητα που δεν χρειαζεται ντεκλασερ.
  3. ASTERI

    ΖΕΝΙΤ - ΕΤ

    Η μηχανη ειναι καθαρα μηχανικη. Δεν περιεχει μπαταριες, λεντ ουτε αλλη ηλεκτρικη βοηθεια αδερφε. Διαθετει και χρονομετρο το οποιο πιστευω να με βοηθηση και το οποιο μολις τερματιζει τραβαει φωτο χωρις να ακουω τον θορυβο το καθρεπτη
  4. ASTERI

    ΖΕΝΙΤ - ΕΤ

    Eυχαριστω φιλε. Θα το ψαξω πρωτα εγω και εαν υπαρξει προβλημα θα σου πω.
  5. Λοιπον παιδια βρηκα αυτη την μηχανη παραπεταμενη στην ακρη στο παταρι του σπιτιου μου μαζι με δυο επιπλεον φακους εκτος απο τον δικο της. Θα σας ανεβασω καποιες φωτο και θα σας βαλω και τα στοιχεια των φακων να με ενημερωσετε εαν μπορω να κανω καποιες φωτογραφιες στον βαθυ ουρανο. Λοιπον η Μηχανη διαθετει ISO μεχρι 500, ο πρωτος φακος απο αριστερα ειναι ζουμ 70-210 mm με f 4.5 - 5.6 και μεγεθυνση 1-4Χ o δευτερος απο αριστερα ειναιζουμ 28 - 70 mm με f 3.5 - 4.8 και μεγεθυνση 1:5Χ. Και οι δυο φακοι ειναι VIVITAR. και εδω μια φωτο της μηχανης απο επανω. Εαν χρειαστω προσαρμογεα και ντεκλασερ στην περιπτωση που κανει ξερει κανεις που θα βρω.
  6. ASTERI

    ΣΕΛΗΝΗ

    Το θεμα φιλε ειναι η αποφαση των ιδιοκτητων της σελιδας. Εγω μια φορα μετανιωσα. Εχω μεν της αποψεις μου αλλα δεν θελω να αντιπαρατεθω αλλη φορα σε τετοια θεματα. Αλλωστε δεν γραφτηκα για τον λογο αυτο εδω.
  7. ASTERI

    ΣΕΛΗΝΗ

    Nα`σαι καλα φιλε. Η ΣΕΛΗΝΗ εχει φοβερες ομορφιες. Παρεπιπτωντως χιλια συγγνωμη απο τον κυριο ΚΛΕΙΔΗ γι`αυτα που ειπα εναντιων του. Οπως συγγνωμη και απο το σαιτ. Εαν θελουν ας με επανεφερουν με τον παλιο μου λογαριασμο αλλιως ας μου κλεισουν και αυτον. Μου βγηκαν σε ωρα φορτισματος και χωρις σκεψη. Χιλια συγγνωμη απο ολους.
  8. ASTERI

    ΒΙΝΤΕΟ

    Τραβαει σε μορφη JPEG και παιζει σε QUICKTIME.
  9. ASTERI

    ΒΙΝΤΕΟ

    Mηπως υπαρχουν προγραμματα που μετατρεπουν βιντεο JPEG σε AVI. Γινεται αυτο.
  10. ASTERI

    ΣΕΛΗΝΗ

    με 8ιντσο SKYWATCHER και ΝAGLER 9mm
  11. Μπορουμε να μετατρεψουμε καποιο βιντεο JPG απο μια απλη ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη μεσω του REGISTAX σε frames ωστε να τα κανουμε stack για πιο καθαρη φωτο. εΧω προσπαθησει αλλα ακρη δεν βγαινει. Γινεται αυτο.
  12. ASTERI

    ΣΕΛΗΝΗ

    Φωτογραφια απο περιοχη που βρισκεται στο χειλος της μη φωτιζομενης σεληνης.
  13. Εδω θα τοποθετω καποιες φωτογραφιες με ψηφιακη μηχανη δυστυχως της πλακας με στοχο την σεληνη. Οι φωτο δεν εχουν υποστει επεξεργασια απο καποιο προγραμμα.
  14. Εκανα παρατηρηση σεληνης σημερα αλλα ειχε πολυ υγρασια με αποτελεσμα να μαζεψουν υγρασια τα προσοφθαλμια. Τι πρεπει να κανω για να στεγνωσουν σωστα. Υπαρχει περιπτωση να μεινει υγρασια στο εσωτερικο των προσοφθαλμιων και να δημιουργησουν θολουρα η σταγονες νερου μεσα απο το γυαλι. Εαν γινει αυτο πως μπορω να τα επαναφερω στην αρχικη καλη κατασταση.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης