Jump to content

astronom

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

του/της astronom Επιτεύγματα

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Εύχομαι ολόψυχα κι εγώ χρόνια πολλά σε όλους τους Δημήτρηδες.
  2. Για την εγκυρότητα των πληροφοριών ας αφήσουμε τους γνώστες να τις επιβεβαίωσουν ή να τις απορρίψουν, διότι μου φαίνεται ολίγον τι περίεργο να έχει ανακαλυφθεί ζωή σε κάποιο ουράνιο σώμα και να μην έγινε γνωστό στην αστρονομική κοινότητα. Αν δε σου είναι κόπος, μπορείς να αναφέρεις δηλαδή τις πηγές σου; Η δικιά μου γνώμη είναι ότι αν και δεν πιστεύω ότι υπάρχουν εξωγήινοι,αν υπάρχουν θα μπορούσαν να είναι και με μορφή βακτιρίων αλλά και με διαφορετική μορφή.
  3. Μα και η Ευρώπη δεν είναι γεμάτη με διοξείδιο του άνθρακα?Δεν το λέω επειδή θέλω να σου πάω κόντρα.
  4. astronom

    Διαστημικό Ξενοδοχείο

    Μα για να λέει οτι πήγε, άρα είναι πλούσιος, άρα είναι κάτι, άρα υπάρχει. Εκτός των μικροαστικών συμπλεγμάτων υπάρχουν και μεγαλοαστικά. Ουσιαστικά είναι τα ίδια ποιοτικά, σε άλλη τάξη μεγέθους. Τί εννοείς?
  5. Eπίσης αν και έχουμε βρει τόσους πολλούς πλανήτες μέχρι τώρα κανείς δεν είναι στην κατάλληλη θέση από κάποιο αστέρι έτσι ώστε να έχουμε βιόσημους όρους.Δεν αμφισβητώ βέβαια το ότι μπορεί να υπάρχουν τέτοιοι πλανήτες αλλά με αυτούς που έχουν ανακαλυφθεί μέχρι τώρα δεν έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
  6. astronom

    Διαστημικό Ξενοδοχείο

    Αυτό όμως θα γίνει στο απώτερο μέλλον!!!!!! Για πιο λόγο θα χτίσουν ξενοδοχεία στο διάστημα?Δεν το καταλαβαίνω.Αλλά η θέα πράγματι θα είναι υπέροχη.
  7. Ok,και μήπως ξέρεις αν θα έχει κάτι πιο νωρίς,γιατί το προηγούμενο έιναι πολύ αργά και δεν προλαβαίνω να το δω.
  8. astronom

    Διαστημικό Ξενοδοχείο

    Καλά εκτός από το πήγενέλα αυτό θα ανακοινωθεί εκείνη την χρονιά.!!!!!!!!! Εγώ πάντος πιστεύω ότι θα κοστίσει πολύ ακριβά.Γιατί να πάει κάποιος στο διάστημα?
  9. Γεια σας,είμαι κι εγώ καινούργια στο site και θα ήθελα να πω κι εγώ την δικιά μου γνώμη.Με λίγα λόγια δεν πιστεύω ότι υπάρχουν εξωγήινοι για τους εξής λόγους: 1.από ντοκιμαντέρ που έχω δει κατάλαβα ότι δεν υπάρχει βιόσιμο περιβάλον σε όσους πλανήτες έχουν ανακαλύψει οι επιστήμονες. 2.αν υπήρχαν πρέπει κάτι να είχαν ανακαλύψει οι επιστήμονες με τέτοια τεχνολογία.
  10. Μήπως ξέρει κανείς πότε θα έχει ξανά κανένα καλό ντοκιμαντέρ?
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης