Jump to content

stauros772000

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα αναρτήθηκαν από stauros772000

  1. stauros772000

    Τηλεσκόπιο απο LIdl

    αυτο το εβγαλε τωρα?γιατι προ 3 εβδομαδων ειχε ενα 700αρι στα 45 ευρω,και δεν με ενθουσιασε.αυριο παω να τσεκαρω,επι τη ευκαιρια βδομαδιατικου εφοδιασμου.
  2. σαφεστατα το "τηλεσκοπιο "ειναι της πλακας,οχι ομως "παιχνίδι ".ειναι ενα βανγκουαρντ 600 χιλιοστων νομιζω,με διαμετρο 60αρα.τωρα το εχουν 30 ευρω προσφορα σε πολυκαταστημα.το θεμα για εμενα ειναι να μου διευκρινησει καποιος αν ολα τα 60αρια,μεχρι την τιμη των 200-300 ευρω εχουν την ιδια αποδοση με αυτο το απλο.δοκιμασα και αλλη μαρκα προχτες,απο αλλο καταστημα,με 45 ευρω,και για τις ιδιες συνθηκες ειχε ακριβως την ιδια αποδοση. την επιγεια παρατηρρηση την κανω για να κανω συγκρισεις στις ιδιες κατα το δυνατον συνθηκες ,ωστε να επιλεξω την καλυτερη λυση για φεγγαροφωτο .με τον 300αρι φακο της φωτογραφικης,αλλα και με μια σουπερζουμ με 680 χιλιοστα εστιακη αποσταση,εχω καλη φωτογραφία .θελω κατι αρκετα πιο δυνατο πλεον,γιαυτο κοιταω και τον 2600 που ανεφερα πιο πανω.και τον κοιταω γιατι σε ενα καταστημα που ρωτησα,ειδικευμενο στα τηλεσκοποια,μου ειπαν οτι οι φακοι σε συγκριση με τα τηλεσκοποια ,ειναι παντα καλυτεροι,γιαυτο καο κοστιζουν πολλα περισοτερα γιουρια.αυτος ειναι ο κυριος λογος που κοιταω τον 2600. γιατι λεω,οταν ενας φακος κανον με 400 χιλιοστα εστιακη αποσταση κοστιζει 1000 και βαλε,ο 2600 στα 300,εστω και υποδεεστερος ποιοτικα,πρεπει να ειναι καλυτερος (αλλα και φορητοτερος)απο τηλεσκοπιο αναλογης τιμης.
  3. αν γνωριζει ή εχει εμπειριες απο αναλογες αποριες,ας με διαφωτισει και μενα. εχω ενα ερασιτεχνικο τηλεσκοπιο στο οποιο κουμπωσα με πατεντες μια dslr και δοκιμασα επιγια παρατηρηση σε αποσταση 4 χλμ.δεν μου αρεσε το αποτελεσμα,ελαχιστο κοντραστ μερα μεσημερι,χωρις πολυ ζεστη στον οριζοντα,με θεματα με μεγαλο δυναμικο ευρως υπο νορμαλ συνθηκες.΄με τον 75-300 φακο εχω περισοτερες λεπτομερειες,παρα με το τηλεσκοπιο. αν παρω αυτον τον φακο http://www.amazon.co.uk/Opteka-650-2600mm-Definition-Telephoto-Digital/dp/B001NMUZQ8/ref=sr_1_9?ie=UTF8&s=electronics&qid=1274290003&sr=8-9 θα εχω καλυτερα αποτελεσματα??????????? να ενημερωσω οτι το τηλεσκοπιο κοστισε 50 ευρω,ο φακος υπολογιζω κανα 300αρι ευρω. δλδ αν παρω τηλεσκοπιο παραπλησιας αξιας,θα εχω ισαξια αποτελεσματα???????
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης