Jump to content

HristosGe

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    60
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα αναρτήθηκαν από HristosGe

  1. Στον Άγιο Αντώνιο έχω πάει αρκετές φορές και είναι ΟΚ, αλλά όχι και πολύ καλά. Και όντως είναι λιγάκι μες στα σκοτάδια οπότε καλό είναι αν πας να είσαι με παρέα!! Επίσης έχω ακούσει για πολλούς που παρατηρούν από το Χορτιάτη αλλά δεν έχω πάει ποτέ! Καλή τύχη στο να βρεις ένα καλό μέρος!
  2. Κατά τη γνώμη μου, για παρατήρηση βαθέως ουρανού το σημαντικότερο είναι να βρεις πολύ σκοτεινό ουρανό! Αν έχεις αυτό εξασφαλισμένο, και με 4,5 ίντσες θα δεις αρκετά πράγματα. Βέβαια όσο μεγαλύτερο είναι το τηλεσκόπιο τόσο πιο φωτεινά τα αντικείμενα. Θα σου πρότεινα να σκεφτείς αγορά ενός καταδιοπτρικού στις 6". Η μεταφορά και ο χειρισμός είναι πολύ πιο εύκολα από τα νευτώνεια, και θα το χρειαστείς αυτό!
  3. Για μένα θα είναι η τρίτη Πανελλήνια Εξόρμηση στη σειρά!! Η μία καλύτερη απ' την άλλη, και είμαι σίγουρος πως και αυτή θα ξεπεράσει όλες τις προηγούμενες, ως συνήθως!! Είναι καλό που διοργανώνονται εξορμήσεις και στα βουνά της βόρειας Ελλάδας, για μας τους βόρειους που δεν έχουμε τις πολυτέλειες του Πάρνωνα!
  4. Σωτήρη καλησπέρα! Το πακέτο ήρθε σήμερα πρωί, είναι όλα τέλεια χωρίς φθορές σαν καινούργια!
  5. Ζητείται πολική διόπτρα για στήριξη EQ-5 καθώς και σύστημα οδήγησης, όχι απαραίτητα go-to για την ίδια στήριξη. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας στείλει pm. Ευχαριστώ!
  6. HristosGe

    Green Flash

    Υπέροχο!!! Συγχαρητήρια!! Άξιζε η προσπάθεια, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!
  7. HristosGe

    ESA Summer of Code in Space 2011

    Να δω βέβαια πότε θα τα προλάβω όλα αυτά!! Είναι πολύ καλή ευκαιρία για άτομα που είναι χομπίστες στον προγραμματισμό και τους αρέσει γενικά το αντικείμενο! Άντε ρε ουρανία, του χρόνου να είμαστε μαζί εύχομαι!!
  8. HristosGe

    ESA Summer of Code in Space 2011

    Έχω ένα βιβλίο σπίτι που μου πρότεινε ο αδερφός μου που είναι πληροφορική, και λέω να το ξεσκίσω μέχρι το επόμενο Summer of Code!! Και το ψήνω υπεράγρια!!!
  9. HristosGe

    ESA Summer of Code in Space 2011

    Πωωω βλακεία!! Δεν το είχα δει νωρίτερα!! Ελπίζω να κάνουν κάτι και του χρόνου..
  10. Το έχεις λιώσει το εργαλείο, ε αλέξανδρε;; Πολύ καλή δουλειά!!
  11. Με τη σειρά μου να δώσω και εγώ τα συγχαρητήρια μου στους διοργανωτές της εξόρμησης!! Νομίζω πως όλοι μας περάσαμε υπέροχα αυτές τις μέρες επάνω στους Φιλιππαίους!! Πολύ καλή δουλειά με τα timelapse Ιάκωβε και Θέμο! Όσο για τις φωτογραφίες, προσωπικά δεν χορταίνω να τις κοιτάω!! Άντε και του χρόνου στην 6η!!
  12. Τέλειο!!! Ανάβεις φωτιές Αλέξανδρε!!
  13. Εκπληκτική η φωτογραφία κύριε Βαγγέλη, συγχαρητήρια!! Και το βίντεο είναι υπέροχη δουλειά!!
  14. Θα έχουμε μπόλικη παρέα από Θεσσαλονίκη, οπότε μην ανησυχείς!! Και φέτος θα είναι τέλεια!!
  15. Κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι και γω εκεί!!!
  16. Ναι το είδα κι εγώ αυτό. Καλό ακούγεται αλλά το θέμα είναι τι θα γίνει με τα εργαστήρια κλπ.. πφφφ
  17. Σγχαρητήρια στην εταιρία για το πολύ όμορφο και οργανωμένο συνέδριο/φεστιβάλ! Τα θέματα που παρουσιάστηκαν ήταν αρκετά ενδιαφέροντα και ανυπομονούμε για το επόμενο συνέδριο το οποίο και ελπίζουμε να μην αργήσει! Η παρέα ήταν εκπληκτική αν και υπήρχαν αρκετές ελλείψεις, δικαιολογημένες όμως... Όπως και να χει νομίζω πως όλοι μας είχαμε ένα εκπληκτικό διήμερο που δε θα ξεχάσουμε! Ελπίζω τα επόμενα συνέδρια να ελκύσουν περισσότερο κόσμο ώστε να γίνουν και αυτά ένας σταθερός θεσμός της εταιρίας όπως είναι οι διαγωνισμοί κλπ. Συγχαρητηρια και πάλι!
  18. Κι όμως αυτό το πείραμα θα αποτελέσει ένα κρίσιμο σημείο για τη θεωρία χορδών. Στα άρθρα που παραθέτει ο φίλος Alexander λέει πως με τα μαθηματικά της θεωρίας χορδών μπορεί να προβλεφτεί το entanglement των τεσσάρων qubits. Αν η πρόβλεψη είναι σύμφωνη με το πείραμα τότε όχι μόνο θα υπάρχει ένδειξη πως η θεωρία χορδών είναι σωστή, αλλά θα βρεθεί και μία χρήση της, μιας και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποια άμεση εφαρμογή της στη ζωή και στον κόσμο μας. Και φυσικά αυτό το πείραμα θα αποτελέσει απλά μία ένδειξη, δε θα αρχίσουμε αμέσως μετά να πιστεύουμε στις χορδές και στα παράλληλα σύμπαντα!!
  19. Πολύ ωραίο θέαμα , συγχαρητήρια!!
  20. Ναι είναι σαφώς καλύτερη, αλλά η τιμή είναι αρκετά υψηλότερη από την D80. Πιστεύεις θα έχει αρκετά μεγάλη ποιοτική διαφορά? Πάντως απ'ότι βλέπω μια χαρά τραβάνε και οι Nikon!!
  21. Επειδή το ψάχνω κι εγώ το θέμα των D-SLR για τη Nikon D80 τι γνώμη έχετε?
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης