Jump to content

AlienLChina

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    17
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με AlienLChina

  • Γενέθλια 09/21/1989

του/της AlienLChina Επιτεύγματα

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Σε πονάει η διευκρύνηση επειδή έδωσες θολές και λάθος απαντήσεις. Φίλε μπήκες εδώ για να μας κάνεις τεστ στην Αστροφυσική???Κοίταξε κανένας δεν είναι ειδικός σε όλα και καλύτερα άφησε την έπαρση κατά μέρους, γιατί εδώ δεν παιρνά. Αναρωτιέμαι αφού λες πως είσαι από την κίνα πώς γίνεται να παρακολούθησες μάθημα του κ.Λασκαρίδη?? Μιας και διδάσκει στο πανεπιστήμιο αθηνών.Φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει το φόρουμ. Εκτός ότι έδωσες ψεύτικα στοιχεία, προσπαθείς να περάσεις και για έξυπνος.Έμεις εδώ ανταλάσσουμε απόψεις και προσπαθούμε να μοιράστουμε την αγάπη που έχουμε για την αστρονομία. Δεν θα διαπλεκτιστώ γιατί κατάλαβα με τι άτομο έχω να κάνω που έχει ως ενδιαφέρον το κρεββάτι. Καλύτερα διάβασε τους όρους του φόρουμ και ύστερα ξαναπόσταρε http://www.astrovox.gr/terms.html Λοιπόν, παρακαλώ τον κ.Ανδρέα να κλειδώσει το θέμα γιατί αρχίζει και ξεφεύγει. Όταν εγώ λέω πως θέλω να ξοδεύω χρόνο στην κρεββατοκάμαρά μου ,αυτό γιατί πρέπει να σημαίνει πως είμαι ανήθικο άτομο. Δέν μίλησα για σεξ εγώ.
  2. Εγώ είμαι απο Κίνα και εγώ υποτίθεται πως δεν ξέρω καλά ελληνικά Αυτό που έγραψες τι σημαίνει?
  3. Οσον αφορά σημειακά αντικείμενα που κινούντια με την ταχύτητα του φωτός γνωρίζουμε πως αυτή δεν έιναι σχετική.
  4. Φίλε καμπού Ένας κινούμενος γαλαξίας που εκπέμπει φώς ,στην τρέχουσα περίπτωση, Συμπεριφέρεται ακριβώς σαν μια κινούμενη λάμπα μέσα στο δωματιό σου που εκπέμπει φως Να είσαι καλά
  5. Σε πονάει η διευκρύνηση επειδή έδωσες θολές και λάθος απαντήσεις.
  6. Δεν ζήτησα απο κανένα να σεβαστεί τις δικές μου ερωτήσεις . Μπορεί να έχω κάνει κάποιο λάθος στην διατύπωση και οι διωρθώσεις είναι παραπάνω απο ευπρόσδεκτες. Σε τελική ανάλυση και το γεγονός οτι εσύ η κάποιος άλλος θα ξεδέψει χρόνο για να ασχοληθει μαζι μου το εκτιμώ.
  7. Δεν ζήτησα απο κανένα να σεβαστεί τις δικές μου ερωτήσεις . Μπορεί να έχω κάνει κάποιο λάθος στην διατύπωση και οι διωρθώσεις είναι παραπάνω απο ευπρόσδεκτες. Σε τελική ανάλυση και το γεγονός οτι εσύ η κάποιος άλλος θα ξεδέψει χρόνο για να ασχοληθει μαζι μου το εκτιμώ.
  8. Για να το πούμε και πιο κατανοητά για τον αναγνώστη που βαριέται να διαβάσει η απάντηση είναι: επειδή ο λευκός νάνος έχει μικρή επιφάνεια.
  9. Επειδή στην ερώτηση σου βασίζεσαι σε λάθος συμπεράσματα
  10. Ναι δυστυχώς κατάλαβα τι εννοιείς.
  11. Η κάλπη παραμένει ανοιχτή. Αυτοί που γνωρίζετε την απάντηση παρακαλώ μην απαντήσετε!! Αφήστε τους να κουραστούν λίγο. Οσον αφορά την δυσκολία της ερώτησης θυμάμαι ο καθηγητής αστροφυσικής Λασκαρίδης (μας είχε πει) ,πως την έκανε στους φοιτητές του και κανένεας δεν ήξερε να απαντήσει. Τώρα αν βγει ο ίδιος και απαντήσει και χαλάσει το show ,δεν μπορώ να κάνω τίποτα.
  12. Γιατί όμως ένας λευκός νάνος να μην μετατρέπεται σε μάυρο νάνο σε π.χ 1000 χρόνια ή και σε μήνες ακόμα ,αλλά χρειάζεται δειδ χρόνια. Σε αντίθεση με τα άλλα άστρα που παράγουν ενέργεια με εσωτερικές πηγές ενέργειας,οι λευκοί νάνοι δεν έχουν πηγές ενέργειας ,απλά μια τεράστια ποσότητα Ενέργειας εγκλοβισμένη στο εσωτερικό τους. Γιατί αυτή η ενέργεια χρειάζεται δισσεκατομύρια χρόνια για να χαθεί ? Αυτό είναι το θέμα που τίθεται .
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης