Jump to content

Υπερκαινοφανης

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

του/της Υπερκαινοφανης Επιτεύγματα

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Ωραία, αύριο αν είναι παλι καθαρός ο ουρανός θα ψάξω στον νότο να το βρω. Ο Κρόνος ειναι και ο αγαπημένος του, σήμερα ήθελε αλλα δεν ήξερα που να ψάξω. Θέλω διάβασμα! και να στήσω οπωσδήποτε καμιά εφαρμογή που να μου δείχνει τι μπορώ βρω στον ουρανό.
  2. Τελικά πήγα απο εκεί και το πήρα. Εύκολο στο στήσιμο και στην χρήση, φυσικά το μόνο που μπορέσαμε να δούμε ως τώρα είναι το νέο φεγγάρι σήμερα . Ο πιτσιρικάς μες την χαρά! άρχισε να ζητάει να δούμε και πλανήτες! Τώρα θα πρέπει να αρχίσω το διάβασμα... Σας ευχαριστώ ξανα όλους για τον χρόνο σας!
  3. Ωραία, αυριο βάζω την παραγγελία!! Θα παρω το 80/400 και θα δω τι θα γίνει με τον χειρισμό της βάσης. Θα τους ρωτήσω αν μπορώ να το πάρω με απλή ωστε να ειναι πιο εύκολη και για τον μικρο να ασχοληθεί χωρίς να είμαι μόνιμα στον χειρισμό εγώ.
  4. Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια, μια τελευταια τωρα, πηρα σημερα τηλέφωνο στο ακτις και μου ειπαν πως το celestron δεν το εχουν. Μου πρότειναν το Skywatcher 80/400 EQ το οποίο ειδα οτι ειναι πιο κοντό απο το 70/700az και εχει αλλη βαση. Ποιο απο τα δυο να προτιμήσω? Η διάφορα τιμης δεν ειναι τετοια που να παίζει ρόλο.
  5. Όντως, μέσα στο προϋπολογισμό, με καλύτερα χαρακτηριστικά σε φακούς . Η ποιότητα κατασκευής εχει διαφορά μεταξύ αυτών τον εταιριών? Αν ειναι ιδια να παρω αυτο με τα 147.
  6. Θα επικοινωνήσω μαζι τους απο δεύτερα και θα δω αν ισχύει η τιμη. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Βλέπω να μου κολλάει και αυτή η <<ψώρα>>....
  7. Ευχαριστω Άγγελε, ειδα στο θέμα που παρεθεσες οτι το προτείνουν σαν αρχικό, αλλά σε άλλο κατάστημα λίγο ακριβότερο, ειναι το ίδιο μοντέλο ή υπάρχουν διάφορες? Να με συγχωρείς αν σε ταλαιπωρώ.
  8. Γεια σε ολους! Είμαι νεος στο φόρουμ αλλά και στο <<σπορ>> όπου με οδηγεί αίτημα του 6 χρόνου γιου μου. Μου ζήτησε για δωρο ενα τηλεσκόπιο και ηδη πηρα ενα παιχνίδι εντελώς μαπα και ακαταληλο για να δεις οτιδηποτε. Οπότε αποφάσισα να διαθέσω μέχρι 150 ευρω για να του πάρω ενα(να το δοκιμάσω και εγω ) Ερωτηση: Μεχρι αυτο το ποσό(150ε) τι μπορώ να πάρω χωρίς να το μετανιώσω? Εχω δει οτι υπάρχουν αρκετα μεχρι αυτο το ποσό αλλα ειμαι εντελώς άσχετος στο να καταληξω, σαν μια επιλογή ειδα αυτο http://www.repella.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=390&category_id=139&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart το ειδα λογο μεγέθους φακού και μεγέθυνσης. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης