Jump to content

Χριστόφορος Αθανασίου

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    66
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα αναρτήθηκαν από Χριστόφορος Αθανασίου

  1. Δίνω τον Δικό μου τριποδα επειδη έχω πυλώνα. Πόσα Χρήμματα δίνεις. Απάντησε, με πμ. Ευχαρηστώ! Και επίσης Άριστη κατασταση!
  2. Την Κάμερα την Ειχα και είναι Πολύ καλή Καθώς Και το πρόγραμμά της. Καλή Πώληση!
  3. Χριστόφορος Αθανασίου

    Jupiter-red Spot Junior

    Πολύ καλή! Μπορείς να πεις πως προκύπτει το f37.5 Και ειναι αποτέλεσμα Μεγένθυσης!?
  4. Χριστόφορος Αθανασίου

    Ngc 7331

    Πολύ Ωραίος Γαλλαξίας!
  5. ΣΧΟΛΙΑ! Πανέμορφος Σωλήνας! με πολλα αξεσουαρ! 10 Ιντσων! με θερμοόμετρο!ανεμηστήρες! κτλ! Με λίγα Λευτά πέρνεις αυτό το Μπουμπούκι! Καλορίζικο!
  6. astrozaki O καλύτερος στην Πλανητική Φωτογράφηση.
  7. Αγάπιε Ο καλύτερος Στην Πλανητική Φωτογράφηση! Cesestron 9,25
  8. Κράτησε για μενα το 2. Προσοφθάλμιος 1,25' Skywatcher Super Plossl 25mm τιμή 15 ευρώ.
  9. Αν θελεις τηλεσκοπιο σαν αυτο του lidl το εχω παρει για εναν γνωστο και δεν ειρθε να το παρει. δεν το ανοιξα καν και ειναι διαθεσιμο. Περισσότερα με πμ
  10. Επειδή στην Αρχή είπες βιαστηκά ενα ποσό που δεν επαρκεί για την Αξία της Βάσης σου. Δώσε τιμή για την Βάση. Δώσε τιμή για τον Οπτικό Σωλήνα. Ώστε να Γνωρίζουμε. Ευχαρηστούμε.
  11. Καλά πως το εκανες αυτο τι ειναι? κανε μια επεξηγηση με Φακο το εκανες? Πολύ Καλό Τέλειο Αλλα εξηγησε την Εμπνεσμένη Φωτογραφία σου. Ευχαρηστούμε.
  12. Αυτο εσυ δεν το εγραψες λοιπόν την αγόρασα πριν απο 1 μήνα από το αστεροσκοπιο Θεσσαλονίκης και τελικά δεν μου κάνει. Την δίνω 200ευρώ λιγότερο από ότι πουλιέται. Φυσικά εχει εγγύηση και οποιοσδηποτε έλεγχος είναι επιτρεπτός. Υπάρχουν τα κουτιά τους και όλα τα παρελκόμενα του. Και δεν λέγεται αστεροσκοπιο!!! Πλανηταριο Θεσσαλονίκης το Λένε. Καπου εγγραψες 200ευρω.
  13. Ποσο δινεις την Βαση? 200ευρω? Αν ναι στελνω Πμ.
  14. Χριστόφορος Αθανασίου

    μ45

    Πλειάδες Οπτικό Πεδίο
  15. Χριστόφορος Αθανασίου

    μ31

    Οπτικο πεδιο
  16. Χριστόφορος Αθανασίου

    Μ42 ΜΕ Canon 500d και 80ed

    Οπτικο πεδίο
  17. Η κατασκευη ειναι η εξης ειχε ο χρηστος κυαλια τις vixen και μου λεει πριν λιγες μερες δεν βλέπουν σωστα-ειχαν προβλημα. δεν τα κοβουμε να φιαξουμε 2 τηλεσκοπια 80mm Tα κοψαμε και φιαξαμε το ενα προς το παρον τηλεσκοπιο με εστιαστη 2ιντσων κρεμαριερα φιαξαμε spaecers προεκταμα δροσου κτλ, εχει ντοβ τεηλ και το βαψαμε ασπρο Κανει οδήγηση Φωτογράφηση Καρδαρει όλη την Σελήνη με την dbk και μας τα χαλάει εδω στην Εικόνα Θα κάνουμε μια δοκιμη μιωνοντας την διαμετρο κτλ. Η φωτογραφία είναι 30sec και 3200 iso και canon eos 500d Aπο οτι φαίνεται εχει καλο εστιακο λόγο f αλλα δεν ξέρουμε ποσο ειναι Υπολογίζω στα 4 αλλα δεν ξερω ακόμα εσεις τι λέτε? Δινει εικονα στα 260mm περιπου και εχει 8cm Φακο και οπτικο πεδίο δειτε τις υπόλοιπες που εβαλα τωρα.
  18. Χριστόφορος Αθανασίου

    Σμήνος Περσεα-Χθες Βράδι.

    Υπάρχει κατι να διορθώσει την εικόνα-Πεδίο-αστρα Φιαξαμε με τον χρήστο μια κατασκευη-και εχουμε εδω πρόβλημα στην εικονα. Καποιος Διορθωτης?
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης