Jump to content

tzina1635941016

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    14
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

του/της tzina1635941016 Επιτεύγματα

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Αγαπητοί φίλοι σίγουρα "οι κρατούντες" γνωρίζουν τα της φωτορύπανσης. Απλά κανείς δεν παίρνει την πρωτοβουλία να κάνει πράξη κάτι που θα δώσει λύσεις και ποιότητα ζωής. Αν παρατηρήσει κάποιος το site του Δήμου Αθηναίων, θα δεί πως υπάρχει έτοιμο υλικό για εκπαιδευτικούς και όχι μόνο, που λίγο αν ευαισθητοποιηθούν και δουλέψουν το θέμα στα σχολειά, μπορούμε να πούμε ότι κάποτε -οι γενιές που έρχονται θα έχουν κάποια κουλτούρα. ( εαισθητοποίηση για την καταστροφή του πλανήτη, για την καταστροφή χλωρίδας-πανίδας, υγροβιωτόπων, κληματολογικών συνθηκών, υδροφορου ορίζοντα κ.α.) Ας τους δώσουμε το καλό παράδειγμα εμείς με τη συμμετοχή μας στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ" , μήπως κάποτε αλλάξει κάτι σ' αυτόν τον "έρημο" πλανήτη που λέγεται ΓΗ!!!!!!! Κατά τα άλλα... στις 28/3 ,επ' ώμου τηλεσκόπιο και ....μάρς!!!!! Εμείς στην επαρχία, όντως είμαστε πιό τυχεροί στο πρόβλημα της φωτορύπανσης.
  2. Σας ευχαριστώ θερμά.Καλή δύναμη!
  3. θα θέλατε παρακαλώ να μου πείτε αν υπάρχει κάποια διαφορά στην ΠΡΟΕΓΡΑΦΗ από την ΕΓΓΡΑΦΗ? δεν γνωρίζω τις διαδικασίες του προηγούμενου συνεδρίου.
  4. Τόση ομορφιά!!!!! υπέροχη.Μπράβο.
  5. tzina1635941016

    Sunflower - M63 μέ C9.25"

    Ο επιμένων νικά.Εξαιρετική δουλειά!! δε θυμίζει σπάνιο οστρακοειδές? Τίποτα δεν είναι τυχαίο, στη σοφία της φύσης.
  6. Σας ευχαριστούμε για το αποτέλεσμα που μας δίνετε.Εκπληκτικό!!!
  7. tzina1635941016

    Horsehead Nebula

    Μπορεί να μην είμαι του επιπέδου πολλών φίλων του ASTROVOX για αστροφωτογράφιση, όμως αυτό που βλέπω δεν είναι απλά εξαιρετική φωτογραφία,είναι πίνακας ζωγραφικής. Εχω την αδειά σας να φιλοτεχνίσω τη δουλειά σας σε καμβά?
  8. tzina1635941016

    Ό θεός τής βροχής...

    Η μια φωτογραφία καλύτερη απ' την άλλη!!!Εισαστε τυχεροί όλοι εσεις που κάνετε αστροφωτογράφιση.
  9. tzina1635941016

    Ή Ωραία Ελένη !

    Ενα μπράβο δεν φτάνει!!!!!! Εκπληκτικά Χρώματα. Συγχαρητήρια .Περιμένουμε τις επόμενες φωτό.
  10. Κύριε Παπασωτηρίου,ευχαριστώ για τη συμβουλή σας.Ηδη έχω ξεκινήσει δειλά και παρακολουθώ.Ελάχιστα είναι τα βράδυα με ξαστεριά βέβαια, αλλά είδα τον Σείριο,την Αφροδίτη (είναι μία κούκλα!!!)και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι ανακάληψα(!!!!! τι ώραια λέξη για αρχάριο) το νεφέλωμα του Ωρίωνα. Δεν είχα χάρτη, εκ των υστέρων διάβασα έναν που κατέβασα απο το Astrovox και κατάλαβα τι είχα δεί.Δεν έχω χάρτη. Καμιά ιδέα? να μην ψάχνω στα τυφλά.
  11. Αγαπητοί φίλοι, εγω δυστυχώς δεν είμαι ακόμη στο στάδιο της ενασχόλησης, αλλά της διερεύνησης γενικώς. Ανέκαθεν θεωρούσα μαγικό το Σύμπαν.Το μικρόβιο το απέκτησα από έναν΄καθηγητή Φυσικό,που μου φάνηκε εκπληκτικό όταν τυχαία μου είπε ότι κάνει αστροφωτογράφιση.Δεν ξέρω αν θα μπορέσω κάποτε να ξεκινήσω αυτή την υπέροχη ενασχόληση.Το εύχομαι και θα το προσπαθήσω.Ελπίζω να έχω στήριξη όταν τη χρειαστώ γιατί είσαστε μιά όμορφη ομάδα Μελών και μαθαίνω πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.
  12. Διάβασα για τον κομίτη Lulin και ομολογώ πως ζήλεψα όλους εσας που έχετε τον εξοπλισμό και την εμπειρία .Ευτυχώς όμως , αγαπητέ φίλε ,που με αποζημειώνεις με αυτή τη φωτογραφία.
  13. tzina1635941016

    Κλεμενο Φεγγαρι

    Είμαι τόσο νέα στο χώρο,αλλά και ο πιό ανίδεος μπορεί να πεί συγχαρητήρια όχι μόνο για το θέμα (λατρεύω το ολόγιομο φεγγάρι) αλλά και για τη τέλεια στιγμή της φωτογράφισης και φυσικά του ταιριαστού τίτλου.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης