Jump to content

Κβαζαρ

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με Κβαζαρ

  • Γενέθλια 09/01/1983

του/της Κβαζαρ Επιτεύγματα

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Μπραβο Ηλια παρα πολυ ωραια τα βιντεακια σου πολυ απολαυστικα,και προσφερουν παρα πολλα σε αρχαριους οπως εγω!Ειναι οτι πρεπει μεχρι να ερθει το βιβλιο που παρηγγειλα
  2. Ευχαριστω πολυ παιδια για τις οδηγιες σας Octans,Περικλη,και Κωστα ευχομαι ολα να πανε καλα και σε καμια 15ρια μερουλες θα τα εχω ολα τα παραπανω και μετα θα με βοηθατε σε ποιο ουσιαστικα θεματα Μεχρι τοτε σας ευχομαι καθαρους ουρανους και καλο πασχα!
  3. Octans περα απ το τηλεσκοπιο που θα αγορασω θα χρειαστω κατι εξτρα οπως καποιο φακο,προσοφθαλμιο,καποια αλλη βαση μηπως?Οπως με κοβω τελικα τηλεσκοπιο κ χαρτες 8α τους παρω μαζι κ οτι αλλο συνεπαγεται γιατι δεν γινεται να πειγαινοερχομαι Αθηνα-Τρικαλα ευχαριστω.
  4. Octans αυτοκινητο υπαρχει οπως κ καποια χρηματα αρχικα για ενα βιβλιο. ερωτηση:δεν 8α επρεπε να ξερω καποια βασικα πραγματα πριν αγορασω τηλεσκοπιο?Εχω καποιες βασικες γνωσης περι διαστηματος αλλα οχι και φοβερα πραγματα!Εχω κατεβασει καποιους χαρτες κ ενα προγραμμα το στελαριουμ αλλα δεν θα ειμαι παντα σπιτι για να χρησιμοποιω το pc και λαπτοπ δεν εχω! Το τηλεσκοπιο που σκεφτομαι να παρω ειναι σχετικα καλο για καποιον που ξεκιναει τωρα?Αν εχεις να μου προτεινεις καποιο αλλο τηλεσκοπιο καλυτερο με σχεδον ιδιες τιμες εδω ειμαι να μιλησουμε! Ευχαριστω!
  5. Γεια σας παιδια και απο μενα ειμαι καινουργιος στο σαιτ και θα η8ελα τη συμβουλη σας πανω σε καποια θεματα για ενα ιδανικο ξεκινημα στην ερασιτεχνικη αστρονομια!Διαβασα αρκετα εως πολλα απο αυτα που εχουν γραφτει για την αγορα ενος τηλεσκοπιου κτλ,το τηλεσκοπιο που θα αγορασω κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι το http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=657 DOB 8 PYREX.Πριν το αγορασω ομως θα η8ελα να μου πειτε πιο βιβλιο θα ηταν καταλληλο για ενα καλο ξεκινημα να περιεχει καποιες γενικες γνωσεις αλλα κυριοτερα το διαβασμα του ουρανου!(Ενδιαφερομαι για deep sky observesions)Ευτυχως μενω επαρχια(Τρικαλα)οχι πολυ φωτορυπανση αλλα δυστηχως δεν υπαρχουν καταστηματα εδω κοντα ωστε να μπορεσω να παω να ρωτησω,να δω κτλ.Θα ηθελα λοιπον αν δεν σας ειναι δυσκολο να μου δωσετε καποια Link απο καταστηματα που υπαρχουν στην Αθηνα αλλα κυριοτερα στον Πειραια και πιο συγκεκριμενα Νικαια,Νεαπολη,Κερατσινι λογο των συγγενων που εχω θα διευκολινθω παρα πολυ! Ευχαριστω!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης