Jump to content

nosebleed

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

του/της nosebleed Επιτεύγματα

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Καλημερα φιλε μου, επειδη το μεταφορικο με ανησυχει καλυτερα να το αφησουμε. Η τιμη οντως ειναι καλη. Αν ημουν κοντα σου σιγουρα θα ερχομουν και κατω απο το μπαλκονι σου να το παρω! Ευχαριστω για τον χρονο σου.
  2. Ωραια, σε καταλαβα τωρα. Δεν χαλας την αγγελια. Ισα ισα μας βοηθας εμας τους noob-αδες Προς τον πωλητη: Μεταφορικα ποιος τα πληρωνει; Με το κουτι τι θα κανεις;
  3. Επομενως με παροτρυνεις να χρησιμοποιησω τα μανισια ; ή πρεπει να τα αγορασω?! Δε καταλαβα
  4. Μαλιστα, οσον αφορα τον προσοφθαλμιο εχεις να με προτεινεις καποιον καλο; Δωσε μου ενα λινκ αν ειναι ευκολο.
  5. Κοιτα, η αστροφωτογραφιση δε με απασχολει προς το παρων. Αυτο που θελω ειναι να εχω ενα τηλεσκοπιο καθαρα για προσωπικη εκπαιδευση. Να μαθω να ψαχνω ενα σωμα στον ουρανο, να μαθω ορολογιες, τεχνικες γνωσεις κα.. Οταν τελικα θα καταφερω να φτασω σε ενα καλο επιπεδο τις γνωσεις μου τοτε θα παρω κατι μεγαλο. Αφου δεν εχεις δικιες σου φωτογραφιες, μπορεις να μου δειξεις πως εβλεπες εναν πλανητη ή την Σεληνη ή τον ηλιο απο τις φωτογραφιες που υπαρχουν ηδη στο αρχειο του φορουμ;
  6. Φιλε μου καλημερα, σχεδιαζω να αγορασω το SKYWATCHER SK707AZ2 - 160ευρω απο πολυκαταστημα. Το δικο σου ειναι καλυτερο απο αυτο; Μπορεις να μου δειξεις -αν εχεις- καποιες φωτογραφιες πλανητων με το δικο σου; Αφου δεν εχεις το κουτι του θα φτιαξεις τιποτα δικo σου; Αποδειξη για εγγυηση παιζει; Ειμαι απο Θεσσαλονικη! Ευχαριστω, Κωστας.
  7. Καλησπερα σε ολους τους ερασιτεχνες αστρονομους Ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο φορουμ σας και επιτελους η πρωτη μου προσπαθεια να ασχοληθω ερασιτεχνικα με την αστρονομια. Θελω να αγορασω το εν λογω τηλεσκοπιο. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω ιδεα απο τα τεχνικα και τις ορολογιες. Αυτο που επιθυμω ως πρωτη επαφη με το διαστημα ειναι να μπορω να βλεπω τους γυρω πλανητες, τον ηλιο και την Σεληνη προφανως. Η ερωτηση μου ειναι αν με αυτο το τηλεσκοπιο θα μπορω να εχω μια καλη εικονα ολων αυτων που θελω. Μπορει καποιος να μου δειξει, απο τις ηδη υπαρχουσες φωτογραφιες στο αρχειο σας, πως περιπου θα βλεπω τα ουρανια αυτα σωματα με αυτο το τηλεσκοπιο; Ευχαριστω, Κωστας.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης