Jump to content

mandos

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

του/της mandos Επιτεύγματα

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη

  1. mandos

    Rho (ρ) Οφιούχου (mosaic 4 Parts)

    Συγχαρητήρια και από μένα!!! Δυστυχώς λόγω της δουλειάς δεν μπόρεσα να έρθω στον Πάρνωνα..:( Πάντως ο Βαγγέλης μου είπε τα καλύτερα! Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ όμορφο!! Άντε και σε επόμενες τέτοιες συνεργασίες! Μαντώ.
  2. mandos

    Ngc 6946 - Fireworks Galaxy

    Αυτό για το οποίο εγώ είμαι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη είναι ότι επιτέλους το Vixen αρχίζει να δείχνει τις πολύ καλές του δυνατότητες, μετά την τροποποίηση της αράχνης και το απίστευτης υπομονής και αντοχής νεύρων collimation (το οποίο νομίζω ότι είναι κατά 95% σωστό και όχι εντελώς τέλειο) και μάλιστα σε έναν στόχο αρκετά μακρυνό και δύσκολο και σε μια περιοχή ιδιαίτερα φωτεινή.
  3. mandos

    M31 - The Andromeda Galaxy

    Γεια σου ρε Άγγελε με τις όμορφες φωτογραφίες σου!! Πολλά πολλά μπράβο και από μένα όχι μόνο για την καταπληκτική αυτή απεικόνιση της Ανδρομέδας αλλά κυρίως για το πραγματικό ενδιαφέρον που δείχνεις για την αστροφωτογράφηση και τη διάθεσή σου να μάθεις, να πειραματιστείς και να βελτιώνεσαι συνεχώς!!! Να είσαι καλά φίλε μου και να προσπαθείς πάντα για το καλύτερο!!
  4. mandos

    Μ8 Ηα

    Ποοοο καλά!!! Που να βάλεις χρώμα και να κάνεις επεξεργασία με τοπικό τονισμό!!!! ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!!! Εχεις φοβερή λεπτομέρεια!!!
  5. mandos

    Crescent ευρύ πεδίο

    Μπράβο Γιώργο μου!!! Αυτό το wide field τα σπάει!! Εγώ έχω και αδυναμία στο να φαίνεται το πεδίο ενός στόχου!! Εμένα το χρώμα μαρέσει πάντως, ούτως ή άλλως αυτό είναι υποκειμενικό!! Με το remote παρατηρητήριο you show us the way Θα το ξεκινήσουμε κι εμείς εντός των προσεχών ημερών!!
  6. mandos

    Ngc 7635: The Bubble Nebula

    Μπράβο Άγγελε!!! Το έχεις αποτυπώσει πάρα πολύ καλά! Προχώρα ακάθεκτος, η δουλειά σου είναι εξαιρετική! Μ.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης