Jump to content

nikos sketo

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με nikos sketo

  • Γενέθλια 07/10/1995

του/της nikos sketo Επιτεύγματα

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Καλως σας βρηκα!!! Σχετικα δεν θα το μετακινω και παρα πολυ μονο οταν πηγαινω τα καλοκαιρια στο χωριο μου!!!Δηλαδη μια φορα το χρονο!!! Το μονο προσοφθαλμιο που σκεφτομαι να αγορασω ειναι ενα barlow 2x. Θα δειξει ομως αμα γινει αυτη η αγορα! Υ.Γ δεν ειναι ηταν καθολου μεγαλο ποστ ετσι κι αλλιως μου αρεσει να διαβαζω πολλα πραγματα γιαενα χομπυ!!!!
  2. Καθως εψαχνα ενα φακελο που ειχα στον υπολογιστη βρηκα ενα τηλεσκοπιο... http://www.astroshop.eu/omegon-telescope-n-114-900-eq-1/p,11266 Τι λετε ειναι καλο???
  3. Αυτο θα προσπαθησω να κανω να ευχαριστηθω οσο ειμαι μικρουλης (πλακα κανω) Κατσε να ερθει ο καιρος να παρω το τηλεσκοπιο και μετα θα δουμε αμα θα το παω για ποιο επαγγελματικα (που δεν το νομιζω)
  4. Αααα ωραια!!! Τοτε ειμαι καλυμενος απο πλανητες...και απο νεφελωματα και γαλαξιες μια χαρα :D Εγω μενω επαρχια και μακρια απο φωτα (σχεδον δηλαδη μονο 2-4 κολονες τις ΔΕΗ).Τη UHC πρεπει να παρω??? τα μειωση φωτορυπανσης ----> ( http://astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=956 ) Πιστευω πως θα το συνεχισω το χομπυ αφου παρω το τηλεσκοπιο και εχω παρει και το nightwatch(ηρθε προχθες...την δευτερα δηλαδη) Το barlow 2x μαλλον θα το παρω τελος καλοκαιριου,μεχρι τοτε να εχω μαθει να χρησιμοποιω το τηλεσκοπιο και να προσδιοριζω που ειναι ενας πλανητης και τα σχετικα. ( http://astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=1185 ) Δεν ειμαι τελειομανης !!!! Ειμαι μικρος για να ειμαι τελειομανης (13 χρονων). Συμφωνω με αυτο που ειπες στο τελος για την τιμη του τηλεσκοπιου και για την αγορα αλλων πραγματων που θα πρεπει να αγορασω.Οπως λενε μερικοι... οταν μπεις στον χορο πρεπει να χορεψεις!!!!!!!!!!! Καπως ετσι ισχυει και εδω οταν αρχισεις ενα χομπυ οπως η αστρονομια μετα ακουλουθουν πολλα πραγματα και αγορες !!!!!!
  5. Ναι με καλυψες ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!! Μια απορια εχω ακομα... Αμα εχει κανεις αυτο το τηλεσκοπιο θα ηθελα να μου πει αμα μπορει κι ολας τι μπορει να δει μεσα απο το τηλεσκοπιο!!! π.χ (νεφελωματα,πλανητες,γαλαξιες) γαλαξιες δεν νομιζω να μπορω να δω αλλα λεμε τωρα! Ααα και μια ακομα αποριουλα! Οποιος εχει το συγκεκριμενο τηλεσκοπιο μπορει να μου πει τη προσοφθαλμια εχει αγορασει??? Ας για εναν αρχαριο σαν εμενα ( ) θα επρεπε να αγορασει κι αλλα ή του ειναι "αρκετα" αυτα που εχει το τλεσκοπιο???
  6. Ναι αυτο ρωταω!!! χαχα Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου Adams και kkokkolis!!! Κοιταξα και την ιστοσελιδα που λεει ο Τάσος Βρατόλης...αυτη η ιστοσελιδα ειναι Αμερικανικη. Μηπως ξερει κανεις καποια ελληνικη ιστοσελιδα που να πουλανε τετοια πραγματα????? Υ.Γ Τι διαφορα υπαρχει αμα ειναι ανοιχτο ή κλειστο το τηλεσκοπιο? Θα μπορω να βλεπω ποιο μακρια???
  7. kkokkolis σε αυτο το forum που μου ειπες να δω...ο Τασος γραφει για ενα υφασμα που βαζει στο τηλεσκοπιο! Τι ειναι αυτο το υφασμα πρεπει να το παρω και εγω???? (γενικα ρωταω οχι μονο τον kkokkolis)
  8. ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΥΜ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ...ΕΧΩ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ 2 ΕΠΙΛΟΓΕΣ. 1) http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=532 2) http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=1691 ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΜΑ ΓΙΝΕΤΕ... ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ!!! ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ??? ΤΙ ΝΕΦΕΛΩΜΑΤΑ??? ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ!!!! ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΦΕΛΩΜΑΤΑ. Υ.Γ. Αμα εχει κανεις να μου προτεινει καποιο αλλο τηλεσκοπιο ομως σε χρηματικο ποσο οπως ειναι και τα παραπανω αμα γινετε!!! Ευχαριστω παρα πολυ!!!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης