Jump to content

eta carina

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    113
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα αναρτήθηκαν από eta carina

  1. Οκ θα τα δοκιμάσω και ευχαριστώ Αι Βασίλη
  2. Nαι έχω χάρτη και έχω και stelarium. Όλα αυτά δηλαδή μπορώ να τα δώ με το τηλεσκοπιο μου??
  3. Μόλις πείρα ένα skywatcher dob 6".Είδα Δία,Αφροδίτη,το νεφέλωμα του Ωρίονα. Ήταν όλα τέλεια . Θα ήθελα να ρωτήσω τι άλλο μπορώ να παρατηρήσω? Το Μ1(crab nebula)υπάρχει περίπτωση να το δώ.Το ψάχνω εδώ και καιρό αλλά τίποτα. Παρακολουθώ από το καματερό. Έυχαριστώ.
  4. Καινούργιο είναι το τηλεσκόπιο.Υγρασία δεν πρέπει να φταίει γιατί δεν είναι ετσι θολός ο καθρέπτης. Τώρα για το star test θα δώ.Τελικά πως κάνουμε ευθυγράμμιση?κάθε πότε θέλει περίπου?
  5. Μπορεί να είναι η υγρασία γιατί των τελευταίο καιρό ειχε αρκετή. κόμη? Ευχαριστώ
  6. Γειά σας. Τελικά κατάφερα να πάρω ενα dob skywatcher 6" Τις πρώτες νύχτες ήταν τέλεια αλλά τώρα τελευταία η είκονα είναι θολή. Τι μπορεί να φταίει.Αν είναι τα κάτοπτρα πως μπορώ να το φιάξω.(αν υπάρχει ηδι θέμα πείτε μου) Ευχαριστώ.
  7. ευχαριστω για τις απαντησεις σας
  8. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας και τις μοδάτες μεταφορές σας Κάτι ακόμα όπιοος πιστέυει πως η αστρονομία είναι πιο πολυ για χόμπυ ασ το πει αλλά με κάτι όπου θα το στηρίζει αυτό,για να σκεφτώ και αυτήν την επιλογή.
  9. Ναι αλλά αφού με αυτό ασχολούμαι πως θα αλλάξω γνώμη,για αυτά ξέρω πως θα μάθω για κάτι άλλο δεν θα δυσκολευτό;;Πάντα αυτό ήθελα να κάνω.Ξέρω πως δεν θα ακούστει ωραίο αλλά δύσκολα θα αλλάξω γνώμη.
  10. Από ότι είδα πρέπει εκτός από τα αγγλικά να δώσω και ένα πτυχείο SAT. Στα μαθηματικά και στις επιστήμες(βιολογια ή χημεία,φυσική)Έχει δώσει κανένας το SAT.
  11. Δηλαδή υπάρχουν προοπτικές και για Ελλάδα.Για εξωτερικό όπου και αν πάω πληρώνω.
  12. Υπάρχει κάποιου τύπου φοιτητικό δάνειο
  13. Και πως παίρενεις υποτροφία γίνεται κάπιου τύπου συνέντευξή;; 80.000€ Αν είναι θέμα χρημάτων
  14. Από την έκτη Δημοτικού μέχρι και τώρα διαβάζω αστροφυσική.Ποτέ δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να θέλω να γίνω κάτι άλλο όταν μεγαλώσω.Ξέρω πως στην Ελλάδα προκοπή δεν θα δω.Για αυτόν το λόγο θα δώσω 2 proficiency(ESB αφού είναι πιο εύκολο και αναγνωρίζεται από ΑΣΕΠ,και το TOEFL για τα πανεπιστήμια του εξωτερικού).Λέω να πάρω μέρος και σε κανένα διαγωνισμό έτσι ώστε να έχω και μερικάχαρτιά παραπάνω.Επίσης πείρα το ECDL CORE και μάλλον θα πάω για το expert.Τι μου προτείνεται να κάνω; Ευχαριστώ. Ξέχασα να σας πώ πως είμαι 15 και θα πάω 1η Λυκείου.
  15. eta carina

    Βάση για κύαλια

    Τι λέτε
  16. eta carina

    Βάση για κύαλια

    Λέω να κάνω κάτω μια βάηη ξύλινη και να της προσθέσω η ένα άλλο ξύλο ή ένα παλιό κοντάρι βαψίματος που έχω.Πάνω το πώς θα μπάνουν τα κιάλια θα δώ αλλα για να μπουν πρέπει κάπως να στερεοθούν στο κοντάρι.Γιαφτό λεω να κ'άνω μια τρύπα στο κοντάρι και σε άλλα δυο ξυλαράκια.Θα βιδώσω τα ξυλαράκια πένω σε μια βάση που σκέφτομαι(ενα ίσιο ξύλο που θα βάζω τα κιάλιαπανω θα δώπως)με λίγο κενό για να χωράει το κοντάρι.Θα περάσω στα κενά μια βίδα και με μια πεταλούδα θα καθολίρω την κλίση. Μπορεί να μήν καταλάβατε και φυσικό είναι αλλά στο περίπου....... Ευχαριστώ Βάση Στήριξη
  17. eta carina

    Βάση για κύαλια

    Σε λίγο θα ανεβάσω φωτογραφία(πιστέβω)για να δείτε κάτι που μου πρότηναι ο πατέρας μου για να μου πείτε.
  18. eta carina

    Βάση για κύαλια

    Θα ήθελα να μου προτείνετε κάτι,site η άλλο θέμα.Θα ήθελα να είναι ξύλινο και σχετικά απλό έχω πατέρα ξυλουργό και λέω μέχρι να πάρω τηλεσκόπιο......
  19. Δίκιο έχετε.Κάνουμε μια επανάληψη σε ότι είπαμε και τώρα αρχήζουν τα σχολεία αρα και τα όργανα Αν έχω καμιά απορία.....
  20. Ποοοοοοοοοοοο πολύ κακό αυτό.Και δηλαδή αν είμαι εσ μεγάλη μεγένθυνση τι θα κάνω θα το χτθπάω ελαφρά για να κουνηθεί.
  21. Άν ποτέ αποφασίσω να το βάλω το flex 10" πάνω σε ισημερινή πόσο θα πάει.
  22. http://www.tool-mania.gr/store/Product/ProductInfo.aspx?id=1713&cid=349 Έχει παρόμιο ο πατέρας θα νε τα μαμ
  23. http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=2051 Θα βοηθήσει.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης